Yeni doğum yapmış bir insan ikramı düşünmese bile her dakika başında eş akrabalarını istemez yeri gelir kendi ailesini bile istemez, bence haklı. Eş konusunda diğer üyelere katılıyorum istese sorunu kökünden çözer ama pasif biri. Ve eğer söylenildiği gibi baba yerine geçtiyse onun sözü geçmesi gerekmez miydi? Herkes onu yönetmeye çalışıyor ilginç.Neden ziyarete gelecek kişileri ağırlamak işini eşinize vermiyorsunuz?yıllık iznini kullanabilir.
Sizi de çok haklı görmedim,onlar sizi siz görümceleri yönetmek istiyorsunuz.
Evet doğum yapacaksınız,yorgun olacaksınız evinize geldiğiniz zaman eşiniz en büyük yardımcınız olacak kardeşleri degil.
Zorla kimseye birşey kabul ettirip yaptıramazsın.
Eger ziyarete gelenleri çok iyi agırlamalıyım,mutlaka ikram vermeliyim diyorsanız 1kilo hazır kurabiye,kutu meyvesuları ikram için çok güzel seçenektir.
Yok bunlar çok ozaman lokum ikram edin,tatlı yer tatlı konuşursunuz.
eşim iyi biri , çok iyi bir eş sadece görümceler böyle , kayınvalidem de iyi biridir , eşim baskı yapmıyor takma diyor boşver diyor yanımda oluyor
Pandemi var kimseyi istemiyorum.merhabalar; hayırlı Ramazanlar.benim derdim şöyle : üç görümcem var , biri uzakta yaşıyor,biri bekar aynı binadayız kayınvalidemle, biride 10 dklık mesafede oturuyor. 10 dklık mesafede oturan çok patavatsız hep laf sokuyor , beş düşük yaptım , düşük yaptıktan sonra gelinnnn kalk ne oturuyorsun demişti kardeşiyle görüntülü konuşurken, o hamileliğimde eşime mesaj atıyordu özel doktora gitmesin , ona para verme kızkardeşine versinmiş aynı binadaki onunla gitseymişim fln , ki bunlar az anlattığım. şuan çok şükür beş düşükten sonra 9 aylık hamileyim ama tedaviyle serumlarla iğnelerle. 9 ay boyunca ne aynı binadaki ne 10 dk mesafedeki bir kere bile yardımcı olmadılar , sormadılar bile yapılacak birşey varmı sadece hala olcaz çok heyecanlıyız fln gibi konuşmalar, sonra çok uzakta olan tutturmuş ( yeni gelin alıyor) ben gelinimle düğün alışverişine sen doğum yapınca gelicem diye.bende aynı binada oturduğumuza dedim , doğum zaten telaşlı birşey bide aynı sokakta yüz akrabaları var zırt zırt gelirler doğum olunca, annemde yaşlı çok olmasada birbirimizi idare ederiz kayınvalidem bastonlu, görümcem diğer görümce gelse onun işine koşucak o yüz akrabayı annem agırlıcak devamlı . bu yüzden doğum olsun bir 15 gün sonra fln gelse dedim .bu bana sonra mesaj atmış sen bizi doğumda istemiyorsun sen benim ablalarımdan ne istiyorsun, dedim zaten 7 aylık hamileyim sizden ne istedim , ne yardım ettiniz , baya tartıştık. kalkmış abisini aramış demiş karın ablalarımdan ne istiyor? sonra biz eşimle o akşam boşanma aşamasına geldik ben kendimi tutamadım.o gün bu gündür aradan iki ay geçti kayınvalideme bir kere gittim görümcemlede normalde samimiydik şimdi hiç konuşmuyorum gittiğimde ters davranmadım ama kayınvalidem bana gelince söylüyorum her seferinde bu arada benden 10 yaş küçük ve telefonda bas bas bagırdı
yani haftaya doğurucam gelirlerse ne yapmalıyım bu kadar olay üstüne, 9 ay kapımı çalmadılar şimdi çocuğum doğsun sevdirmek bile istemiyorum
Al cocugunu git lohusaligini annende gecir.merhabalar; hayırlı Ramazanlar.benim derdim şöyle : üç görümcem var , biri uzakta yaşıyor,biri bekar aynı binadayız kayınvalidemle, biride 10 dklık mesafede oturuyor. 10 dklık mesafede oturan çok patavatsız hep laf sokuyor , beş düşük yaptım , düşük yaptıktan sonra gelinnnn kalk ne oturuyorsun demişti kardeşiyle görüntülü konuşurken, o hamileliğimde eşime mesaj atıyordu özel doktora gitmesin , ona para verme kızkardeşine versinmiş aynı binadaki onunla gitseymişim fln , ki bunlar az anlattığım. şuan çok şükür beş düşükten sonra 9 aylık hamileyim ama tedaviyle serumlarla iğnelerle. 9 ay boyunca ne aynı binadaki ne 10 dk mesafedeki bir kere bile yardımcı olmadılar , sormadılar bile yapılacak birşey varmı sadece hala olcaz çok heyecanlıyız fln gibi konuşmalar, sonra çok uzakta olan tutturmuş ( yeni gelin alıyor) ben gelinimle düğün alışverişine sen doğum yapınca gelicem diye.bende aynı binada oturduğumuza dedim , doğum zaten telaşlı birşey bide aynı sokakta yüz akrabaları var zırt zırt gelirler doğum olunca, annemde yaşlı çok olmasada birbirimizi idare ederiz kayınvalidem bastonlu, görümcem diğer görümce gelse onun işine koşucak o yüz akrabayı annem agırlıcak devamlı . bu yüzden doğum olsun bir 15 gün sonra fln gelse dedim .bu bana sonra mesaj atmış sen bizi doğumda istemiyorsun sen benim ablalarımdan ne istiyorsun, dedim zaten 7 aylık hamileyim sizden ne istedim , ne yardım ettiniz , baya tartıştık. kalkmış abisini aramış demiş karın ablalarımdan ne istiyor? sonra biz eşimle o akşam boşanma aşamasına geldik ben kendimi tutamadım.o gün bu gündür aradan iki ay geçti kayınvalideme bir kere gittim görümcemlede normalde samimiydik şimdi hiç konuşmuyorum gittiğimde ters davranmadım ama kayınvalidem bana gelince söylüyorum her seferinde bu arada benden 10 yaş küçük ve telefonda bas bas bagırdı
yani haftaya doğurucam gelirlerse ne yapmalıyım bu kadar olay üstüne, 9 ay kapımı çalmadılar şimdi çocuğum doğsun sevdirmek bile istemiyorum
Eşiniz sizin yanınızda olursa eğer ki onların tarafında gibi evinize bile almayın yanimerhabalar; hayırlı Ramazanlar.benim derdim şöyle : üç görümcem var , biri uzakta yaşıyor,biri bekar aynı binadayız kayınvalidemle, biride 10 dklık mesafede oturuyor. 10 dklık mesafede oturan çok patavatsız hep laf sokuyor , beş düşük yaptım , düşük yaptıktan sonra gelinnnn kalk ne oturuyorsun demişti kardeşiyle görüntülü konuşurken, o hamileliğimde eşime mesaj atıyordu özel doktora gitmesin , ona para verme kızkardeşine versinmiş aynı binadaki onunla gitseymişim fln , ki bunlar az anlattığım. şuan çok şükür beş düşükten sonra 9 aylık hamileyim ama tedaviyle serumlarla iğnelerle. 9 ay boyunca ne aynı binadaki ne 10 dk mesafedeki bir kere bile yardımcı olmadılar , sormadılar bile yapılacak birşey varmı sadece hala olcaz çok heyecanlıyız fln gibi konuşmalar, sonra çok uzakta olan tutturmuş ( yeni gelin alıyor) ben gelinimle düğün alışverişine sen doğum yapınca gelicem diye.bende aynı binada oturduğumuza dedim , doğum zaten telaşlı birşey bide aynı sokakta yüz akrabaları var zırt zırt gelirler doğum olunca, annemde yaşlı çok olmasada birbirimizi idare ederiz kayınvalidem bastonlu, görümcem diğer görümce gelse onun işine koşucak o yüz akrabayı annem agırlıcak devamlı . bu yüzden doğum olsun bir 15 gün sonra fln gelse dedim .bu bana sonra mesaj atmış sen bizi doğumda istemiyorsun sen benim ablalarımdan ne istiyorsun, dedim zaten 7 aylık hamileyim sizden ne istedim , ne yardım ettiniz , baya tartıştık. kalkmış abisini aramış demiş karın ablalarımdan ne istiyor? sonra biz eşimle o akşam boşanma aşamasına geldik ben kendimi tutamadım.o gün bu gündür aradan iki ay geçti kayınvalideme bir kere gittim görümcemlede normalde samimiydik şimdi hiç konuşmuyorum gittiğimde ters davranmadım ama kayınvalidem bana gelince söylüyorum her seferinde bu arada benden 10 yaş küçük ve telefonda bas bas bagırdı
Işte bakış açınız bu olduğu için gorumcelerinizle sorun yaşıyorsunuz siz niye gorumcelere hizmet edeceksiniz eve gleip bebeği görüp çıksınlar eşiniz sizi düşünse size gorumceler bu kadar yüklenemez boşanmamak için mecbur yüz veriyorsunuz yani eğer boşanmaktan korkuyorsanız lohusayken yerinizden kalkmayın gelsinler yemek yapsınlar sizehizmet etsinler yukarı da çıkmayın normali bu çünküanlamadığınız benim eşimle bir sorunum yok çok iyi anlaşıyoruz, kardeşleri kötü diye eşimle mi boşanayım ,ya da çocuğumuzun olmasını mı istememeliyim . bizim evimizde bir sorun yok sadece sorduğum kalkıp geldiklerinde nasıl davranmalıyım , nasıl tepki vermeliyim? sorum bundan ibaret , eşimin ne yapacağını ya da yapması gerektiğini sormuyorum
Takma demekle yanında olunmaz .Sizden 10 yaş küçük görumce telefonda size bas bas bağırma cesaretini buluyorsa ,biri arayıp ablalarimdan ne istiyorsun diye hesap soruyorsa kimse yanınızda değil kusura bakmayın .Ortada şamar oğlanına donmussunuz .En hassas döneminiz bir de .Bence önce kocanizi yola getirin .eşim iyi biri , çok iyi bir eş sadece görümceler böyle , kayınvalidem de iyi biridir , eşim baskı yapmıyor takma diyor boşver diyor yanımda oluyor
zaten cevap bile vermemiş, olanlardan sonra mesafeli davranıyor, boşanma aşamasına da ben getirdim çünkü aynı binada olduğumuza çok değer vermiştim kardeşim gibi görmüştüm ve sinirle eşimede çok kötü agır laflar ettim sanki suçlu oymuş gibi , adam sonradan tek laf etmedi istediğini yapabilirsin dedi çocuk değilsin birşey diyorlarsa cevabını verirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?