Bak bacım lohusalık başlı başına sıkıntılı bir süreç. Görümcelerin arıza olmasa da sıkıntıli bir süreç. Sen bebeğe alışmaya çalışıyorsun. Bebek dünyaya adapte olmaya çalışıyor. Gazıydı emmesiydi kusmasıydı.. baya yıpratıcı. Üstüne senin görümceler de eklenirse işler iyice karışır. İyisi mi sen doğumdan sonra bebekle annene geç. Bebek ele avuca gelinceye kadar geçme evine. Covidi de bahane et. Annenin evinde bir 40ını çıkar. O arada da manyak görümcen dönmüş olur belki.anlamadığınız benim eşimle bir sorunum yok çok iyi anlaşıyoruz, kardeşleri kötü diye eşimle mi boşanayım ,ya da çocuğumuzun olmasını mı istememeliyim . bizim evimizde bir sorun yok sadece sorduğum kalkıp geldiklerinde nasıl davranmalıyım , nasıl tepki vermeliyim? sorum bundan ibaret , eşimin ne yapacağını ya da yapması gerektiğini sormuyorum
Ziyarete gelen kişiler sevdiğiniz eşinizin ailesi size yakışan şekilde karşılayın derim.anlamadığınız benim eşimle bir sorunum yok çok iyi anlaşıyoruz, kardeşleri kötü diye eşimle mi boşanayım ,ya da çocuğumuzun olmasını mı istememeliyim . bizim evimizde bir sorun yok sadece sorduğum kalkıp geldiklerinde nasıl davranmalıyım , nasıl tepki vermeliyim? sorum bundan ibaret , eşimin ne yapacağını ya da yapması gerektiğini sormuyorum
Sorunu kökünden çözmek ne demek?eşi zaten önemseme,umursama diyor daha neyapmalı?Yeni doğum yapmış bir insan ikramı düşünmese bile her dakika başında eş akrabalarını istemez yeri gelir kendi ailesini bile istemez, bence haklı. Eş konusunda diğer üyelere katılıyorum istese sorunu kökünden çözer ama pasif biri. Ve eğer söylenildiği gibi baba yerine geçtiyse onun sözü geçmesi gerekmez miydi? Herkes onu yönetmeye çalışıyor ilginç.
Eee o zaman nasıl boşanma aşamasına geliyorsunuzeşim iyi biri , çok iyi bir eş sadece görümceler böyle , kayınvalidem de iyi biridir , eşim baskı yapmıyor takma diyor boşver diyor yanımda oluyor
Umursama diyor ama yine de lohusa kadının başında kaç kişi olacak nasıl umursamasın ki? Kusura bakmayın ilk günler misafir kabul edemeyeceğiz tarzı bir konuşma yapabilir ablasından da bunu rica edebilir, bir 10 gün sonra gelebilirler. Ablası kardeşine de o kadar kolay kırılmaz gelin söyleyince direkt el kızı istemiyor durumuna düşüyor.Sorunu kökünden çözmek ne demek?eşi zaten önemseme,umursama diyor daha neyapmalı?
Ne kadar safsınız! Eşiniz sizi korusaydı, kardeşlerini sustursaydı onlar da size saygı duyardı. Eşinizde hiç iş yok kusura bakmayın. Madem çok iyi biri, bu soruyu ona sorun bakalım nasıl bir çözüm sunacak iyilik meleği kocanız?eşim iyi biri , çok iyi bir eş sadece görümceler böyle , kayınvalidem de iyi biridir , eşim baskı yapmıyor takma diyor boşver diyor yanımda oluyor
Siz karısının yanında olan eş görmemişsiniz. Ben hamileyken eşim boşanma aşamasına gelmeyi bırakın o görümcelerin suratına bakmazdı. Ölümü gösterip sıtmaya razı etmiş sizi resmen.eşim iyi biri , çok iyi bir eş sadece görümceler böyle , kayınvalidem de iyi biridir , eşim baskı yapmıyor takma diyor boşver diyor yanımda oluyor
Kocaniz iyi biri ve iyi bir eş ise , neden kizkardeslerine karımı üzmeyin, o zaten zor hamilelik geçirdi diyemiyor. Takma bosver demekle olmaz. Siz onun esisiniz gerekli cevabı vermesi lazım. Sizi muhatap edip, kendisi aman bosver diyerek aradan sıyrılıyor. Siz de zannediyorsunuz ki ama eşim çok iyi , ama gorumceler kötü. Kocanız müsaade etmese , o kizkardesler size o şekilde konuşamazlar. Bosanma aşamasına geldik dediniz , demekki açıkça kizkardeslerinin tarafını tutuyor, hamile karısı yerine.eşim iyi biri , çok iyi bir eş sadece görümceler böyle , kayınvalidem de iyi biridir , eşim baskı yapmıyor takma diyor boşver diyor yanımda oluyor
Kemalim yapmazeşim iyi biri , çok iyi bir eş sadece görümceler böyle , kayınvalidem de iyi biridir , eşim baskı yapmıyor takma diyor boşver diyor yanımda oluyor
alıntısı yaptıgım şeyi siz yazdınız değil mianlamadığınız benim eşimle bir sorunum yok çok iyi anlaşıyoruz, kardeşleri kötü diye eşimle mi boşanayım ,ya da çocuğumuzun olmasını mı istememeliyim . bizim evimizde bir sorun yok sadece sorduğum kalkıp geldiklerinde nasıl davranmalıyım , nasıl tepki vermeliyim? sorum bundan ibaret , eşimin ne yapacağını ya da yapması gerektiğini sormuyorum
sonra biz eşimle o akşam boşanma aşamasına geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?