Doğuma Hazırlık Doğuma yakın ishal

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Maşallah supanallah nasıl geçti anlat iyi misin korktugun kadar olmadı demi
Kötüydü iyi diyemem canım 14 saat suni sancıyla açılma oldu ama inmedi bebek karnmda bastıra bastıra cıkarttılar cocugumu unutamıcm zaten elime de alamadım daha solunmu hızlı küvezde geceden beri haber beklyz merak içindym öpemedm bile daha çok tuhaf çok üzgünüm canım

Ayy canım cok gecmiş olsun sen içini ferah tut gelicek bebişin de yanına dinlenmeye calış

Bilimsel Bi açıklaması var mı Bilmiyorum ama ben de doğumdan Bi kaç gün önce ishal olmuştum. Şimdi arkadaşımın da doğumu yakın o da ishal olmuş. Sanırım doğum belirtisi gerçekten .

Düzenleme :yorumları sonradan okudum doğurmuşsunuz, Allah analı babalı büyütsün inşallah

Son düzenleme:
İyiyim canım sağol alamadım daha yatıyo bi de kanda enfeksiyon çıkmış antibiyotik baslatmışlar yarında burdayz daha beş dk gördüm sadece
Sen iyi ol bunlar süreç gecici illa ki gelecek yanına benim ogluma da yaptılar antibiyotik kaka yaptıgı için sen canını sıkma

Sen iyi ol bunlar süreç gecici illa ki gelecek yanına benim ogluma da yaptılar antibiyotik kaka yaptıgı için sen canını sıkma
Evet böyle avutuyorum kendimi geççek diye inşallah canım yatıyoruz aynı hastanede emzrrmeye gidiym arada süt yok ama öyle işte sen nasılsn canım ? Nasıl gidiyo

Evet böyle avutuyorum kendimi geççek diye inşallah canım yatıyoruz aynı hastanede emzrrmeye gidiym arada süt yok ama öyle işte sen nasılsn canım ? Nasıl gidiyo
Emzir iner canım geçecek gidecek iyiyim canım agırlasmaya basladım 34 haftalık oldum işlerimi yapıyorum yarın cam perde vitrin içlerini falan halledicem derin temizlik halılar geldi yıkamadan sonra da valizleri hazırlayıp bekleyecem dogumu son hazırlıklar alacagım her seyi aldım sağ salim gelsin insallah

Olabilir bnm devam etti çünkü ama suni sancı ile doğurdum nasip. Çok sağol teşekkür ederm

Emzirmeye calısıyorum göğsümn ucu yok ama damla damla Az önce geldi masaj sonrası çok şükür Yorma kendini tek yapma arttık dikkat et canım bende o haftalar hazırlamıstm normal yapcktn demi hala öyle görünüyor dönmüş mü

Normal canım Allah nasip ederse insallah dönmüş bayadır baş aşagı duruyo eşimle birlikte yapıcaz doymaz bebek diye düşünme hiç sadece emzir kaka ciş yapıyorsa tamamdır miğdesi ne ki 7 milim

Normal canım Allah nasip ederse insallah dönmüş bayadır baş aşagı duruyo eşimle birlikte yapıcaz doymaz bebek diye düşünme hiç sadece emzir kaka ciş yapıyorsa tamamdır miğdesi ne ki 7 milim
Cok moralm bozuk şimdi ateslenmiş başka hastaneye gidiyoz sevk verdiler ağlamamaya çalışıyorum elimde değil

Cok moralm bozuk şimdi ateslenmiş başka hastaneye gidiyoz sevk verdiler ağlamamaya çalışıyorum elimde değil
Moralini yüksek tut Allah on izniyle bısey olmaz dualarım seninle neyi var da enfeksiyon mu

Enfeksiyon vardı dün antibiyotik baslamışlardı az önce ateşi çıkmış Allah razı olsun canım

Enfeksiyon vardı dün antibiyotik baslamışlardı az önce ateşi çıkmış Allah razı olsun canım
Korkma canım atacak vücudu sen iyi ol bebek iyi olsun benim oglum 1 hafta antibiyotik serumla aldı mekonyumdan dolayı korkma sakin kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…