Kuzum bizdoğduk şükürSağ salim dogsun insallahrabbim bi avazda kurtarsın korkma sakın dayan dogurunca bitecek sonuna odaklan güzel haberlerini bekliyorum Allah yardımcın olsun
Maşallah supanallahKuzum bizdoğduk şükür
Kötüydü iyi diyemem canım 14 saat suni sancıyla açılma oldu ama inmedi bebek karnmda bastıra bastıra cıkarttılar cocugumu unutamıcm zaten elime de alamadım daha solunmu hızlı küvezde geceden beri haber beklyz merak içindym öpemedm bile daha çok tuhaf çok üzgünüm canımMaşallah supanallahnasıl geçti anlat iyi misin korktugun kadar olmadı demi
Ayy canım cok gecmiş olsun sen içini ferah tutKötüydü iyi diyemem canım 14 saat suni sancıyla açılma oldu ama inmedi bebek karnmda bastıra bastıra cıkarttılar cocugumu unutamıcm zaten elime de alamadım daha solunmu hızlı küvezde geceden beri haber beklyz merak içindym öpemedm bile daha çok tuhaf çok üzgünüm canım
İyiyim canım sağol alamadım daha yatıyo bi de kanda enfeksiyon çıkmış antibiyotik baslatmışlar yarında burdayz daha beş dk gördüm sadeceNasıl oldun canım iyi misin35kvk bebişim yanına aldın mı
Sen iyi ol bunlar süreç gecici illa ki gelecek yanına benim ogluma da yaptılar antibiyotik kaka yaptıgı için sen canını sıkmaİyiyim canım sağol alamadım daha yatıyo bi de kanda enfeksiyon çıkmış antibiyotik baslatmışlar yarında burdayz daha beş dk gördüm sadece
Evet böyle avutuyorum kendimi geççek diye inşallah canım yatıyoruz aynı hastanede emzrrmeye gidiym arada süt yok ama öyle işte sen nasılsn canım ? Nasıl gidiyoSen iyi ol bunlar süreç gecici illa ki gelecek yanına benim ogluma da yaptılar antibiyotik kaka yaptıgı için sen canını sıkma
Emzir iner canım geçecek gidecek iyiyim canım agırlasmaya basladım 34 haftalık oldum işlerimi yapıyorum yarın cam perde vitrin içlerini falan halledicem derin temizlik halılar geldi yıkamadan sonra da valizleri hazırlayıp bekleyecem dogumu son hazırlıklar alacagım her seyi aldım sağ salim gelsin insallahEvet böyle avutuyorum kendimi geççek diye inşallah canım yatıyoruz aynı hastanede emzrrmeye gidiym arada süt yok ama öyle işte sen nasılsn canım ? Nasıl gidiyo
Olabilir bnm devam etti çünkü ama suni sancı ile doğurdum nasip. Çok sağol teşekkür edermBilimsel Bi açıklaması var mı Bilmiyorum ama ben de doğumdan Bi kaç gün önce ishal olmuştum. Şimdi arkadaşımın da doğumu yakın o da ishal olmuş. Sanırım doğum belirtisi gerçekten .
Düzenleme :yorumları sonradan okudum doğurmuşsunuz, Allah analı babalı büyütsün inşallah
Emzirmeye calısıyorum göğsümn ucu yok ama damla damla Az önce geldi masaj sonrası çok şükürEmzir iner canım geçecek gidecek iyiyim canım agırlasmaya basladım 34 haftalık oldum işlerimi yapıyorum yarın cam perde vitrin içlerini falan halledicem derin temizlik halılar geldi yıkamadan sonra da valizleri hazırlayıp bekleyecem dogumu son hazırlıklar alacagım her seyi aldım sağ salim gelsin insallah
Normal canım Allah nasip ederse insallahEmzirmeye calısıyorum göğsümn ucu yok ama damla damla Az önce geldi masaj sonrası çok şükürYorma kendini tek yapma arttık dikkat et canım bende o haftalar hazırlamıstm normal yapcktn demi hala öyle görünüyor dönmüş mü
Cok moralm bozuk şimdi ateslenmiş başka hastaneye gidiyoz sevk verdiler ağlamamaya çalışıyorum elimde değilNormal canım Allah nasip ederse insallahdönmüş bayadır baş aşagı duruyo eşimle birlikte yapıcaz doymaz bebek diye düşünme hiç sadece emzir kaka ciş yapıyorsa tamamdır miğdesi ne ki 7 milim
Moralini yüksek tut Allah on izniyle bısey olmazCok moralm bozuk şimdi ateslenmiş başka hastaneye gidiyoz sevk verdiler ağlamamaya çalışıyorum elimde değil
Korkma canım atacak vücudu sen iyi ol bebek iyi olsunEnfeksiyon vardı dün antibiyotik baslamışlardı az önce ateşi çıkmış Allah razı olsun canım
Evet inşallah geçecek neler atlattık karnmda bile kıyamam kıyamıyorumKorkma canım atacak vücudu sen iyi ol bebek iyi olsunbenim oglum 1 hafta antibiyotik serumla aldı mekonyumdan dolayı korkma sakin kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?