Doğuma Hazırlık Doğuramadım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aslında takvimden sonra bebegin gelişimi hakkında bilgi vereceklerdi ne güzel olurdu ilk hamileliğim olunca korkuyorum emzirirken doyar mı doymaz mı geliyor mu grlmiyor mu sütüm
Canm göğsünü sık süt karşı duvara değiyo sa yeterşaka bi yana bebişin düzenli kilo alımı günlğk değiştirdiğin bez sayısı falan yeterli olursa doyuyodur demek zaten.

Canm göğsünü sık süt karşı duvara değiyo sa yeterşaka bi yana bebişin düzenli kilo alımı günlğk değiştirdiğin bez sayısı falan yeterli olursa doyuyodur demek zaten.
Anladım canım duvara değiyorsa diyince aklıma komşu geldi çocuğunu emzirecekti bende karsısındaki koltuktaydım dediğiniz gibi üstüme kadar fıskırmıstı

Ne inatmış ya sıpalara bak. Sanki onlar acı sancı çekecek

Doktorunuzun gerekli görmesi ile alakalı. İlk hamileliğimde yaptırmadım, gerek duymadı doktorum. İkincisinde 2 kere baygınlık geçirince bakmakta fayda var dedi, yaptırdım.
Devlete gidiyorum ben maşallah doktorun kapısında Suriyeliler dolu olunca hızlı işlem yapılıyor kararı bana bırakır büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…