- 8 Mart 2015
- 25.122
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.258
- 798
Tabi ki şikayet ettim, zaten odaya alındığımda 'ben yapamayacağım' diye ağladığım için doktorum olayı hemşirelerden duyup koşup geldi.Hayret bir sey ya. O kadar hadsiz davranmis ki. Ozel hastsneymis sikayet ettiniz mi? Sahsen ben olsam onu isten attirana kadar ortaligi ayaga kaldirirdim.
Öyle bir durum söz konusu değil inanirsiniz inanmazsınız siz bilirsiniz tabi. Ben mesajlardan yeterince bilgilendim. Kapatilmasını isteyebilirsiniz yönetimde. Ayrıca ilk mesajını okuduysaniz kist ameliyatında bu durumla karşılaştığımı canimin sıkıldigini anlarsiniz.ilerde doğum yaparsam böyle bir şeyle karşılaşmayı asla istemem ve yeterince fikir aldım bu konudan. Rahatsız oldunuz madem yönetime bildiriyorumBen bu konunun bir dusunceyi baskilamak icin bilincli cikarildigini dusunuyorum.
Hayır değil.Bu bir anket calismasimi..
Oncelikle hamile degilim belirteyim. Ama cok kafama takilan bir durum bu. Bazi bayanlardan dogumda cok bagirdiklarinda doktorlardan tepki gorduklerini hos olmayan laflar isittiklerini duydum. Bazilari cok onur kirici. Hatta kose yazisinda bile islendi bu konu yakin bir zamanda. Iki sene once kist ameliyati oldum. Orada bile bazi garip tutumlarla karsilastim. Bu durum cok yaygin mi. Ya da devlet hastanelerinde mi daha cok oluyor. Merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?