Doğuma Hazırlık Doğuramadım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Perine masajı ya da cinsel ilişki ertesi gün doğurursunuz örneği çok fazla. Kesin doğar söyleyeyim

Yazamıyorum kusuruma bakmazsınız inşallah. Şansımıza eşimin doğum izni iptal oldu malesef. Evde de olmadığından giremiyorum siteye. Zaten çoğunlukla da dinleniyorum.

Benim oğlanlar çok ağlamıştı ben doğum a gittiğimde inşallah uzulmeden sana kavuşur yavrucak

Yazamıyorum kusuruma bakmazsınız inşallah. Şansımıza eşimin doğum izni iptal oldu malesef. Evde de olmadığından giremiyorum siteye. Zaten çoğunlukla da dinleniyorum. ☺
Ne Zaman doğdu

Nasıl doğdu

Ben hala doguramamissijdir diye girdim yapılır mı bu

Bak sen,kız ense yapıyormuş yani,vay vay,anasi beklesin dursunAllah bagislasin yavrularini,ablasi ne yaptı gorunce:)
Çok sevdi. Çekine çekine geldi yanımıza. Kucağına koyduk yanağını okşadı burnunu öptü şimdi alıştı biraz daha görünce çıldırıyo sevcem diye o benim bebek diyo kucağına istiyo sürekli

Diğer arkadaşlar çok güzel önerilerde bulunmuşlar zaten. Bana da bir avazda inşallah demek düşüyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…