Doğumuma az kaldı.. Gideyim mi? Kalayım mı?

birazcik aklin varsa git o evden sana nikah bile kiyamayan adam ayrilmaya kalkincami nikah kiyacam dedi.. bak senden 10 yas buyugum ama 18 yasima tekrar gelmeyi o kadar isterdimki geriye baktiginda pisman olacaksin kalirsan.. ailene gidince seni kocaya vermeye kalkmasinlar calis oku kendini gelistir o evde bir sey ogrenemezsin kole hayati yasarsin... en guzel yastasin mahv etme kendini bebeginin gelecegini guzellestirmeyi amac bil.. ve ayrilmakla bul careyi..
onun ailesi senin ailene yalan soyledi nikah kiyacaz diye
kim kotu onun ailesimi senin ailenmi?
sana eziyet eden bir kaynanayla beraber yasatmaya kaliyor evleri birlestirerek
ama kendi oz ve oz annenden ayiriyor
kendi babasinin sozlerini dinliyor yalan yanlis seyler uydurmasina inaniyor
ama senin hasta babani uzmekten geri kalmiyor..
butun bunlari dusun
hayat kocasini yanina takip parkta bebek dolastirmak degil sadece
ancak kolesi olursan belki parka cikarir seni tek dilegin buysa ittatkar davranirsan sesini cikartmazsan
kolelik yaparsan arasira parka cikarsiniz ucunuz ailecek..
arti bir bilet alacak paran yokmus yazmissin bahane bulma..
valla icim sizladi hayirli haberlerini bekliyorum

günaydın,bütün gece uyuyamadım çok üzüldüm.adam kendini tilki sanıyor nikah yapalımda sonra ayrılırız demiş,bütün dertleri bebeği alıp,kızı sokağa atmak.dün onca kişi çık git dedi ama dadlummm adamla konuşacağım beni terminale bıraksın diye,acaba birdenbire adamın düzeleceğinimi sanıyor.yazık yaşı çok küçük.

günaydın herkese, gece çok zor uyudum, sabah da hemen açtım PCyi bi haber var mı diye, umarım ters bi durum yoktur...:Saruboceq:

nikahmı yapacakmış adam ona. hiçte sanmıyorum iyi niyetle dediğini .çünki bir kadın hamile kalınca haftasına doğurmuyo heralde 9 aydır nerdeymiş bu erkek müsveddesi. kesin çocuğu almak için demiştir. inş iyi şeyler olmuştur.

günaydın sizlere bişey sormak istiyorum,malum yeni başladım.sayfanın altında-konuyu toplam 8 üye okuyor ama orda 7 kayıtlı üye var,acaba konu sahibide burdamı.

günaydın sizlere bişey sormak istiyorum,malum yeni başladım.sayfanın altında-konuyu toplam 8 üye okuyor ama orda 7 kayıtlı üye var,acaba konu sahibide burdamı.

14 üye okuyor diye yaziyor ya onun altindada kimlerin okudugu yaziyor canim konu sahibi henüz yok

Kaç gündür bu kızcağızla yatıp kızcağızla kalkıyoruz, hayırlı bi haber verir umarım bugün bize.

genclik heyecanina kapilip bir adami sevmis ve ailesini ezmis bu cektikleriyle ilk once kendisine kotuluk yapmis ama hatalar telafi edilip tekrarlanmazsa tecrube kazanip daha olgun davranip ailesinin kiymetini bilecek.. Yoksa bu gencecik yasta kiymet bilmez ozu sozu bir olmayan insanlar icinde helak olacak..

ya kızlar dönüp bi daha okudum her şeyi; bu hikayede eksik bişeyler var sanki fisfisfis

Ne karar verirse versin hayırlı olur umarım...
:1no2:
O evi şu an terketse bile geri döneceği görüşündeyim, çünkü dün öyle şeyler yazmış ki...
Adam gel otur, ben seni seviyorum dese kalacak biliyorum...
Çünkü çok çabuk kanıyor bu laflara...

hadi DADLUM gel artık hepimiz merak içinde seni bekliyoruz inş güzel haberlerle gelirsin:Saruboceq::Saruboceq:

bu arada yazmadan gecemeyecegim

konu sahibi "gideyimmi kalayimmi" diye sordu

anket acsin bakalim kac kisi "kal" diyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…