- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok değiştirmesende haturlayamazdım kesinKullanici adimi degistirdim ondan olabilir![]()
Olsun sağlıklı doğmuş ya şükür benmde erkek normal istiyorum ama nasipErkek sizin cinsiyet ne?
38+4 de sezaryen oldum, nisanim falan da geldi ama bebegimin kilo alimi 35. Haftada durdu. Suyu azaldi. Sancim da yoktu riske atmadik, direkt sezaryen oldu.
Evet cok sukurOlsun sağlıklı doğmuş ya şükür benmde erkek normal istiyorum ama nasip![]()
Aynen kendi bilir nasıl isterse öyle gelsinler bakalımEvet cok sukursaglikla gelsin de nasil isterse
Benimde vajinusmusum vardı hala da devam ediyor kızlar dokotrum riske atmayalım elinde olmadan kasılmaların olabilir doğum esnasında bebeğe de sana zararlı dedi, şimdide sezeryan korkusu sardı beni Rabbim hepimizin yardımcısı olsun salı günü tahlil vercem cuma günü doğuma gircemEvet cok sukursaglikla gelsin de nasil isterse
Korkmayin olup bitiyor, bebeginize kavusmak on plana geciyor. Saglikla kavusursunuz insallah bebeginizeBenimde vajinusmusum vardı hala da devam ediyor kızlar dokotrum riske atmayalım elinde olmadan kasılmaların olabilir doğum esnasında bebeğe de sana zararlı dedi, şimdide sezeryan korkusu sardı beni Rabbim hepimizin yardımcısı olsun salı günü tahlil vercem cuma günü doğuma gircem![]()
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahBenimde vajinusmusum vardı hala da devam ediyor kızlar dokotrum riske atmayalım elinde olmadan kasılmaların olabilir doğum esnasında bebeğe de sana zararlı dedi, şimdide sezeryan korkusu sardı beni Rabbim hepimizin yardımcısı olsun salı günü tahlil vercem cuma günü doğuma gircem![]()
Doğuruyor musun canimİshalm hala devam ediyo 5 gün filan oldu sanırım her an tuvaletm var gibi ama hepte yok yani hastanedeym brzdndan doktoruma giricem bence doğum belirtisi hiç böyle uzun ishal olmamıştm baskı da olmamıştı hani
Doğuruyor musun canim
Sen napıyosun sende de mi yok bişy ?Doğuruyor musun canim
Yok canım daha değil valla nstde sancı çıktı bugün ama açılmaya baktılar bsy yok carsamba yine gel dddi doktorum kaç gündür ishal varda sorayım dedim başına gelen var mıdır filan
Bı kaç yerde duydum canim ishalden sonra doğum yapan herşeyi normalse bekleyebilirsin 40.haftaya kadarSen napıyosun sende de mi yok bişy ?![]()
Sen napıyosun sende de mi yok bişy ?![]()
Öyle bir bakayım foruma dedim ilk defa burdasınız gorunce gırdımBı kaç yerde duydum canim ishalden sonra doğum yapan herşeyi normalse bekleyebilirsin 40.haftaya kadar
Bizde beklemedeyiz benim sezeryan olacağı için 15 Eylül dedik doğum tarihine ama erken gelirse de Yarabbi Şükür son 1 ay çok zor geçti bana sıcaklardan dolayı
Sorma çok zor geçiyor bacaklrm kramp giriyo sırtm belim bi de kaşık ağrıları hem sıcak evden cıkılmıyo valla hersey normal çok şükür bugün açıklık muayenesi yaptılar doğumhanede çatım dar olsa söylerlerdi demi galiba sormadım haniBı kaç yerde duydum canim ishalden sonra doğum yapan herşeyi normalse bekleyebilirsin 40.haftaya kadar
Bizde beklemedeyiz benim sezeryan olacağı için 15 Eylül dedik doğum tarihine ama erken gelirse de Yarabbi Şükür son 1 ay çok zor geçti bana sıcaklardan dolayı
Aynen 32+4 oldum hazırlık düğün dernek kış hazırlığı bebek hazırlığı tatil derken gecti zaman arada bakıyorum Kasım topiğine yazıyorum sizi görmüyodum doguma hazırlık ilk defa baktım görünce yazdımNerelerdesin yaa hosgeldin sağol canımmneler yapıyon sennde az kaldı sayılır
![]()
Amin inşallah canımAynen 32+4 oldum hazırlık düğün dernek kış hazırlığı bebek hazırlığı tatil derken gecti zaman arada bakıyorum Kasım topiğine yazıyorum sizi görmüyodum doguma hazırlık ilk defa baktım görünce yazdımaksam sabah olur senin artık gayet rahat ol insallah sağ salim kucagına al
![]()
Yaaaa sizi gene bir arada görmek çok güzel
Sabah akşam eli kulağındadir seninde kuzum sağlıkla hayırlı bir şekilde doğsun inşallahSorma çok zor geçiyor bacaklrm kramp giriyo sırtm belim bi de kaşık ağrıları hem sıcak evden cıkılmıyo valla hersey normal çok şükür bugün açıklık muayenesi yaptılar doğumhanede çatım dar olsa söylerlerdi demi galiba sormadım haniinşallah bnmde yakındır yani yakın zaten de kurtulmk istiyorum artık senn de on günün kalmış çok az hayırlısı olsun canım hakkımızda
![]()
Eli kulağında valla çıkmak istiyo artıkYaaaa sizi gene bir arada görmek çok güzelseninde az kalmış canim durumlar nasıl
Sabah akşam eli kulağındadir seninde kuzum sağlıkla hayırlı bir şekilde doğsun inşallahgerçekten çok zor son günler geçmek bilmiyor zaten çatı dar olsa söylerlerdi dogurunca haberdar et bizi de
![]()