Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşınız tam bi gereksiz onu anladık da..
Sizin kız halimle görmediğimi dul halimle gördüm gibi tabirleriniz ne olacak? Çıkın şu kafalardan artık.. Hemcinslerimden duymak bu yobaz söylemleri beni deli ediyor..
Siz kız halinizle görmediğiniz düğünü dul halinizle görmüşsünüz. Arkadaşınız da üzerine ceket atılsa hamile kalıyormuş. Bana denk bir arkadaşlık gibi göründü.
Belki de siz bu konudaki hassasiyetinizden dolayi gereksiz aliniyor olabilirsiniz. Dugununuzun ihtisamini kiskandigini dusunmeniz falan bana cok mantikli gelmedi.Bosverin siz kendinizi dusunun sadece.Onun once olmus, sonra olmus bir onemi yok.Umarim en yakin zamanda bir evlat sahibi olursunuz.
Arkadaşından hiçbir farkın yok aslında. Sadece kendi hassasiyetlerin sana çok önemliymiş gibi geldiği için kafana takıyorsun.
Baksana ikinci eşin sana dillere destan düğünler yapmış, hem de dul halinle. Üstelik eşin daha önce hiç ama hiç evlenmemiş. Başarmışsın yani. Tebrik ederim.
Arkadaşın da çatır çatır doğurmuş, ilk geceden hamile kalmış. Ona da yıldızlı pekiyi..
Rekabet hayatın her yerinde var. Anne-kız arasında, kardeşler arasında, arkadaşlar arasında. Hele hele kadınlar arasında. Kimsenin bi diğerinin hassasiyetini taktığı falan yok. Sen de dahil. Arkadaşın senin kalbini kırdıysa sen de buradaki “dul” kadınların (senin tabirinle) kalbini kırmış olabilirsin. İnce düşünmek lazım biraz.
3 ihtimal var ya sizi kıskanmış çekemiyor yada çok boş bir insan başka konuşacak konusu,özelliği yok boş beleş şeylerle ego tatmini derdinde.son ihtimal herikisidesize misilleme yapıyorda olabilir eğer ona bu şekilde sürekli evlilik ve eşinizi övüyorsanız.düğünden vs bahsediyorsanız.belki oda batmış olabilir.
O zaman sizi çekemiyor sanırım.rahatsız oluyorsanız mesafe koyun.canınızı sıkmanıza değmez bu saaten sonra mutlu olmaya bakın.hiç övmüyorum. sadece görülüyor. maddi manevi destekleri görülüyor. kendisi kıyaslar bazen kocalarımızı. "ay benim kocam yapmaz hiç almaz hiç nerdeee" bilmem ne... ben birilerini övmesine de yermesine de karşıyım. hassas olduğum nokta çocuk konusu.
Mahrem konularin bu kadar acik acik konusulmasina neden musaade ediyorsunuz. Muhabbetini yapacaginiz baska konular yok mu?
Canım bu en azından arkadaşın istediğin zaman mesafe de koyabılırsın. Silebilirsinde iyi tarafından bak.
Yaptığı terbiyesizlik yarış içine girmiş ve bilerek yapıyor bence.
Bebeğimi kaybetmiştim 2 3 ay oldu anca yengem hamileymiş gebelik testini gözüme soka soka gösterdi. Ve butun hamileliği boyunca karşımda göbeğini sevip ah layıp uh ladı.
Sürekli bilmem kim hamileymiş vs diye 7 sülalenın hamıle haberlerini getirip. Şu kişi senı soruyor yok mu daha diye.
Smdı herhalde ıkıncı yı düşünüyor sürekli ikinci ikinci diyip midem bulanıyo midem bulanıyor. Yok arkadasım var üstüne ceket atsa hamilr kalıyo, yok tüplerini bağlatıcakmış
Atsan atılmıyor malesef. Hergün maruz kalmak nasıl birşey cok iyi biliyorum . Rabbim fazla bekletmeden minnoş tatlı bir bebiş nasip etsin inşallah.
Arkadaşınız çok görgüsüz ve kıskanç çekemeyen bir tip belli.kız halimle yaşamadığım ne varsa dul halimle yaşadım gördüm tattım. üstelik eşim hiç evlenmemişti.