Dikkatimi çeken birşey oldu
öncelikle ' kız halimle yaşamadığımı , dul halimle yaşadım ' demen konunu çok basitleştirmiş kusura bakma.
sen boşanmış bir kadınsın, eşi ölene 'dul ' denir.
boşanan insanların kimliğinde bile bu kelime yazmıyor.
konuna gelecek olursak , doğuran insan doğramayan insanın halinden anlamaz
benim de başımda canım dediğim kuzenim var bu şekilde
sürekli çocuklarından ve doğurganlıgından bahseder
açık açık yazacağım
sabah bana ben işteyken mesaj atar, gece prezervatif yırtılmış koşa koşa eczaneye geldim hap almaya yoksa hamile kalırım yazıyor.
hatta benim için en şoke edici olanı, biz ikinciyi ayakta yaptık demesiydi.
daha ne diyebilirim ki,
arkadaşın görgüsüz. öğretmen olmuş ama insan olamamış meğer yakın arkadaş artık dokunduğunu hissetmeli. senle şey yarıştırıyor. tövbe Allahım ne günlere kaldık.inşallah sen ondan önce hamile olursun. apışıp kalır.
daha basit örnekle;Bende mi anormallik var anlamadım?
Arkadaşın bana hava atıyor gibi gelmedi.. Anladığım kadarıyla uzun yıllardır arkadaşsınız belki onun samimiyetiyle konuşuyordur ama kötü niyetli gelmedi bana..
foto falan yolluyor da pek abartmıyor artık:)şu kuzenin aklına geldikçe gelenler geliyor bana
sakın hala aynı deme dream... lütfen yaaaa
Benim bir arkadaş da böyle ama seviyorum da kızı bilemedim
sen kullanma yine deakrabalarımdan öyle çok dul damgası yedim ki canım. stresten 2015de sağ mememe bi ağrı girdi. hala ağrır orası...ben bile kabullenmişim
aboo o ne bee. çok ayıp. utanmasa diğer şekilleri de söyleyecek.
ben senin için demiyorum ,arkadaşın öyle bir yarış içinde. öyle insanlarda tuhaf gelmiştir.yemin ederim öyle bir yarışım yok. eşiyle ailesiyle mutlu mesut olacaklarsa benden önce hamile kalsın hiç hiç sorun değil. yeter ki övünmesin...
Vay be.. ne bicim insan bunlarBurda daha önce bi konu açmıştım "sizin yapmaya çalıştığınız şeyi biz yapmamaya çalışıyoruz" diye bundan 1 yıl kadar önceydi.. Evet bu lafı da bi çift arkadaşımın eşi demişti o sırada tüp bebek iğneleri olurken.. daha neler işitti bu kulaklar bi bilseniz.. aklıma geldi şimdi hepsi.. gerçekten çok zor böyle insanlarla bi arada olmaya çalışmak.. Ama gel gör ki aileden falan olunca da atsan atamıyosunuz işte..
Malesef var böyle insanlar o bana bunu diyen arkadaşım boşandı şu anda 1,5 aydır benim evimde kalıyo hayat işte.. Ve ben söyledim ona zamanında bana böyle bi laf demiştin çok üzmüştün beni diye.. Pişman özürler diledi ama ben zaten affetmiştim sadece bilsin istedim.. Sadece burdan tüm kadınlara söylüyorum.. Bizim gibi insanlarla bu tarz konularda konuşurken lütfen biraz özen gösterin.. Lütfen 2 kez düşünün..Vay be.. ne bicim insan bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?