- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 28
- Konu Sahibi CilekRecelim
İnşallah bende kendimden güzel performanslar bekliyorum. Korkmuyo da değilim.Güzel haberlerinizi bekliyoruz Allahın izniyle canm❤❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bende kendimden güzel performanslar bekliyorum. Korkmuyo da değilim.Güzel haberlerinizi bekliyoruz Allahın izniyle canm❤❤❤
Kızınız inatcıysa siz daha inatcı olun bir avazda kucagınızda olur inşallahİnşallah bende kendimden güzel performanslar bekliyorum. Korkmuyo da değilim.
Aklım kızımda kalcak. Ben hiç o kadar uzun kalmadım ondan. Allah göstermesin ya bidaha göremezsem korkusu yedi bitirdi beni. Her bana annem diye sarılışında gözlerime yaşlar doluyo. Rabbim ikisini bir büyütmeyi nasip etsin bana inşallahKızınız inatcıysa siz daha inatcı olun bir avazda kucagınızda olur inşallah
Amin inşallah canım, lütfen öyle kötü şeyler düşünmeyin Bebişle beraber kızınıza geri döneceksiniz sağlıkla inşallahAklım kızımda kalcak. Ben hiç o kadar uzun kalmadım ondan. Allah göstermesin ya bidaha göremezsem korkusu yedi bitirdi beni. Her bana annem diye sarılışında gözlerime yaşlar doluyo. Rabbim ikisini bir büyütmeyi nasip etsin bana inşallah
İnşallah inşallah inşallahAmin inşallah canım, lütfen öyle kötü şeyler düşünmeyin Bebişle beraber kızınıza geri döneceksiniz sağlıkla inşallah
Yaron ikinci akrebi almaya gidiyorum inşallahBosver konu sahibi akrep burcundan cok cekersin zaten. Az daha sık kendini, 10 gun daha sabret, Yay dogur. Miss gibi. Kafan rahat olur :)
İnşallah çok teşekkür ederim.Kazasız belasız sağlıcakla gelsin inşallah.
Ayyy cnm hadi hayırlısı sen kendin mi istedinHerkese selam. Henüz değil ama yarın sabah 8 de hastaneye doğum için yatışım yapılacak. Suni sancı verilecek. Bana dua edin kızlarrr. Umarım sağ salim yavrularıma kavuşurum
Akrep nasıl oluyor kiYaron ikinci akrebi almaya gidiyorum inşallah
Valla benim kız aşırı inat. Dediğim dedik. İstediği olsun istiyo. Ama çok da uysal huyuna gittiğinde mikemmel bir bebikAkrep nasıl oluyor ki
Benim kizim yay burcu çok hareketli ikinci bi yay kaldırmam herlade ya
Evet eşimin de ısrarıyla..Ayyy cnm hadi hayırlısı sen kendin mi istedin
Ben ilk aylarda almayı bırak 6 kilo verdimBen 54 kiloyum hamilelik boyunca 3 kilo alabildim bulantılardan ötürü
Decavite baslayacam oda bulantı yapıyormuş inşallah aldığımı geri vermemBen ilk aylarda almayı bırak 6 kilo verdim
Şimdi maasallah besilik oldum
Allah tek nefeste kurtarsin , Ben hamileligide emzirmeyide hep çok sevdim. Sen özellikle sancı çekerken önce diğer hastalara sonra bana dua et, en makbul zamanlarBen kaçayım. Son hazırlıklarımı yapıcam. Erken uyuyp dinlenmeye çalışıcam ki umarım başarabilirim. Daha koltukların üstünde bi oraya bi buraya uçan kızımı uyutma derdi var tabi. Heycanlı ve gerginim. Dua eder dua beklerim hepinizden aklınıza gelirsem benide katın dualarınıza. nirra umarım yarın can derdiyle unutmam ama aklımdasın senin için şifa isticem Rabbimden sende bana dua et kolaycacık forlayıversin bebem. Neyse hepinize öpücükler tekrar görüşmek üzere.
Allah yardımcın olsun. Bebeğin ve sen sağlıklı bir doğum yaşayın insallahBen kaçayım. Son hazırlıklarımı yapıcam. Erken uyuyp dinlenmeye çalışıcam ki umarım başarabilirim. Daha koltukların üstünde bi oraya bi buraya uçan kızımı uyutma derdi var tabi. Heycanlı ve gerginim. Dua eder dua beklerim hepinizden aklınıza gelirsem benide katın dualarınıza. nirra umarım yarın can derdiyle unutmam ama aklımdasın senin için şifa isticem Rabbimden sende bana dua et kolaycacık forlayıversin bebem. Neyse hepinize öpücükler tekrar görüşmek üzere.