Doğum yapanların paylaşım alanı

kızlar merhaba serra'mı yıkadık annem uyutmaya çalışıyor hiç uyumayı sevmiyor benim prensesim
bhk cım geçmiş olsun canım

bugün kızım 2 ayını doldurdu zaman gerçekten çok çabuk geçiyor ALLAH uzun sağlıklı mutlu ömür versin yavruma dilerim tabiki tüm bebeklere dileklerim aynısını

canım bende kızıma papatya,rezene verdim.birde ılık zeytinyağı ile karnına masaj yaptım daha sonra karnına ılık havlu koydum.zeytinyağının çok faydasını gördüm.gerçekten zor gaz problemi allah kolaylık versin

MERHABA ARKADAŞLAR,
2009 ocak annesi olmam gerekirken benim minik meleğim bekleyemedi 30 aralıkta aramıza katıldı. benim ikinci bebeğim 5,5 yaşında bi de abimiz var. aynı duyguları yine yaşamak o küçücük şeyi kucağına almak öyle güzel ki, oğlum çok problemli bir bebekti 6 ay gaz sancısı çektik en uzun uykusu yarım saatti.
kızım ise maşalllah çok uslu derken nazarmı değdi nedir 1 haftadır kabız oldu.
doktora götürdüm fitil,zinco ve metsil verdi. metsili kullanmıyorum fitili de artık kullanmak istemiyorum, zinco bitkisel yağlardan oluştuğu için onu vermeye devam edicem ama o da çok kötü kokuyor aksi gibi kokusu bebeğe de siniyor. bir de iki gündür yarım çay kaşığı kadar zeytin yağı veriyorum kendim de kuru kayısı incir falan yiyorum sütümden geçsin diye ama tam bir düzelme olmadı.
başka ne yapabilirim.

Hayırlı olsun bebekleriniz. Benim bebeğim 6 aylık oldu. 3,5 ayına kadar çok kötü gaz sancısı çektik ama bitti. O dönem metsil kullandık, çok yararını gördük. Krizinin geldiği saatlerde bol bol kucağımızda hoplatıyorduk ancak öyle sakinleşiyordu.
Malikbugra benim kızımın gazı geçtikten sonra 4 aylık falandı sanıyorum 2 gün sürekli ağladı ne gece ne gündüz uyudu, o 2 gün kuru kayısı yemiştim, ben kuru kayısı yediğimde kızım çıldırıyordu. Sen de dikkat et belki dokunur.

kızlar nerelerdesiniz....

ben cok acil bişey sorucam.
bbiz bugün 2.ay aşılarımızı olduk.
malum ateş yapabilir dedi doktor..

ben deşimdi bir ateş düşürücü şurup var.
tamol pediatrik şurup adı..
doktora sormayı da unuttum.
ateşi kaç olursa bundan içirmeye başlıcaz?

off acemi anne olmak ne kadar zor:bbo:

canım ben ateşlendiğinde değilde ateşlenmesin diye 1 çay kaşığı veriyorum yani ne olur ne olmaz diye.

şimdi sağlık ocağını aradım versen olurmuş 1 çay kaşığı.ateşi 38 üzerine çıkmasın dedi.günde 3-4 defa verilebilirmiş canım. geçmiş olsun

Mrb kizlar ...
bizde bugun 2 aylik asimizi olduk ...
nasil agladi kuzum : (
bhkcigim hemen bir ates dusurucu +agri kesici var canim ...
ben eve gelir gelmez verdim yarim fitil ...
bu asi agir ilk oglumdan biliyorum ...SIK SIK kontrol etmek lazim atesini canim
gecmis olsun ama onlarin iyiligi icin ...
fitili verince rahatladi kuzum uyuyor simdi ...

aşıdan sonra yarım paranox fitil verin..zaten artık aşılar ateş yapmıyor ithal aşı..panik yapmayın yani..benim kızımda ne ateş ne huzursuzluk olmadı..

aşıdan sonra yarım paranox fitil verin..zaten artık aşılar ateş yapmıyor ithal aşı..panik yapmayın yani..benim kızımda ne ateş ne huzursuzluk olmadı..

ayy inş..
bana da haftasonu öyle dedi kayınvalidem.
artık hasta etmiyormuş bebekleri diye :))
inş atlatalım bu günü de sağ salim..

bende eylülün verdiği fitilden verdim benim kızımdada ateş olmadı sadece normalden daha sessizdi halsiz gibiydi,2.ayınız hayırlı olsun bu arada bhk cım...

bende eylülün verdiği fitilden verdim benim kızımdada ateş olmadı sadece normalden daha sessizdi halsiz gibiydi,2.ayınız hayırlı olsun bu arada bhk cım...

saol pirayecim..
zaman su gibi akıyor..
Allah ömür versin yavrularımıza..

merhaba kızlar 2 ay aşıları olan yavrularımız dilerim ateşlenmez bizimde yarın aşımız çok korkuyourm ateşlenir diye üffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…