Doğuma Hazırlık Doğuramadım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızınız inatcıysa siz daha inatcı olun bir avazda kucagınızda olur inşallah
Aklım kızımda kalcak. Ben hiç o kadar uzun kalmadım ondan. Allah göstermesin ya bidaha göremezsem korkusu yedi bitirdi beni. Her bana annem diye sarılışında gözlerime yaşlar doluyo. Rabbim ikisini bir büyütmeyi nasip etsin bana inşallah

Amin inşallah canım, lütfen öyle kötü şeyler düşünmeyin Bebişle beraber kızınıza geri döneceksiniz sağlıkla inşallah

Ben kaçayım. Son hazırlıklarımı yapıcam. Erken uyuyp dinlenmeye çalışıcam ki umarım başarabilirim. Daha koltukların üstünde bi oraya bi buraya uçan kızımı uyutma derdi var tabi. Heycanlı ve gerginim. Dua eder dua beklerim hepinizden aklınıza gelirsem benide katın dualarınıza. nirra umarım yarın can derdiyle unutmam ama aklımdasın senin için şifa isticem Rabbimden sende bana dua et kolaycacık forlayıversin bebem. Neyse hepinize öpücükler tekrar görüşmek üzere.

Allah tek nefeste kurtarsin , Ben hamileligide emzirmeyide hep çok sevdim. Sen özellikle sancı çekerken önce diğer hastalara sonra bana dua et, en makbul zamanlar

Allah yardımcın olsun. Bebeğin ve sen sağlıklı bir doğum yaşayın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…