gitme fikrini ona söyleyince zor kullanmaya falan kalkışmasın sana..ne biliyim şiddet filan..inşallah yapmaz..
onu yapamaz..zaten dün düşün dedi.ben seni hiç bişey için zorlamıyorum ,o akıttığın göz yaşlarına yazık sende daha gençsin dedi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gitme fikrini ona söyleyince zor kullanmaya falan kalkışmasın sana..ne biliyim şiddet filan..inşallah yapmaz..
kaç kurtar kendini demiş sana resmen, daha gençsin ne demek yaa, bacım yolun açık olsun ne diyim...onu yapamaz..zaten dün düşün dedi.ben seni hiç bişey için zorlamıyorum ,o akıttığın göz yaşlarına yazık sende daha gençsin dedi..
vazgeçmiş senden canımüzülme artık dicem ama ne kadar desek boş dimi anlıyorum seni. ikinizde uzak yerlerrdesiniz internetten filanmı tanıştınız hiç mi tanıyamadın çıkarken canmı ya. yada insanlar nasılda saklıyor kendini
arkadaşlar iyi düşünelim iyi şeyler olsun; ama keşke ailesine haber verebilseydi :gitme:Dünden beri içime dert oldu bu kız. Adamın ona zarar vermeyeceğinden emin gibi ama ben huzursuzum. Sanki gitmek istediğini söyleyince sert çıkacak ve arkadaş evde iyice mahkum kalacak gibime geliyor.
arkadaşlar iyi düşünelim iyi şeyler olsun; ama keşke ailesine haber verebilseydi :gitme:
Dünden beri dua ediyorum ama kötü olasılıklar aklımdan çıkmıyor. Kızın kafası o kadar karışmış ki adam ne dese inanmak istiyor. Keşke son kez konuşma fikrini geçip kendini dışarı atabilseydi. Bir arkadaş gel bende kal iki gün sonra beraber gidelim İstanbul'a dedi kabul etmedi, bir arkadaş biletini alayım git dedi kabul etmedi, nasıl yapacak bilmiyorum ki.
Ama o adam o kızı alıp da otogara götürmez git diye herhalde, ya kızın kafasını iyice bulandıracaklar, ya da doğuma kadar zorla alıkoyacaklar gibime geliyor :1no2:
üff heralde şu dakkalarda olan olmuştur, çok merak ediyorum, canım yaa inş iyidireyvahedigeldismilearkadaşlar kocası açıkca gitmek istiyosan git demiş neden zor kullansın kızı hırpalasınki zaten istemiyolar kızı kaynanası başka bi gelin alırım demiş yaaa
ya keşke babası falan gelip alsalardı tek başına nasıl gitcek bu haliyle üzülür falan yolda bişiy olur
üff heralde şu dakkalarda olan olmuştur, çok merak ediyorum, canım yaa inş iyidireyvahedigeldismile