Hamilemiyim ?? İlk kez tuhaf şeyler yaşıyorum!!

Üstüne görme var ama bilemiyorum ki şuan işte test markası çok önemli yalancı pozitif veren çok test var hiç bir markaya güvenmemiyorumm
Aynı şekilde bende öyle canım ne yazık ki güven olmuyor yarın awox var erken gebelik testi onu yaparım yine kaset test var onu da yaparım eğer yine çıkarsa kan vermeye giderim

Kızlar testler bunlar aynı anda yaptım ve ilk on dk içinde çizgi belirdi ikisi farklı marka erken gebelık frely markası kaset test surelabte
Kızlar testler bunlar aynı anda yaptım ve ilk on dk içinde çizgi belirdi ikisi farklı marka erken gebelık frely markası kaset test surelab
testiniz pozitif görünüyor hayırlı olsun kan verin bence

Aynı şekilde bende öyle canım ne yazık ki güven olmuyor yarın awox var erken gebelik testi onu yaparım yine kaset test var onu da yaparım eğer yine çıkarsa kan vermeye giderim
Canım benim pozitif gibi duruyor İnşallah hsağlıklı bir hamilelik geçirirsinnnn 😍 Güzel haberlerini paylaş bizimle de inşallah en kısa sürede kan ver

Tatlim selamm. Pozitif bu testler 💞💞 kan ver yarin bence erkenden onlem alinsin
İnşallah canım ama nebilim testler yanıltır diye bide az da olsa kanamamın olması beni açamaya itti ilk 3 gün kahverengi lekeydi sonraki üç günde açık kırmızı ama her zamankinden az olunca bilemedim ve nerdeyse bir haftadır test yapıyorum evde bugün bu şekilde çıktı surelab ın yanılttığını hiç duydun mu

Canım benim pozitif gibi duruyor İnşallah hsağlıklı bir hamilelik geçirirsinnnn 😍 Güzel haberlerini paylaş bizimle de inşallah en kısa sürede kan ver
İnşallah canım ama kanaması olup hamile olduğunu öğrenen var mı çok merak ediyorum daha önce gebeliğimi öğrenip sonrasında kanamayla düşerdi bunda farklı oldu anlam veremedim

İnşallah canım ama nebilim testler yanıltır diye bide az da olsa kanamamın olması beni açamaya itti ilk 3 gün kahverengi lekeydi sonraki üç günde açık kırmızı ama her zamankinden az olunca bilemedim ve nerdeyse bir haftadır test yapıyorum evde bugün bu şekilde çıktı surelab ın yanılttığını hiç duydun mu
Surelab hakkinda bilgim yok maalesef kuzum. Ama ikisinde birden cikmis. Olmasa cikmazdi.

Kanama çok mu yoğun yoksa lekelenme gibi mi?
Çok yoğun deil lekelenme de deil ama az yani normal adet zamanlarımdan çok çok az normal de yoğun olurum saatte bir ped dolardı bunda sabahtan akşama kadar kalsa bir ped dolmaz şeklinde birde normalde hep pıhtılı olurdu bu kez pıhtı hiç yoktu bilmiyorum anlam veremedim ben de

Çok yoğun deil lekelenme de deil ama az yani normal adet zamanlarımdan çok çok az normal de yoğun olurum saatte bir ped dolardı bunda sabahtan akşama kadar kalsa bir ped dolmaz şeklinde birde normalde hep pıhtılı olurdu bu kez pıhtı hiç yoktu bilmiyorum anlam veremedim ben de
İnşallah bebiştendir😍🤲🏻

Back