cidden pek bi sessiz kaldı burası...
ya kızlar,buraya da yazayım.
sezeryan sonrası hemoroid sıkıntısı yaşayan oldu mu aranızda?
ben de başlangıcı var sanırım.
ama bu konularda doktora gitmekten nefret ediyorum..
cok cahilce bir davranış ama aşamıyorum işte:bbo:
uff napıcam bilmiyorum:çok üzgünüm:
canim sezeryanla ilgisi yok bunun genelde hamilelik sirasinda oluyor normal dogum yapanlarda da oluyor yani ...
gecmis olsun yediklerine dikkat et ...
Bende yıllardır var hemoroid sorunu.Kadın doğumcum progtolog krem vermişti.Rahatlatma anlamında çok memnunum.Reçetesiz de alınabiliyor.Doğal bir krem.Bildiğim kadarıyla yan etkisi yok ama yine de içiniz rahat etmezse doktora sorarsınız.
Bhk'cım ne yazık ki hemoroid geçmiyor.Onunla yaşamaya alışman gerekecek:)Acımadığı sürece sorun yok.Acı verdiği zaman dayanılmaz oluyor.Oturup kalkamıyor insan.Kabız olmamaya dikkat et.
Bol bol su.Su,su,suuu.Hem kabızlık için hem de sütünüz artsın diye:)
hoşgeldin dream
gaz için ben metsil damla kullanıyorum kızıma.başka bieşey vermiyorum.
kendim rezene,elma,anason gibi çaylar içiyorum.bunlarda gazı alıyor. sendeki gazda bebeğe geçer diyorlar,bu nedenle sende iç bunlardan.hemde sütüne faydaları olur.
bhk bendede doğumdan sonra uzun süre kabızlık oldu.benimde sezaryan oldu .
hatta hemoroid başlangıcı olmak üzereydi artık.ben kayısıyla atlattım.bir bardağa 5 tane felan kuru kayısı koy.üzerine kaynar su dök sabahtan akşama yada akşamdan sabaha beklet iç.
ben ancak bu şekilde atlattım.ki ben çok su içen biriyim su işe yaramadı bende.
hoşgeldin dream
gaz için ben metsil damla kullanıyorum kızıma.başka bieşey vermiyorum.
kendim rezene,elma,anason gibi çaylar içiyorum.bunlarda gazı alıyor. sendeki gazda bebeğe geçer diyorlar,bu nedenle sende iç bunlardan.hemde sütüne faydaları olur.
bhk bendede doğumdan sonra uzun süre kabızlık oldu.benimde sezaryan oldu .
hatta hemoroid başlangıcı olmak üzereydi artık.ben kayısıyla atlattım.bir bardağa 5 tane felan kuru kayısı koy.üzerine kaynar su dök sabahtan akşama yada akşamdan sabaha beklet iç.
ben ancak bu şekilde atlattım.ki ben çok su içen biriyim su işe yaramadı bende.
bhk geçmiş olsun canım çok kötü bişey bu hemoroid illeti benim annemde yıllarca boğuşmuştu yediği bi macun sayesinde düzeldi valla bu kabızlıktan bende muzdaribim sürekli kabızlık çekerim doğumdan sonra dahada arttı sürekli su içiyorum yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum sende bol bol su iç ve kayısı kompostosu falan tüket umarım bi an önce kurtulursun canım...
bhk geçmiş olsun canım çok zor bi durumdur eminim şükür ben bi sorun yaşamadımm
bhk cım geçmiş olsun canım inş. cabuk atlatırsın
fırsat buldukça sıcak suya otur canım çok faydası oluyor benim eşimde vardı ve en sonunda ameliyat oldu erken tedbir almamasından dolayı ama son çare o ve faydalıda oldu inş. o safhaya gelmezsin
bendede var ama çok rahatsız olmuyorum ama hep dikkat ediyorum baharat acı turşu falan yemiyorum sonra hamur işi et konserve katkı maddeli gıdalar fanan
en önemliside kabız olmamak canım
benimde bir ara azmıştı diyeyim aktarlarda mazı diye bir bitki var eşime onu aldırtmıştım un gibi öğütüyorlar her akşam bir kase yoğurdun içine bir çay kaşığı katıp yatmadan önce yiyor üzerinede bir bardak su içip yatıyordum ve ben faydasını gördüm geçirmedi tamamen ama çok küçüldü minicik birşey kaldı v e rahatsızlıkta vermiyo bana o yoğurdu yemeye devam etsem tamamen geçerdi belki ama yarıda bıraktım işte
yine bu sitede okumuştum bir tane ayvanın çekirdeklerini yarım caybardağı suya ıslatıyormuşsum ertesi gün o su jel halini alıyormuş sonra onun içine biraz bal karıştırıp onunla pansuman yapıyormuşsun belki faydası olur bal her derde deva şifa kaynağı
çok geçmiş olsun canım.
slm kızlar ...bende kısmetse ocak annesi olucam heyecan dorukta yavrumu bekliyorum...
size sorularım olcaktı cevaplarsanız sevinirim...hastane cantanız kaç tane gecelik pijama koydunuz,sezeryanla dogum yapcam cok kanama oluyor mu,hasta bezi mi ped mi koyuyum bavula,emzik biberon lazım oluyo mu?iyiki koymusum yada koymasaymısım bavula dediginiz neler oldu...
geçmiş olsun canım benim kızımındasağ gözü sulanıyo çapak çok fazla olmuyo ilk zamanlarda oluyodu dr aradım oda bana tobrex verdi 6 saatte bir 1 damla masaj yap dedi bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?