Evet muhtemelen oyle, benim de dogum oncesi oyleydi. Saglıkla gelsin bebişMeraba herkese 39 haftaya girdim bi haftadır kaşık ağrıları yasıyorum düzensiz şimdilik normal doğum gözüküyor . Dün ve bugün ishaldin yani bugün ishal oldum ama dünde çok fazla tuvalete çıktım kusura bakmayın açık açık konuşuyorum ama böyle başına gelen varmı doğum öncesi belirtimi acaba ilk doğum hiç bsy bilmiyorumm
Amin inşallah çok teşekkür ederimEvet muhtemelen oyle, benim de dogum oncesi oyleydi. Saglıkla gelsin bebiş
Ay beklenen dığum tarihimiz de aynıymışAmin inşallah çok teşekkür ederim
Yaa sende mi hamilesin demek suanAy beklenen dığum tarihimiz de aynıymış
Çok teşekkür ederim yorumun içimhemsire bir arkadasimdan duymustim
Anne surekli buyuk tuvaletini yapiyosa yada yapma istegi duyuyosa bu dogumun habercisiymis :)
Onun ishalle ilgisi değil de sancı ile ilgisi var sancının kendisi öyle bir şeyhemsire bir arkadasimdan duymustim
Anne surekli buyuk tuvaletini yapiyosa yada yapma istegi duyuyosa bu dogumun habercisiymis :)
Tamam iste giren sancidan dolayi anne tuvaletim var sanip yapmaya calisiyor yada yapiyor.Onun ishalle ilgisi değil de sancı ile ilgisi var sancının kendisi öyle bir şey
Yok yok gecen sene 10 eylul 2021 di benim beklenen dogum tarihiYaa sende mi hamilesin demek suanne güzel sağlıkla kucağımıza alalım var mı belirtilerin cinsiyeti ne bebişinn
Benim hic sancim cikmiyordu nstde ama son 1 hafta ishal durumj olduOnun ishalle ilgisi değil de sancı ile ilgisi var sancının kendisi öyle bir şey
Evet tuvaletin varmış gibiymiş oluyomuş öyle de duydumOnun ishalle ilgisi değil de sancı ile ilgisi var sancının kendisi öyle bir şey
İşte devamlı baskı hissi oluyo acıyo her an tuvaletm var gibi bazen yapıyorum bazen yapamıyorum yakın inş yarın kontrol varTamam iste giren sancidan dolayi anne tuvaletim var sanip yapmaya calisiyor yada yapiyor.
Ben suansn sandım canımYok yok gecen sene 10 eylul 2021 di benim beklenen dogum tarihiSimdilik bir bebege ancak yetisiyorum
İnşallah yakın zaten 3-4 gündür öyleyim bakalm yarında kontrole gitçemBenim duyduklarima gore dogum onceki bi kac gun ishal oluyomus anne
O bi haftada ishalken çıkmadı mı hiç yani benmde cıkmıyo eveli hafta bi 40 olmuştu geçen hafta nerdeyse 0dıBenim hic sancim cikmiyordu nstde ama son 1 hafta ishal durumj oldu
Vajinismus grubuntan hatirliyorum seni insaAllah guzel bi normal dogum yasarsinİnşallah yakın zaten 3-4 gündür öyleyim bakalm yarında kontrole gitçem
Ben suansn sandım canımerkek mi peki o tarihtemi geldi
Erkek sizin cinsiyet ne?O bi haftada ishalken çıkmadı mı hiç yani benmde cıkmıyo eveli hafta bi 40 olmuştu geçen hafta nerdeyse 0dınasıl oldu peki sancım birden öi geldi benm kasıklrm sırtm ağrıyo ara ara yalancı sancılarmış
Vajinismus grubuntan hatirliyorum seni insaAllah guzel bi normal dogum yasarsin
[/ amin canım inşallahben hatırlayamadım kusura bakma senn hafızan kuvvetliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?