- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 28
-
- Konu Sahibi CilekRecelim
Merdiven in çık squat hareketleri açılma saglarmış hurma yeSelam kızlar,
Ben 38+5 günlük hamileyim. Nasipse ikinci kızımı bekliyorum. Ama hala doğuramadım. Daha vaktin var diyenler olacak biliyorum ama inanılmaz darlandım kendimi çok depresif hissediyorum bazen. Eşim sürekli şaka da olsa doğur artık diye diye beni de etkiledi.
Kızım 13 ünde 2 yaşını dolduracak geceleri zaten uyuyamadığım yetmiyomuş gibi ona koşturmak ta yoruyo bu halde artık. Sabrımın sonlarındayım. Sinir küpü geziyorum. Ne yapsamda doğursam diye dolanıyorum resmen.
Felaket bir çatı ağrım var yattığım yerde dönemiyorum bile bazen. Ayağa kalktığıöda iki büklüm oluyorum yürüyemiyorum. Eğer doğurmazsam pazartesi kontrolüm var artık doktora yalvarıcam bu gidişle. Bana bi akıl verin doğumu normal yollarla nasıl hızlandırabilirim nasıl başlatabilirim.
Eşim kafaya koydu bugün doğurtacak heraldeMerdiven in çık squat hareketleri açılma saglarmış hurma ye
Haklısın valla. Öyle olmasına öyle de bende gereksiz fazlaca bi stres oldu işte. Bide bu aşağıya baskı yaptığı için oluşan ağrı beni mahvediyoCanım öyle sakin sakin düşünme Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Her nasip vaktine esirdir.
Sabir sonuna gelmişsin
2 gün önce gece gittim. Açıklığım yoktu. Onu da denemedik değil korkuyorum diyen eşim sırf doğurayım diye şuan her türlü alternatiflere açık hale geldi, ömrünün rekorunu kırdı 3 saat yürüdük bugünCanımm açıklığın var mı peki?
Birde bi konuda okumuştum sanırım ilişki son günlerde açıklığı artırabiliyormuş
2 gün önce gece gittim. Açıklığım yoktu. Onu da denemedik değil korkuyorum diyen eşim sırf doğurayım diye şuan her türlü alternatiflere açık hale geldi, ömrünün rekorunu kırdı 3 saat yürüdük bugün
İnşallah. Bi an önce gelsin istiyorum. Bugün doktorum bolca yürürsen bu basıyla bu hafta doğurursun dedi. Canım kocamda bu gece hallet bu işi nolursun diyo,ayy o zaman o zamanını bekliyor canımm, sağlıkla gelir inşallah
Tabiki zamanı değilse ben ne yaparsam da fayda etmez. Bu arada propess nedir ilk kez duyuyorumHayırlısını dileyin.
Bende neler neler yaptim, hatta iliskiyi bile denedim ama fayda etmedi. Hic acilmam olmadi.
39+4 te propessle normal doğurdum.
Yardımcı falan olmadi o yöntemler
Yok yok gelsin. Bu sıkıntı stres beni mahvedecek yoksaİçerde daha iyi değil mi? Çıkınca gazı, uykusu, beslenmesi derken daha zorne güzel sakince yatıyor
Acilmam hic olmamıştı benim.Tabiki zamanı değilse ben ne yaparsam da fayda etmez. Bu arada propess nedir ilk kez duyuyorum
İlkinde bu kadar heycanlı değildi. Bilmiyorum ki bebek heveesi sardı. Bide izne çıktı bitmeden bebeğiyle doyasıya vakit geçirmek istiyo.Neden bukadar hemen dogrmani istiyorki esin
Sancı mancı hiçbişeyim yok. Bolca yürüdük eve yemek molası vermeye geldik. Durmak yok yemekten sonra yürüyüşe devam ona göre diye mutfaktan tembihliyo beni,Acilmam hic olmamıştı benim.
Sancilarim doguracak duzeydeydi ama acilmiyordu.
Propesste oraya acilmasina yardimci olmasi icin konulan bisey
Uretene beddua etmiştim acısındanama hizlandirdi cok şükür
Cokta yormayin kendinizi. Dogumdan sonra yorulacaksiniz zaten. Bu kadari yeterli. Dinlenin ve bol bol uyuyun. Kitap okuyun film izleyin.Sancı mancı hiçbişeyim yok. Bolca yürüdük eve yemek molası vermeye geldik. Durmak yok yemekten sonra yürüyüşe devam ona göre diye mutfaktan tembihliyo beni,
Aminn. Çok teşekkür ederim. Uyumak pek mümkün olmuyo. Ama deniyorum. Bugünlük bende yoruldum. Yürürken canımda acıyo zaten artık akışa bırakmak lazım.Cokta yormayin kendinizi. Dogumdan sonra yorulacaksiniz zaten. Bu kadari yeterli. Dinlenin ve bol bol uyuyun. Kitap okuyun film izleyin.
Dusunmemeye calisin. Allahim kolaylık versin. Saglikla kucağınıza almaniz dileğiyle
Ben vakti zamanında 38. Haftadan sonra önerilen herseyi denedim, sıcak küvet, sarap, özel doğum çayları , cinsel ilişki, koşmak sport zıplamak yürümekSelam kızlar,
Ben 38+5 günlük hamileyim. Nasipse ikinci kızımı bekliyorum. Ama hala doğuramadım. Daha vaktin var diyenler olacak biliyorum ama inanılmaz darlandım kendimi çok depresif hissediyorum bazen. Eşim sürekli şaka da olsa doğur artık diye diye beni de etkiledi.
Kızım 13 ünde 2 yaşını dolduracak geceleri zaten uyuyamadığım yetmiyomuş gibi ona koşturmak ta yoruyo bu halde artık. Sabrımın sonlarındayım. Sinir küpü geziyorum. Ne yapsamda doğursam diye dolanıyorum resmen.
Felaket bir çatı ağrım var yattığım yerde dönemiyorum bile bazen. Ayağa kalktığıöda iki büklüm oluyorum yürüyemiyorum. Eğer doğurmazsam pazartesi kontrolüm var artık doktora yalvarıcam bu gidişle. Bana bi akıl verin doğumu normal yollarla nasıl hızlandırabilirim nasıl başlatabilirim.