Ay bütün konularını okudum neredeyse...
Merak ettiğim şeyleri netleştirebilirm diye
düğün yapıldı.salon tutuldu gelinlikle...herhanggi bir gelişme yok..belki bir gelişme olur diye kapatmadım konuyu.bi türlü tam karar veremediğim için..lolo benim akrabam.dayımın eşi..o da beni sizler gibi çok uyardı söyledi..ama ben kabullenemedim..burada kalmayı tercih ettim..yanlış olduğunu,hata olduğunu bile bile..bu yaptığım delilik biliyorum..niye kaldım...belkilerle..belki bebek doğunca düzelir,o da baba olunca babamı anlar.yanlışını hatasını anlar ve herşey eskiye döner diyorum..eğer babamın evine gitseydim oradada yine belki diyecektim..belkide herşey düzelirdi..biraz daha sabretseydim keşke diyecektim..onları çok yıktım,çok paspas ettim biliyorum..ama ben babamın evine gidip tekrar keşke deyip geriye dönmeye kalkabilirdim..o zaman annem babam şuankinden çok daha fazla yıkılırdı...
son bir defa daha denemek istiyorum..aslında kafamda düzeleceğine dair hiç bir umut yok..ama böyle bir umut olsun istiyorum...ben burdan çıkarsam bir daha geriye dönüşüm olmayacak.bu iş tamamen kapanıcak..ama burada kalırsam bir umut işte.düzelebilir umudu..
18 yaşındayım..bir kere olsun doğru bir karar vermedim..eğer bu süre zarfında anneme yada babama herhangi bişey olursa kendimi asla affetmiycem...artık onlarda beni sildiler..sildik dediler..ama onlar anne baba..ben gitsem yine bana kapıları sonuna kadar açık biliyorum..benim yüzüme tükürseler,dövse gebertselerde haklılar..
belki sevgim bile yok içimde eşime karşı..bi takıntı saplantı..sahiplenilme duygusu var..bir erkeğin beni sahiplenmesi,bi evimin olması.bir bebeğimin doğacak olması..belki bunlar beni burda tutuyor..
ne deseniz,ne söyleseniz haklısınız..kendi çekmek isteyen çeker..çıkmaz karanlık bir yolda,küçücük bir ışık arıyorum..herşeyin düzelmesi imkansız gözüküyor..bi mucizeye bakıyorum..
bu işte...
düğün yapıldı.salon tutuldu gelinlikle...herhanggi bir gelişme yok..belki bir gelişme olur diye kapatmadım konuyu.bi türlü tam karar veremediğim için..lolo benim akrabam.dayımın eşi..o da beni sizler gibi çok uyardı söyledi..ama ben kabullenemedim..burada kalmayı tercih ettim..yanlış olduğunu,hata olduğunu bile bile..bu yaptığım delilik biliyorum..niye kaldım...belkilerle..belki bebek doğunca düzelir,o da baba olunca babamı anlar.yanlışını hatasını anlar ve herşey eskiye döner diyorum..eğer babamın evine gitseydim oradada yine belki diyecektim..belkide herşey düzelirdi..biraz daha sabretseydim keşke diyecektim..onları çok yıktım,çok paspas ettim biliyorum..ama ben babamın evine gidip tekrar keşke deyip geriye dönmeye kalkabilirdim..o zaman annem babam şuankinden çok daha fazla yıkılırdı...
son bir defa daha denemek istiyorum..aslında kafamda düzeleceğine dair hiç bir umut yok..ama böyle bir umut olsun istiyorum...ben burdan çıkarsam bir daha geriye dönüşüm olmayacak.bu iş tamamen kapanıcak..ama burada kalırsam bir umut işte.düzelebilir umudu..
18 yaşındayım..bir kere olsun doğru bir karar vermedim..eğer bu süre zarfında anneme yada babama herhangi bişey olursa kendimi asla affetmiycem...artık onlarda beni sildiler..sildik dediler..ama onlar anne baba..ben gitsem yine bana kapıları sonuna kadar açık biliyorum..benim yüzüme tükürseler,dövse gebertselerde haklılar..
belki sevgim bile yok içimde eşime karşı..bi takıntı saplantı..sahiplenilme duygusu var..bir erkeğin beni sahiplenmesi,bi evimin olması.bir bebeğimin doğacak olması..belki bunlar beni burda tutuyor..
ne deseniz,ne söyleseniz haklısınız..kendi çekmek isteyen çeker..çıkmaz karanlık bir yolda,küçücük bir ışık arıyorum..herşeyin düzelmesi imkansız gözüküyor..bi mucizeye bakıyorum..
bu işte...
Allah iyiliğini vermesin mavrulam ...
Resmi nikahınız var mı sizin boşverin düğünü gelinliği onlar boş iş..
Mühim olan resmi nikah fasa füsolardan bahsediyorsunuz hep.
Peki umudunuz yok konuyu kapattıracakmısınız şimdi.?
bence siz normal düşünemiyosunuz şuan hep çelişiyosunuz kendinizle hep değişiceğini ümit ediyorum diyosun hep biliyorum değişmeyeceğini diyosun sen bir an önce pskoloğun yolunu tut mucize falan yok hala anlamıyomusun olmada sen sanıyosun çocuk olunca değişir belki bu adam değişmezzzzzzzzzz sok bunu kafana adam ver kararını istersen ben götürücem seni terminale dedi resmen gözden çıkarmış seni sen hala bekle aman neyse nasılsa işe yaramicak daha fazla bir şey yazmak istemiyorum kötükedihüsokötükedihüsodüğün yapıldı.salon tutuldu gelinlikle...herhanggi bir gelişme yok..belki bir gelişme olur diye kapatmadım konuyu.bi türlü tam karar veremediğim için..lolo benim akrabam.dayımın eşi..o da beni sizler gibi çok uyardı söyledi..ama ben kabullenemedim..burada kalmayı tercih ettim..yanlış olduğunu,hata olduğunu bile bile..bu yaptığım delilik biliyorum..niye kaldım...belkilerle..belki bebek doğunca düzelir,o da baba olunca babamı anlar.yanlışını hatasını anlar ve herşey eskiye döner diyorum..eğer babamın evine gitseydim oradada yine belki diyecektim..belkide herşey düzelirdi..biraz daha sabretseydim keşke diyecektim..onları çok yıktım,çok paspas ettim biliyorum..ama ben babamın evine gidip tekrar keşke deyip geriye dönmeye kalkabilirdim..o zaman annem babam şuankinden çok daha fazla yıkılırdı...
bu işte...
resmi nikah yok..yapılıcak kısa bi zaman içinde.evet kapansın konu..bu kadar insanı,bunca zaman işinden gücünden ettim..işte bunun aynını ailemede yaşattım ben..yüz üstü bıraktım..artık ne diyimki..sizide daha fazla sinirlendirmek,kızdırmak istemiyorum.herşeyi hakettim..
kapansın konu..bitsin..
hakkında hayırlısı olsun datlummm inşallah eşin baba olunca değişir ve mutluyum diye topik açarsın ama sana ne kadar kızzakta bize arada haber ver
Konuyu kapattırmak için tıklayın ve özel mesaj atın lütfen.
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=50077
yok kocasını seviyomuş,gidemedi...
resmi nikah yok..yapılıcak kısa bi zaman içinde.evet kapansın konu..bu kadar insanı,bunca zaman işinden gücünden ettim..işte bunun aynını ailemede yaşattım ben..yüz üstü bıraktım..artık ne diyimki..sizide daha fazla sinirlendirmek,kızdırmak istemiyorum.herşeyi hakettim..
kapansın konu..bitsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?