doğuma bir hafta var görümcemlere nasıl davranmalıyım?

Kötü konuştum eşime, ben hatalıydım diyorsun ya burada yazılanları dökülmüşsündür. Neden beni savunmadın, zaten hep onlar önceydi gibii gibi konuşmalar... Yani sen de hatanın kimde olduğunu biliyorsun.

Neyse meselen de bu değil bu konudaki, onlar iyi/kötü halaları. Lohusalığın zaten stresli geçecek, o yüzden hayatı daha da zindan etme kendine, barış yani. on yaş küçük diyorsun, affet kendi iyiliğin için.

Bebek doğar doğmaz görme sevdasını hiç anlamıyorum ve anlamayacağım. Bi dur, minicik bebek ilk aşılarını olsun, anne toparlansın..

Çok yakın arkadaşım yeni doğum yaptı. Telefonda ne zaman isterse konuşuyoruz, manevi desteğimiz üzerinde. Kendisi çağırdı dedim bebeğin ilk aşıları tamamlanmadan gelmem. Okula giden iki çocuğum var, hastalansa yazık günah değil mi el kadar bebeğe..

Sizin durumunuzda konu sahibi, görümcelerinizle yaşanan diğer tüm olaylardan bağımsız olarak zaten kabul etmezdim - etmedim de - ve bunu mantıklı bir dille açıklardım. Bunun üzerine kim ne derse desin pek de umrumda olmazdı.

Yeni doğum yapmış bir insan ikramı düşünmese bile her dakika başında eş akrabalarını istemez yeri gelir kendi ailesini bile istemez, bence haklı. Eş konusunda diğer üyelere katılıyorum istese sorunu kökünden çözer ama pasif biri. Ve eğer söylenildiği gibi baba yerine geçtiyse onun sözü geçmesi gerekmez miydi? Herkes onu yönetmeye çalışıyor ilginç.

eşim iyi biri , çok iyi bir eş sadece görümceler böyle , kayınvalidem de iyi biridir , eşim baskı yapmıyor takma diyor boşver diyor yanımda oluyor

ee niye boşanmanın eşigine geldiniz , 5 düşükten sonra allah bir çoouk nasip etmiş buna şükredeceğine sana el pençe olacagına birde snele kavgamı ediyor

Pandemi var kimseyi istemiyorum.
Bukadar.

Al cocugunu git lohusaligini annende gecir.

Bebek olunca koşup gitme olayını anlamıyorum ben. Kimseye gitmedim ,kimse de ilk günden gelelim mi demedi hiç. İki çocuğumda da 3-4 aylıkken gelmeye başladı insanlar ki o zaman korona da yoktu.
Gelmek isteyen olursa da toparlaninca ben davet edeceğim de geç.

Ve ayrıca eşin neden bu kadar yüz göz ediyor ki seni onlarla . Arayıp bazı şeyleri kendi halletmeli ,bilmiyor mu huylarını

Böyle aileye neden çocuk vermek için o kadar uğraştınız anlayamadım. Üstelik kocanız kardeşiyle tartıştığınız için boşanma aşamasına geldik diyorsunuz. Lütfen kendi istekleriniz için şu dünyaya çocuk getirmeyin çocuklar sağlıklı bir ailede büyürse daha iyi olmaz mı şu hayat için. Görümcelerin bildiğin leş insanlar ben olsam hiç birini evime sokmazdım bu kadar net.

anlamadığınız benim eşimle bir sorunum yok çok iyi anlaşıyoruz, kardeşleri kötü diye eşimle mi boşanayım ,ya da çocuğumuzun olmasını mı istememeliyim . bizim evimizde bir sorun yok sadece sorduğum kalkıp geldiklerinde nasıl davranmalıyım , nasıl tepki vermeliyim? sorum bundan ibaret , eşimin ne yapacağını ya da yapması gerektiğini sormuyorum

Boyle kifayetsiz koca varken o binadan hemen taşınmadan mutlu olamazsiniz

Eşiniz sizin yanınızda olursa eğer ki onların tarafında gibi evinize bile almayın yani

Işte bakış açınız bu olduğu için gorumcelerinizle sorun yaşıyorsunuz siz niye gorumcelere hizmet edeceksiniz eve gleip bebeği görüp çıksınlar eşiniz sizi düşünse size gorumceler bu kadar yüklenemez boşanmamak için mecbur yüz veriyorsunuz yani eğer boşanmaktan korkuyorsanız lohusayken yerinizden kalkmayın gelsinler yemek yapsınlar sizehizmet etsinler yukarı da çıkmayın normali bu çünkü

Esinizde iş yok. Bebek dogduktan sonrada herseye karisip, sizi uzeceklerine eminim. Bebegi gormeye gelmek istediklerinde musait degiliz, uykusuzuz gibi bahanelerle minimum duzeyde evinize gelmelerini saglayabilirsiniz. Ama muhtemelen esiniz arkanizda olmayacaktir

eşim iyi biri , çok iyi bir eş sadece görümceler böyle , kayınvalidem de iyi biridir , eşim baskı yapmıyor takma diyor boşver diyor yanımda oluyor
Takma demekle yanında olunmaz .Sizden 10 yaş küçük görumce telefonda size bas bas bağırma cesaretini buluyorsa ,biri arayıp ablalarimdan ne istiyorsun diye hesap soruyorsa kimse yanınızda değil kusura bakmayın .Ortada şamar oğlanına donmussunuz .En hassas döneminiz bir de .Bence önce kocanizi yola getirin .

Ya dengeleri kuramayan bi kocaniz var ya da siz net sinirinizi cizmemissiniz. Ay benim iyi ki gorumcem yok

Seni üzmek istemem ama eşin iyi biri olsaydı sen buraya bu konuyu acamazdin
Biz eşin cinnet geçirsin katil olsun demiyoruz ama bu benim karım sizin yeriniz ayrı onun yeri ayrı herkes yerini bilecek herkes birbirine saygı duyacak Sevgi değilse de saygı mecburidir deyip ortayı bulacakti kısacası sen ne kadar görmek istemesende tüm yaşadıklarının en büyük sebebi eşin

Gelirlerse kabul etmeyin zaten ortalık karışmış daha alttan almayın. Bebeklemi uğraşcan misafirlemi bu millet kendine enayi arıyor.
Bırakın inceldiği yerden kopsun zaten her şekilde kötüsün.

İşte susmakla cevap vermemekle olmuyor susmakta bi nevi kabuldur. Cevap vermeli, size telefonda bas bas bagiran kardeşine de bir ceki duzen vermeli. Evet cocuk degiliz ama malesef kendimiz kavga ederek veya konusarak sonuç olmuyor bazi ailelerde, eşinin sahip cikmasi gerekiyor.

Aynı apartmanda yaşıyorsunuz ben buna istinaden büyüklük yaparak affetmenizden yanayım. Aksi durumda daha fevri davranacaksınız. Uzakta olsanız görüşmeyin derdim. Küslükte kapının açılıp kapanması, yukarıdan gelen bi tık sesi bile dert olacak size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…