• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yapanların paylaşım alanı

kzlar bısey sorcam sıze 19 gun once normal dogumm yaptım ama dıkısımın bırı dusmedı hala acba normalmıdır benım gıbı olan varmı acaba aranızda dr mu arayıp da soramıyorum korkuyorum cagırıcak dıye ay dusununsenıze dusmezse bıde mecburen dr alıcak cok korkuyorum allahım ınsallah kkendılıgınden duser benım gıbı sorun yasanlar lutfen yardııımmmmmmmmmm

bebeğinin göbeği düştükten sonra göbeğinden kan gelen varmı, bizim böyle bir sorunumuz var da

geçmiş olsun dorucum benim kızın daha göbeği düşmedi ama ihmal etme kan geliyosa biran önce dr götür canım

başka kimlerde var bilmiyorum çok afedersiniz ama sorunum yellenememek. bütün çabalarıma rağmen çok acı veriyor ne yapcam bilmiyorum:çok üzgünüm: ( bhkcım dediğin ilacı aldım içince bağırsaklarım iyi çalışmaya başladı ama bu sefer çıkışta sorun yaşıyorum )

canımcım yarına en gec rahatlarsın.
önce bir süre dolanıyor o gaz bağırsaklardabenneyaptımki

kzlar bısey sorcam sıze 19 gun once normal dogumm yaptım ama dıkısımın bırı dusmedı hala acba normalmıdır benım gıbı olan varmı acaba aranızda dr mu arayıp da soramıyorum korkuyorum cagırıcak dıye ay dusununsenıze dusmezse bıde mecburen dr alıcak cok korkuyorum allahım ınsallah kkendılıgınden duser benım gıbı sorun yasanlar lutfen yardııımmmmmmmmmm

canım illa dr asorman gerek yok sağlık ocağında bir hemşireyede göstersen sana yardımcı olur tek dikiş çok önemli değil bence hem enfeksiyon olup olmadığını da anlar

kızlarr konustunuzmu bilmiyorum ama okuyamadım oğlum cuma sabahı sezeryanla doğdu çok şükür ama sürekli uyuyor asla uyanmıyor dr hemşireler sık sık uyandır emsin dedi ama neler yapıyoruz çocukta tık yok uyanmadığı için emmektede zorlanıyor 2 gün oldu süt falan yok off delircez aç garibim ama uykudan kaldıramıyo kafayı nolcak bööle sizded oluyomu taktik istiyooo bu tazee anneee :)

kızlarr konustunuzmu bilmiyorum ama okuyamadım oğlum cuma sabahı sezeryanla doğdu çok şükür ama sürekli uyuyor asla uyanmıyor dr hemşireler sık sık uyandır emsin dedi ama neler yapıyoruz çocukta tık yok uyanmadığı için emmektede zorlanıyor 2 gün oldu süt falan yok off delircez aç garibim ama uykudan kaldıramıyo kafayı nolcak bööle sizded oluyomu taktik istiyooo bu tazee anneee :)

Canım ilk iki gün bizde de uyanma problemi olmuştu.İki saatte bir emzirmezsen kan şekeri düşermiş.Emmezse biraz hazır mama içirmeye çalış en azından.Uyanması için de altını açabilirsin,yüzünde ıslak bez gezdirebilirsin.Yani eğer göğsünü mıncıklaman,başına biraz hızlı masaj yapar gibi dokunman onu uyandırmıyorsa.İnsan kıyamıyor ama bir şekilde uyandırmalısın.Hem onun doyması,hem de senin sütün gelmesi için.Sana şimdiden başarılar:)
Öptüm mis kokulu oğluşunla senia.s.

sanırım coğumuz aynı şeyi yaşamısız,yaşıyoruz.
benim kızım da pek güzel uyuyor Allahnazarlardan saklasın :nazar:
ben de hiç kıyamıyorum uyandırmaya.
hastanede hemşireler ya burnunu ya da toğuğunu sıkarlardı uyanması için.
biz kıyamıyoruz öle yapmaya.
ben 3 saat oldu mu uyandırıyorum walla.
uyanmadan benimki de emmiyor.
kaldırıp dolandırıyoruz kucakta,hoplatıyoruz falan.
ya da en olmadı ben de ıslak mendille yüzünü falan siliyorum.
ancak uyanınca acıktıklarını anlıyor bizim canavarlar galibabenneyaptımki

anlaşılan aralık anneleri pek rahatız hepimizin bebişleri mışıl mışıl uyuyo :nazar::nazar::nazar:
kızlar ben eldivenleri çıkarıp elleriyle oynuyom topuğuyla oynuyom çenesini dürtükleyince gözler açılmıyo ama memeyi alıyo hepinize kolay gelsin
a.s.

canım mutlaka uyandır sezeyan olduğu için muhtemelen 40 haftayı doldurmamıştır bu zaten başlı başına emme de sorun bir de kan şekeri düştüyse hiç uyanmaz ki öyledir.emmesi için zorla bunlar birbirini tetikliyor emmediği için sarılığı da yükselebilir.şimdiden kolay gelsin ve allah uzun ömürler versin

Kızlar bebeğimin sol göğsünün içinde fındık büyüklüğünde sertlik oluştu.Annem bebeklerin göğüslerinde süt birikebilir,arasıra yumuşakça ovala demişti.Yarın sağlık ocağına soracağım,ama yine de endişelendim.Bu konuda bilgisi olan var mı?

Bir de ilginç bir sorum daha var:Bebeklerinizi melekler güldürüyor mu?Güldürüyorsa ne kadar sıklıkla gülümsüyorlar?Benim kızım dalga geçer gibi çok sık sırıtmaya başladı.Ben hamileyken bebeğimin her hareketinde gülümsüyordum.Genelde komik şeyler seyredip ya da eşimle esprileşip çok gülüyordum.Ondan mı acaba diyorum.Şimdi o sırıttıkça ailece kopuyoruz gülmekten.Çünkü genelde gözleri kapalıyken yapıyor.Sizin bebekler de olmayan dişlerini gösteriyorlar mı? :))

Kızlar bebeğimin sol göğsünün içinde fındık büyüklüğünde sertlik oluştu.Annem bebeklerin göğüslerinde süt birikebilir,arasıra yumuşakça ovala demişti.Yarın sağlık ocağına soracağım,ama yine de endişelendim.Bu konuda bilgisi olan var mı?

Bir de ilginç bir sorum daha var:Bebeklerinizi melekler güldürüyor mu?Güldürüyorsa ne kadar sıklıkla gülümsüyorlar?Benim kızım dalga geçer gibi çok sık sırıtmaya başladı.Ben hamileyken bebeğimin her hareketinde gülümsüyordum.Genelde komik şeyler seyredip ya da eşimle esprileşip çok gülüyordum.Ondan mı acaba diyorum.Şimdi o sırıttıkça ailece kopuyoruz gülmekten.Çünkü genelde gözleri kapalıyken yapıyor.Sizin bebekler de olmayan dişlerini gösteriyorlar mı? :))

kız bebekti değilmi sakın ovalama ilk günlerde anneden geçen hormonların etkisiyle olur ve 1 hafta için de kendiliğinden kaybolur.ovalarsan abseleşir zorlanırsın.hatta bazen kız bebeklerde vajinal kanama bile görülebiliyor gayet normal endişelenmeyin

benim kızım da sürekli gülümsüyor.
özellikle de uyurken.
meleklere gülümsüyor heralde:asigim:

canım sakın göğüslerini ovalamaya kalkma onlar senden geçen süt hormonlarından dolayı şişlerdir bizdede öyle eskiden ovalarlarmış senin dediğin gibi ama tamamen sakıncalı bir hareketmiş.

günaydın arkadaşlar...
benimde dünden bu yana kanamam durdu hatta bitti...bende sabah erken kalkıp duşumu abdestimi aldım..hazır babamızda evde iken kuaföre gidip saçlarıma neyim biraz bakım yaptırayım dedim...
çokmu erken bitti sizde durum nasıl?bende kansızlıkta var belkide ondanmı acaba ayrıca bugün sargımı çıkarmak için hastaneyede gitmem lazım...
benim kızımında göbeği düştü ..oğlumun göbeğini hala evde saklıyorum kızımınkini napsam acaba saklasam evde kalırmı dersiniz...
şaka bir yana ama ben nereye gömeceğim konusunda kararsızım sizler ne düşünüyorsunuz....
hepinize güzel pazarlar diliyorum

kız bebekti değilmi sakın ovalama ilk günlerde anneden geçen hormonların etkisiyle olur ve 1 hafta için de kendiliğinden kaybolur.ovalarsan abseleşir zorlanırsın.hatta bazen kız bebeklerde vajinal kanama bile görülebiliyor gayet normal endişelenmeyin

canım sakın göğüslerini ovalamaya kalkma onlar senden geçen süt hormonlarından dolayı şişlerdir bizdede öyle eskiden ovalarlarmış senin dediğin gibi ama tamamen sakıncalı bir hareketmiş.

Sağolun kızlar.İçimi rahatlattınız.Zaten çok ovalamadım.İki defa birkaç saniyeliğine hafif elimi gezdirmiştim.Kıyamıyorum da ya.İyi ki çok ovalamaya kalkmamışım.

Yarın sağlık ocağına gideceğim.Hem bunu sorarım hem de az önce altını açtığımda Doru'nun anlattığı gibi göbeğinin kanadığını,kenarlarda kabuk bağladığını gördüm.Onu da sorayım.Gerçi az önce babam aracılığıyla bir çocuk doktorundan tavsiye aldım.Ama yine de göstermem lazım.Başak türlü içim rahat etmeyecek.Doktorun tavsiyesi alkolle temizleyip gazlı bez kapatmam.Tekrar altını açtığımda öyle yapayım bakiim.Tam da seviniyorduk 11.günde göbek bağı düştü diye.

maşallah canım çabuk düşmüş göbeğiniz artık daha rahat edrsiniz:nazar:

walla süper rahatladık ya Allaha şükür.
az önce ilk banyomuzu da yaptık.
Allahım nasıl güzel oldu,suyu da sevdi cok şükür.
temiz cicilerimizi de giydik,bilgisayardan da bebek müzikleri açtık.
keyifli keyifli bakınıyoruz.
Allahım hep böyle huzurlu olmayı nasip etsin inş..:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar...
benimde dünden bu yana kanamam durdu hatta bitti...bende sabah erken kalkıp duşumu abdestimi aldım..hazır babamızda evde iken kuaföre gidip saçlarıma neyim biraz bakım yaptırayım dedim...
çokmu erken bitti sizde durum nasıl?bende kansızlıkta var belkide ondanmı acaba ayrıca bugün sargımı çıkarmak için hastaneyede gitmem lazım...
benim kızımında göbeği düştü ..oğlumun göbeğini hala evde saklıyorum kızımınkini napsam acaba saklasam evde kalırmı dersiniz...
şaka bir yana ama ben nereye gömeceğim konusunda kararsızım sizler ne düşünüyorsunuz....
hepinize güzel pazarlar diliyorum

canım senin kaçıncı günündü bugün?
erken bitmiş gibi baya.
gerçi benim de var yok arası ama kasım annelerinde okumuştum tam bitti derken yine az az geliyor falan diyorlardı.
bi bitse ben de kendimi kuaföre atıcam wallakaydirigubbakcemile3

ben babasına verdim az önce göbeğini.
cami bahcesine gömücek.
benimkini okula gömmüş babam.
o yüzden üniversite üniversite dolandım,okumaya doyamadım-tatlicadiarzu-
bakalım camiye gömünce nasıl olucakyasakkelime

Back