• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

ya ben kabullenemiyorum, sen bu kadar üzülürken eşinin umrunda bile deil belli ki; bu nasıl olur yaa; "istersen git, istersen kal" bunu nasıl diyebilir yaa, hem de çocuğunun annesi olacak kadına; bu kadar mı sevmemiş; şu annesinin ağzına bakan erkeklerden nefret ediyorum; her fırsatta "erkeğiz" diye hava atarlar, bi sevdiği kadına sahip çıkmayı beceremezler; bunlar hiç bi kadını haketmiyolar; "annesiyle evli" kendi iradesini oluşturamamış, affetmek gibi bi erdemden aciz insan; yazık, çok yazık; baba olmayı haketmiyo çünkü daha kendisi çocuk...

vazgeçmiş senden canımüzülme artık dicem ama ne kadar desek boş dimi anlıyorum seni. ikinizde uzak yerlerrdesiniz internetten filanmı tanıştınız hiç mi tanıyamadın çıkarken canmı ya. yada insanlar nasılda saklıyor kendini

vazgeçmiş senden canımüzülme artık dicem ama ne kadar desek boş dimi anlıyorum seni. ikinizde uzak yerlerrdesiniz internetten filanmı tanıştınız hiç mi tanıyamadın çıkarken canmı ya. yada insanlar nasılda saklıyor kendini

insan aynı evde yaşamadan tanıyamıyormuş...

büyük konuşmayayım ama kendi egoları ve gereksiz kaprisleri için beni de ailemide üzen hatta sil deme cüretini gösterecek olan bi adam beni unutmalı bana aileni unut demeden önce... Çocukta bağlayıcı bir sebep olabilir ama eşinize daha da rahatlık- güven sağlayıp istekleri baskıları daha da artarsa nolcak?

Dünden beri içime dert oldu bu kız. Adamın ona zarar vermeyeceğinden emin gibi ama ben huzursuzum. Sanki gitmek istediğini söyleyince sert çıkacak ve arkadaş evde iyice mahkum kalacak gibime geliyor.

Dünden beri içime dert oldu bu kız. Adamın ona zarar vermeyeceğinden emin gibi ama ben huzursuzum. Sanki gitmek istediğini söyleyince sert çıkacak ve arkadaş evde iyice mahkum kalacak gibime geliyor.
arkadaşlar iyi düşünelim iyi şeyler olsun; ama keşke ailesine haber verebilseydi :gitme:

arkadaşlar iyi düşünelim iyi şeyler olsun; ama keşke ailesine haber verebilseydi :gitme:

Dünden beri dua ediyorum ama kötü olasılıklar aklımdan çıkmıyor. Kızın kafası o kadar karışmış ki adam ne dese inanmak istiyor. Keşke son kez konuşma fikrini geçip kendini dışarı atabilseydi. Bir arkadaş gel bende kal iki gün sonra beraber gidelim İstanbul'a dedi kabul etmedi, bir arkadaş biletini alayım git dedi kabul etmedi, nasıl yapacak bilmiyorum ki.

Ama o adam o kızı alıp da otogara götürmez git diye herhalde, ya kızın kafasını iyice bulandıracaklar, ya da doğuma kadar zorla alıkoyacaklar gibime geliyor :1no2:

Dünden beri dua ediyorum ama kötü olasılıklar aklımdan çıkmıyor. Kızın kafası o kadar karışmış ki adam ne dese inanmak istiyor. Keşke son kez konuşma fikrini geçip kendini dışarı atabilseydi. Bir arkadaş gel bende kal iki gün sonra beraber gidelim İstanbul'a dedi kabul etmedi, bir arkadaş biletini alayım git dedi kabul etmedi, nasıl yapacak bilmiyorum ki.

Ama o adam o kızı alıp da otogara götürmez git diye herhalde, ya kızın kafasını iyice bulandıracaklar, ya da doğuma kadar zorla alıkoyacaklar gibime geliyor :1no2:

yüksek ihtimal..
kandırıp ikna edip doğumunu bekliyecekler,sonrası allah kerim..
temennimiz bu değil tabi,inşallah aksi çıkar..

merhaba 2009 da üye oldum.ilk senin konuna yazmak kısmetmiş.ben 27 yıllık evliyim.3sene kayınvalidemlerle birlikte oturduk.kızım14 aylıktı kayınvalidemin yüzünden eşimden dayak yiyordum evden kovuluyordum ama evden gitmemem içinde nöbet tutuyorlardı.birgün kayınvalidem evde yokken bir poşete şiş ve yün koydum evi terkettim.hemen boşanma davası açtım.annemlerin kapısını aşındırdı yaklaşık dokuz ay ayrı yaşadık.daha sonra ev kiraladı benim şartlarımla.barıştıktan sonra eşim çok değişti. biraz yavaş yazıyorum kusura bakmayın

insanın kendine özgüveni kalmıyor ve evi terketmeye cesaret edemiyor.ben anlıyorum seni ama keşke eşine söylemeden çıksaydın evden,onlar şimdi nöbet tutarlar evi terketmemen için.

malesefki böyle olaylar oluyor hala var eskiyle alakalı değil yani tamamen vijdan meselesi karakter olayı başka hiçbirşey değil.siz neden yünle şiş alıp çıktınız evden onu anlamadım.

arkadaşlar kocası açıkca gitmek istiyosan git demiş neden zor kullansın kızı hırpalasınki zaten istemiyolar kızı kaynanası başka bi gelin alırım demiş yaaa

ya keşke babası falan gelip alsalardı tek başına nasıl gitcek bu haliyle üzülür falan yolda bişiy olur

arkadaşlar kocası açıkca gitmek istiyosan git demiş neden zor kullansın kızı hırpalasınki zaten istemiyolar kızı kaynanası başka bi gelin alırım demiş yaaa

ya keşke babası falan gelip alsalardı tek başına nasıl gitcek bu haliyle üzülür falan yolda bişiy olur
üff heralde şu dakkalarda olan olmuştur, çok merak ediyorum, canım yaa inş iyidireyvahedigeldismile

çünkü ogün eşimin doğumgünüydü kayınvalidem hediye almaya gitmişti kayınpederim evdeydi,ona akrabasına oturmaya gidiyorum dedim,onun için yanıma şişle yün aldım ve evden kaçtım.

saat kaç oldu bence bu gece birlikteler ..adam kızı kandırmıştır bence...
yada sabah yola çıkacaklardır..
yada gün vermiştir...
bilemiyorum ..
kaç sayfa okudum...
bakalım ne olacak bekleyip göreceğiz..
ya kızdan haber alamazsak ne olacak...
keşke birisi telefon numarası alsaydı..
ya ses çıkmazsa kendimi yerim burda ben....

kızlar yarın giripte eşim bana şunu dedi bunu dedi ben vaz geçtim derse birşey demeyelim bebeğine bişey olur vebali üstümüze kalır....

ne diyim Allahım gözünü açsın...keşke babasının annesinin telefonu olsaydı elimizde...
ama pc nin IP numarasından adresini buldururuz ne yapar eder kıza ulaşırız biz..ben burda neler gördüm neler..KK kimlere ulaşmadı ki....

biz kk olarak işkence gören bir köpeği bile kurtarmıştık sahibinin elinden...

Herkese günaydın. Konuyu başından beri takip ediyorum ama arada okumadığım sayfalar oldu. Diyen oldu mu bilmiyorum o yüzden fakat şimdi arkadaş 18 yaşını doldurmadan hamile kaldığı için sevgilisini şimdi bile mahkemeye verse adamı hapse atıyorlar diye biliyorum ben...Sonradan rikahın olmaması burda avantaj sağlayacağı için nikah yapalım diye adamın birden değişmesini açıklar bu durum.
ınşallah bugün ailesinin yanından yazar bize...

Back