Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

Ay bütün konularını okudum neredeyse...
Merak ettiğim şeyleri netleştirebilirm diye

Allah iyiliğini vermesin mavrulam ...

Resmi nikahınız var mı sizin boşverin düğünü gelinliği onlar boş iş..

Mühim olan resmi nikah fasa füsolardan bahsediyorsunuz hep.

Peki umudunuz yok konuyu kapattıracakmısınız şimdi.?

Kızım bırak artık bu acındırma numaralarını. Ne çaresizsin, ne safsın, ne de zayıfsın. "Ay ben hata yapıyorum, çok pişamnım ama başka türlü davranamıyorum, ben zayıfım, ben cahilim" demen artık bana hiç inanadırıcı gelmiyor. Sen sevdiğini zannettiğin ama sana köpek muamelesi yapan adamın koynundan çıkıp hasta babana gitmeyecek kadar bencilsin. Kendin yazmışsın, kırmızyla işaretledim. Sen bir evin bir kocan olacak diye anne babanın 20 yıllık ocağına incir ağacı dikiyorsun. Kimin için? "Çocuk doğunca gör sen asıl işkenceyi." deyip yapacağını saklamayan bir adam için.
Hep güzel konuştum sana ama dayanamıyorum artık ya.

resmi nikah yok..yapılıcak kısa bi zaman içinde.evet kapansın konu..bu kadar insanı,bunca zaman işinden gücünden ettim..işte bunun aynını ailemede yaşattım ben..yüz üstü bıraktım..artık ne diyimki..sizide daha fazla sinirlendirmek,kızdırmak istemiyorum.herşeyi hakettim..
kapansın konu..bitsin..

Belki lerle yaşanmaz datlum yaşadığımız hayatta belki lerimiz bitmez biz insan oğlunun
Sen bile bile lades yapıyorsun ve hata ediyorsun bu kadar kişi yaptığının hata olduğıunu
söylüyor hala sevgiden bahsediyorsun ama sadece sen seviyorsun sen fedakarlık yapıyorsun
farkındamısın onun sana kazandırdığı hiç bir şey yok olmayacakta bekleme bunu

bence siz normal düşünemiyosunuz şuan hep çelişiyosunuz kendinizle hep değişiceğini ümit ediyorum diyosun hep biliyorum değişmeyeceğini diyosun sen bir an önce pskoloğun yolunu tut mucize falan yok hala anlamıyomusun olmada sen sanıyosun çocuk olunca değişir belki bu adam değişmezzzzzzzzzz sok bunu kafana adam ver kararını istersen ben götürücem seni terminale dedi resmen gözden çıkarmış seni sen hala bekle aman neyse nasılsa işe yaramicak daha fazla bir şey yazmak istemiyorum kötükedihüsokötükedihüso

Konuyu kapattırmak için tıklayın ve özel mesaj atın lütfen.

http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=50077

Hadi seni el üstünde tutsa üzerine titrese bir şans daha ver dicem ama adam kendi açık açık diyo ben değişmicem,hep böyle olcam,anneme laf söyletmem,evleri birleştircem,asıl işkenceyi sana sonra göstercem diye..
madem gideniyorum deyip duruyosun en azından bunlara izin verme ama sen kuklası olmuşsun o adamın resmen..
ezdirme kendini dicem ama ne fayda ezdireceksin o adam da aile de parmağında oynatacaklar seni
ve sen daha 25ine bile gelmeden çökmüş,umudu kalmamış ve üstelik en az 3 çocuk annesi biri olacaksın
kendi ellerinde hayatını mahfediyorsun
yazık

hakkında hayırlısı olsun datlummm inşallah eşin baba olunca değişir ve mutluyum diye topik açarsın ama sana ne kadar kızzakta bize arada haber ver

Boşa yazmayın arkadaşlar, herkes kendi kaderini çizermiş.
Ailesine yazık asıl ki hala ısrar eden bir kızları var ....

bu topikteki yazılanları sen tekrar tekrar oku belki aklın başına gelir

Konu kapanmadan, evladının bile sana düşman edileceğini unutma olur mu !!!

resmi nikah neyi degistiricek kocan seni garantilicek birde bebek gelince hapis hayatin yine devam edicek mucize bekleme dahada kotu olcak ama sen mutlusun sorunda yok yani dedigin gibi haketmissin ye dayagini otur anneni babanida bosuna uzme ben onlara acidim cok yazik gercekten kocan seni dovsede oldursede sesini cikartma sen seviyosun keske kocanda seni sevseymis ben senin gibi kadinlara cok sinir oluyorum koca kacicak gibi giderler erkenden is yok para yok dayak yiyorum ailem eziliyo ama ben seviyorum derler olan anneye babaya olur sen annene babana cidden cazesin ins senin bebegin sana benzemez senin yaptikalrini sana yapmaz ..

lütfen bebeğini düşünüyorsan baba evine dön,emin olki o adam birkaç ay sonra sana yalvaracak o zaman senin şartların geçerli olacak,buna emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…