hoşgeldin canım aramıza.. ben de bhk cığıma katılıyorum keşke daha da kalabalık olsak..
ben de zepp gibi hergün akşam 1 fincan rezene .ayı yapıyorum. içine de 1 çay kaşığı kimyon atıyorum. 2 çay kaşığı da kuzuma veriyorum. hem ben hem de o rahat ediyor gibi geliyor bana..
bu arada zepp zeytin yağıyla popişi sildin mi ne yaptın?
hoşgeldin canım..
keşke daha fazla kişi olsak ,özellikle de senin gibi doğum tarihlerimiz yakın olan anneler olarak..
bulursun bulursun canım hadi kasım annelerinden ziyade burayı da boş bırakmayalım ne kadar çokmende burdayim bizde takilalim bari üc sipadan firsat bulursam
kizlar sag gögsüm cok sizliyo ya mastritmi oldum ne birde sanki üc ögün dayak yemis gibiyim hic bir tarafim tutmuyo
selamlar bende geldim asortienin yazısını okuyunca..:))
Kızlar kaka sorunu için annem bize katı sabundan küçük bir parça alıp yumuşatıp fitil şekline getiriyormuş ve zeytinyağına banıp popomuza koyuyomuş.Yani fitil gibi.Sabun içeride sıcaklıktan eriyomuş zaten.Kolay kaka yaptırma yöntemlerinden en çok kullandıkları buymuş.
Kulak pamuğuyla yapınca pamuğun içeride kalma riski var diyor.
Kızlar kaka sorunu için annem bize katı sabundan küçük bir parça alıp yumuşatıp fitil şekline getiriyormuş ve zeytinyağına banıp popomuza koyuyomuş.Yani fitil gibi.Sabun içeride sıcaklıktan eriyomuş zaten.Kolay kaka yaptırma yöntemlerinden en çok kullandıkları buymuş.
Kulak pamuğuyla yapınca pamuğun içeride kalma riski var diyor.
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?