Gorumcem ilk cocugunu devlette ikinci cocugunu ozelde yapti ikinci bebege hamile kalmadan esiyle anlasma yapmis ozelde dogum yapacaksam dogururum bi tane daha diye:) odada birine ne bagiriyosun tatli tatli yerken iyiydi aci aci cikarirken kotu oldu demi demisler biri de sedyeye buyuk tuvaletini yapmisben de dogumumu ozelde yaptim sezeryanla uyanirken cok bagirmisim gozumu actigimda sakin ol canim diye basima ususmuslerdi doktorum zaten cook cook tatli bi adamdi maddi olanaklar el veriyorsa ozel hastane en iyisi sen onlara uymuyorsun onlar sana uyuyor en iyisi
Anestezi uzmaninin icine cadi kacmis galiba. Laflara bak...Epidural meselesi.
İğne fobim olduğunu, korktuğumu söyledim.
O ise yanındaki hemşireyle sohbet arası hiç kıpırdama, şimdi şöyle böyle yapıyorum demeden uygulamaya çalıştı.
Ben de tepki verdim doğal olarak.
'Sen buna dayanamıyorsun da doğum mu yapacaksın'la başladı, 'beni uğraştırıp duracaksın, kesin yapamazsın bir de sezeryan için uygulama yaptıracaksın bana ohooo senle mi uğraşacağım' diyerek devam etti.
En son 'burası özel hastane vermişssin parayı sezeryan olsana, böyle çoluk çocukla yok doktor önerisiyle normal doğum yapılmaz öff' le bitirdi.
Tabi sancı da çekiyorum bu arada ben, habersiz işlem yaparsa kıvranmamam mümkün olabilir mi?
Sonuç olarak epiduralim tutmadı zaten, 2 defa tekrarlamasına rağmen.
Hem anam babam usulü doğurdum hem de bel ağrısı çekiyorum tutmayan işlem sayesinde.
Çok zor şeyler yaşamışsin gerçekten. Allah kimseye yaşatmasın tüylerim diken diken olduMalesef öyleilk dogumumda 2 gun devlet hastanesinde kaldim oyle seylerle karşilaştımki uzunca bir süre psikolojim bozuldu
Sancı odasında bağıran kadına sus bağırma yaparken düşünecektin diyen, eldiveni kadının suratına fırlatıp git seni doğurtmuyorum diyen,hastabakıcı adamların yanında bizleri koyun gibi sıraya sokup alt camasırlarımız yok gezdiren off anlatmakla bitmezimzamı atıp kaçtım adeta.
yaşım küçüktü korkmuştum şimdi olsa o hastaneyi başlarına geçirirdim
Belki memnun olan iyi insanlara denk gelen vardır ben ve çevremdekiler hiç memnun degil çatala yatırıp bir sınıf ögrenciye üzerimde deneme yaptırdılar cok kötü günlerdi Allah kimseye yaşatmasın
Gulesim geldi guldum sizden izin mi almam gerkiyodu bu niye sizi alakadar etti ? Hem kadina uzuldum ama komik te geldi herkezin basina gelebilir fakat biri dustugunde istemsiz guleriz gibi merakiniz giderildimiBirinin sedyeye büyük tuvaletini yapmış olması neden sizi bu kadar güldürdü?
Biri dustugunde istemli veya istemsiz gulemem. Dusene bir de gulmek cok sacma ve kaba bir davranis.Gulesim geldi guldum sizden izin mi almam gerkiyodu bu niye sizi alakadar etti ? Hem kadina uzuldum ama komik te geldi herkezin basina gelebilir fakat biri dustugunde istemsiz guleriz gibi merakiniz giderildimi
Ee ben kabayim o zaman ne diyim esim sakarlik vs yaptiginda ayagini bi yere carptiginda istemsiz gulmek geliyo kabaliktanda oyleyim o zaman alalaa ya ben bu gun gerginim yada biri ne dese ne yapsa bisey bulsam diye araniyo millet neyseeeBiri dustugunde istemli veya istemsiz gulemem. Dusene bir de gulmek cok sacma ve kaba bir davranis.
doktorun öküzlüğüne bağlıOncelikle hamile degilim belirteyim. Ama cok kafama takilan bir durum bu. Bazi bayanlardan dogumda cok bagirdiklarinda doktorlardan tepki gorduklerini hos olmayan laflar isittiklerini duydum. Bazilari cok onur kirici. Hatta kose yazisinda bile islendi bu konu yakin bir zamanda. Iki sene once kist ameliyati oldum. Orada bile bazi garip tutumlarla karsilastim. Bu durum cok yaygin mi. Ya da devlet hastanelerinde mi daha cok oluyor. Merak ediyorum.
Gulesim geldi guldum sizden izin mi almam gerkiyodu bu niye sizi alakadar etti ? Hem kadina uzuldum ama komik te geldi herkezin basina gelebilir fakat biri dustugunde istemsiz guleriz gibi merakiniz giderildimi
Benim dogumumda karnıma basan pislik kadının kolunu sıktım tutunacak yer yoktu can havliyle yaptım isteyerek değil yani elime vurup hakaret etmiştiOncelikle hamile degilim belirteyim. Ama cok kafama takilan bir durum bu. Bazi bayanlardan dogumda cok bagirdiklarinda doktorlardan tepki gorduklerini hos olmayan laflar isittiklerini duydum. Bazilari cok onur kirici. Hatta kose yazisinda bile islendi bu konu yakin bir zamanda. Iki sene once kist ameliyati oldum. Orada bile bazi garip tutumlarla karsilastim. Bu durum cok yaygin mi. Ya da devlet hastanelerinde mi daha cok oluyor. Merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?