- 25 Temmuz 2014
- 425
- 124
- Konu Sahibi CilekRecelim
Kız sen hayla burda mısınBenim takvimim niye kalktı ben daha doğurmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sen hayla burda mısınBenim takvimim niye kalktı ben daha doğurmadım
Canm göğsünü sık süt karşı duvara değiyo sa yeterşaka bi yana bebişin düzenli kilo alımı günlğk değiştirdiğin bez sayısı falan yeterli olursa doyuyodur demek zaten.Aslında takvimden sonra bebegin gelişimi hakkında bilgi vereceklerdi ne güzel olurdu ilk hamileliğim olunca korkuyorum emzirirken doyar mı doymaz mı geliyor mu grlmiyor mu sütüm
Ay evet doğursam da gitmicem ki benanaKız sen hayla burda mısın
Ah ah doğurttum da doğuramadımHamileliğimin başlarındayım dün gece bu topiği okudum rüyamda doğuruyodum
Hemde kendi kendime evde sabah uyandım diyorum gece doğurdu mu acabaAh ah doğurttum da doğuramadım
Gitme canım gitme ay bu bebekler niye doğmuyor ya sabah gene beni sevindirdi sancim çok bastırdı ve akinti hissettim altımda koştum lagobaya dedim bu sefer geldi nişan denilen illet ama gene hüsran sancı mancida yok puf vala çıkmayacak bunlar yerindenAy evet doğursam da gitmicem ki benana
Anladım canım duvara değiyorsa diyince aklıma komşu geldi çocuğunu emzirecekti bende karsısındaki koltuktaydım dediğiniz gibi üstüme kadar fıskırmıstıCanm göğsünü sık süt karşı duvara değiyo sa yeterşaka bi yana bebişin düzenli kilo alımı günlğk değiştirdiğin bez sayısı falan yeterli olursa doyuyodur demek zaten.
Ben iki çocuğum da da yaptırmadım gerekli birşey değil bana göre tabiŞeker yüklemesi gerekli mi kimi diyor gerek yok kimisi çok önemli
NerdeeeeeeeeeeeHemde kendi kendime evde sabah uyandım diyorum gece doğurdu mu acaba
Bencede gerekli değil..Şeker yüklemesi gerekli mi kimi diyor gerek yok kimisi çok önemli
Bilemedim babam ve annemde şeker hastalığı var genetik olabilir mi kiBen iki çocuğum da da yaptırmadım gerekli birşey değil bana göre tabi
Doktorunuzun gerekli görmesi ile alakalı. İlk hamileliğimde yaptırmadım, gerek duymadı doktorum. İkincisinde 2 kere baygınlık geçirince bakmakta fayda var dedi, yaptırdım.Şeker yüklemesi gerekli mi kimi diyor gerek yok kimisi çok önemli
Ne inatmış ya sıpalara bak. Sanki onlar acı sancı çekecekGitme canım gitme ay bu bebekler niye doğmuyor ya sabah gene beni sevindirdi sancim çok bastırdı ve akinti hissettim altımda koştum lagobaya dedim bu sefer geldi nişan denilen illet ama gene hüsran sancı mancida yok puf vala çıkmayacak bunlar yerinden
Heyt maşallahAnladım canım duvara değiyorsa diyince aklıma komşu geldi çocuğunu emzirecekti bende karsısındaki koltuktaydım dediğiniz gibi üstüme kadar fıskırmıstı
Eğer ailenizde varsa, ben olsam yaptırırdım. Normalde şekeriniz olmasa bile gebelikte şeker çıkabiliyor. Önlem almakta fayda var.Bilemedim babam ve annemde şeker hastalığı var genetik olabilir mi ki
Devlete gidiyorum ben maşallah doktorun kapısında Suriyeliler dolu olunca hızlı işlem yapılıyor kararı bana bırakır büyük ihtimalleDoktorunuzun gerekli görmesi ile alakalı. İlk hamileliğimde yaptırmadım, gerek duymadı doktorum. İkincisinde 2 kere baygınlık geçirince bakmakta fayda var dedi, yaptırdım.
tam 9 ay 10. günü bekliyorNerdeeeeeeeeeee
Vala ya bizi hiç düşünmüyor bu bebislerNe inatmış ya sıpalara bak. Sanki onlar acı sancı çekecek