- 25 Temmuz 2014
- 425
- 124
-
- Konu Sahibi CilekRecelim
Genetik olabilir birde kilolu kişilerde olur geneldeBilemedim babam ve annemde şeker hastalığı var genetik olabilir mi ki
Genetik olabilir birde kilolu kişilerde olur genelde
Ben beklemek istiyo muyum bana niye soran yoktam 9 ay 10. günü bekliyor
Gittin mi hastaneyeAhaha kocişim hastaneye sürüklüyor beni şuanda. Git suni sancı falan bişey iste doğur şu çocuğu artık diyo. Bende çikolata almaya defettim arabada müzik eşliğinde kuduruyorum
Ben beklemek istiyo muyum bana niye soran yok
Ya varya alemdiniz cidden ama oda guzelAhaha kocişim hastaneye sürüklüyor beni şuanda. Git suni sancı falan bişey iste doğur şu çocuğu artık diyo. Bende çikolata almaya defettim arabada müzik eşliğinde kuduruyorum
Gittin mi hastaneye
Zerre sancısız bir ben.Ya varya alemdiniz cidden ama oda guzel
Olsun cnm yaZerre sancısız bir ben.Yarım saatten fazla nst de kaldım. Çünkü unuttular beni ve o süre boyunca asla kıpırdamadı değerler sadece 1 adet 50 yi gösteren bir sancım olmuş onuda ben hissetmedim 5 te gelip bide muayene olucam
Salsım gitti artık yaaaOlsun cnm ya
Hayırlı olsunKızlar ismimi degistirdim mervezehrayim
Ben 54 kiloyum hamilelik boyunca 3 kilo alabildim bulantılardan ötürüGenetik olabilir birde kilolu kişilerde olur genelde
Cnm yine iyi almisism ben doğum yapcam 5 kg aldımBen 54 kiloyum hamilelik boyunca 3 kilo alabildim bulantılardan ötürü
Sonlarda alırsın inşallah..Ben 54 kiloyum hamilelik boyunca 3 kilo alabildim bulantılardan ötürü
Bebişler kilo alsında biz almasakta ourSonlarda alırsın inşallah..
Benim Ilk kiz da ben son 3 ayda 8 kg aldm
Güzel haberlerinizi bekliyoruz Allahın izniyle canmHerkese selam. Henüz değil ama yarın sabah 8 de hastaneye doğum için yatışım yapılacak. Suni sancı verilecek. Bana dua edin kızlarrr. Umarım sağ salim yavrularıma kavuşurum