- 25 Temmuz 2014
- 425
- 124
-
- Konu Sahibi CilekRecelim
Rabbim tek bir sancida kurtarsın inşallah sağlıklı bir şekilde kavuş evladınaBen kaçayım. Son hazırlıklarımı yapıcam. Erken uyuyp dinlenmeye çalışıcam ki umarım başarabilirim. Daha koltukların üstünde bi oraya bi buraya uçan kızımı uyutma derdi var tabi. Heycanlı ve gerginim. Dua eder dua beklerim hepinizden aklınıza gelirsem benide katın dualarınıza.nirra umarım yarın can derdiyle unutmam ama aklımdasın senin için şifa isticem Rabbimden sende bana dua et kolaycacık forlayıversin bebem. Neyse hepinize öpücükler tekrar görüşmek üzere.
Tripli,kusmeli,kapi carpmali,ince hesapci,sanatkar ruhlu,ben de bi tane kiz var da ordan biliyorumAkrep nasıl oluyor ki
Benim kizim yay burcu çok hareketli ikinci bi yay kaldırmam herlade ya
Ahhah buyusun de o zaman konuşValla benim kız aşırı inat. Dediğim dedik. İstediği olsun istiyo. Ama çok da uysal huyuna gittiğinde mikemmel bir bebik
Hadi Allah yardimcin olsun,az sancili tatli cilekli bir dogum diliyorumBen kaçayım. Son hazırlıklarımı yapıcam. Erken uyuyp dinlenmeye çalışıcam ki umarım başarabilirim. Daha koltukların üstünde bi oraya bi buraya uçan kızımı uyutma derdi var tabi. Heycanlı ve gerginim. Dua eder dua beklerim hepinizden aklınıza gelirsem benide katın dualarınıza.nirra umarım yarın can derdiyle unutmam ama aklımdasın senin için şifa isticem Rabbimden sende bana dua et kolaycacık forlayıversin bebem. Neyse hepinize öpücükler tekrar görüşmek üzere.
Allahım ne güzel bi dertSelam kızlar,
Ben 38+5 günlük hamileyim. Nasipse ikinci kızımı bekliyorum. Ama hala doğuramadım. Daha vaktin var diyenler olacak biliyorum ama inanılmaz darlandım kendimi çok depresif hissediyorum bazen. Eşim sürekli şaka da olsa doğur artık diye diye beni de etkiledi.
Kızım 13 ünde 2 yaşını dolduracak geceleri zaten uyuyamadığım yetmiyomuş gibi ona koşturmak ta yoruyo bu halde artık. Sabrımın sonlarındayım. Sinir küpü geziyorum. Ne yapsamda doğursam diye dolanıyorum resmen.
Felaket bir çatı ağrım var yattığım yerde dönemiyorum bile bazen. Ayağa kalktığıöda iki büklüm oluyorum yürüyemiyorum. Eğer doğurmazsam pazartesi kontrolüm var artık doktora yalvarıcam bu gidişle. Bana bi akıl verin doğumu normal yollarla nasıl hızlandırabilirim nasıl başlatabilirim.
Çok şükür bin şükürŞükür kavuşturana. Kızımı kucağıma aldım. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Darısı tüm hamilelere ve bebek isteyenlere inşallah❤
Hadi hayirlisi olsun, saglikla huzurla buyusun bebegin :) vaktin olunca detaylari da yaz bize :))Şükür kavuşturana. Kızımı kucağıma aldım. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Darısı tüm hamilelere ve bebek isteyenlere inşallah❤
Aysss gözün aydın çok sevindim rabbim huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canımŞükür kavuşturana. Kızımı kucağıma aldım. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Darısı tüm hamilelere ve bebek isteyenlere inşallah❤
Ayyy masallah,totosunu yicez onun cucuk cileeek,hadi gecmis olsun,biz de 9 dogurduk burdaŞükür kavuşturana. Kızımı kucağıma aldım. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Darısı tüm hamilelere ve bebek isteyenlere inşallah❤
Dediğim gibi oldu Allah analı babalı büyütsün inşallahBugün olmazsa 2 güne doğar
Cnm hadi gözün aydın darısı bizeŞükür kavuşturana. Kızımı kucağıma aldım. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Darısı tüm hamilelere ve bebek isteyenlere inşallah❤
Allah razı olsunÇok şükür bin şükür ♥♥♥ Gözleriniz Aydın olsun, sağlıkla mutlulukla büyütün
Amin teşekkü r ederim darısı başınızaaDediğim gibi oldu Allah analı babalı büyütsün inşallah
Sağol canm hepinize dua ettim. İnşallah darısı size.Cnm hadi gözün aydın darısı bize
Darısı da size olsun inşallahAyyy masallah,totosunu yicez onun cucuk cileeek,hadi gecmis olsun,biz de 9 dogurduk burda
Bizim limit tamam,Allah isteyenlere versinDarısı da size olsun inşallah