Doğuma Hazırlık Doğuma yakın ishal

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

35kvk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
1.227
624
73
30
Meraba herkese 39 haftaya girdim bi haftadır kaşık ağrıları yasıyorum düzensiz şimdilik normal doğum gözüküyor . Dün ve bugün ishaldin yani bugün ishal oldum ama dünde çok fazla tuvalete çıktım kusura bakmayın açık açık konuşuyorum ama böyle başına gelen varmı doğum öncesi belirtimi acaba ilk doğum hiç bsy bilmiyorumm 😌

Meraba herkese 39 haftaya girdim bi haftadır kaşık ağrıları yasıyorum düzensiz şimdilik normal doğum gözüküyor . Dün ve bugün ishaldin yani bugün ishal oldum ama dünde çok fazla tuvalete çıktım kusura bakmayın açık açık konuşuyorum ama böyle başına gelen varmı doğum öncesi belirtimi acaba ilk doğum hiç bsy bilmiyorumm 😌
Evet muhtemelen oyle, benim de dogum oncesi oyleydi. Saglıkla gelsin bebiş😊

hemsire bir arkadasimdan duymustim
Anne surekli buyuk tuvaletini yapiyosa yada yapma istegi duyuyosa bu dogumun habercisiymis :)
Çok teşekkür ederim yorumun içim 😊 insan ilk olunca heyecanlı oluyo ondan soruyorum yaklaştı zaten zamanıda her an gelecek mi diye bekliyorum sabırsızlıkla ve ishalm de geçmediği için korktm bi de hurmayı fazlada kaçırdım belki de onn da etkisi oldu galiba

Yaa sende mi hamilesin demek suan 😇ne güzel sağlıkla kucağımıza alalım var mı belirtilerin cinsiyeti ne bebişinn 😊
Yok yok gecen sene 10 eylul 2021 di benim beklenen dogum tarihi ☺️ Simdilik bir bebege ancak yetisiyorum😅

Tamam iste giren sancidan dolayi anne tuvaletim var sanip yapmaya calisiyor yada yapiyor.
İşte devamlı baskı hissi oluyo acıyo her an tuvaletm var gibi bazen yapıyorum bazen yapamıyorum yakın inş yarın kontrol var 😊

Benim hic sancim cikmiyordu nstde ama son 1 hafta ishal durumj oldu 🙄
O bi haftada ishalken çıkmadı mı hiç yani benmde cıkmıyo eveli hafta bi 40 olmuştu geçen hafta nerdeyse 0dı 😕 nasıl oldu peki sancım birden öi geldi benm kasıklrm sırtm ağrıyo ara ara yalancı sancılarmış

Ben suansn sandım canım 😊 erkek mi peki o tarihtemi geldi

O bi haftada ishalken çıkmadı mı hiç yani benmde cıkmıyo eveli hafta bi 40 olmuştu geçen hafta nerdeyse 0dı 😕 nasıl oldu peki sancım birden öi geldi benm kasıklrm sırtm ağrıyo ara ara yalancı sancılarmış
Erkek sizin cinsiyet ne?😊
38+4 de sezaryen oldum, nisanim falan da geldi ama bebegimin kilo alimi 35. Haftada durdu. Suyu azaldi. Sancim da yoktu riske atmadik, direkt sezaryen oldu.

Back
X