• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yapanların paylaşım alanı

hava soğuk olduğu için hiç bi yere çıkamıyoruz çok sıkıldım dışarı anca markete gitmek için çıkıyorum oda haftada en fazla 2 kere oluyo

kışın doğum yapmanın en zor yanı da bu eve tıkılma,kımıldayamama durumu zaten..
ama ele avuca gelmiş olucak inş bebişlerimiz bahara kadar.

bugün de bi başım ağrıyor ki sormayın,yatıp kalkmaktan olsa gerek..
bişu uykusuzluğa dayanamıyorum ben,gerisi koymuyor :bbo:

tıkılmayalım tabii. hatta aralık anneleri eve tıkılmayın atın kendinizi dışarılara diye kampanya bilem başlatalım..

BACIM ADIMIZ ÜSTÜMÜZDE ARALIK ANALARIYIZ BİZ, KIŞIN ORTASINDA DOĞURDUK, BIRAK DIŞARI ÇIKARMAYI BİR ODADAN DİĞERİNE GEÇERKEN BİLE TEDİRGİN OLUYORUM -tatlicadiarzu-

BACIM ADIMIZ ÜSTÜMÜZDE ARALIK ANALARIYIZ BİZ, KIŞIN ORTASINDA DOĞURDUK, BIRAK DIŞARI ÇIKARMAYI BİR ODADAN DİĞERİNE GEÇERKEN BİLE TEDİRGİN OLUYORUM -tatlicadiarzu-

walla ben de aynıyım.
kızımla resmen salonda yaşıyoruz.
sabahtan beri ağzıma lokma koymamıştım.
tam en sonunda uyudu bişeyler yiyim diye mutfağa gitti.
arkamdan başladı ağlamaya.
ben de artık dayanamadım.
sardım battaniyesine beraber gittik mutfaga..

bi de bu kombili ev yani..
sobalı olsa,sütünde yatırıcaz heralde sobanın...

dışarı cıkaranlara bravo diyorum ben walla cesaretlerinden dolayı..

ay ben ilk bravoyu alayım o zaman. bugun bir toplantım vardı ve 2 saatten fazla sürecekti. bu sebeple mecburen kızımı götürmem gerekiyordu. attım pusetini arabaya. ilk başbaşa otomobil yolculuğumuzda sıkıntı çıkmadı. gittiğim yerde de çok şükür sorun çıkarmadı kuzucuğum. herkesin sevgilisi oldu. hafta sonu babamız ankaraya gidecek, sizi de götüreyim ben toplantıdayken bi alışveriş merkezine bırakayım orada gezin diyor. ama annem çok kızıyor. asla göndermem diyor. bakalım ne olacak. anlıycaanız biz geziyoz valla fırıl fırıl maşallah.. darısı sizlere kuşlarım

ay ben ilk bravoyu alayım o zaman. bugun bir toplantım vardı ve 2 saatten fazla sürecekti. bu sebeple mecburen kızımı götürmem gerekiyordu. attım pusetini arabaya. ilk başbaşa otomobil yolculuğumuzda sıkıntı çıkmadı. gittiğim yerde de çok şükür sorun çıkarmadı kuzucuğum. herkesin sevgilisi oldu. hafta sonu babamız ankaraya gidecek, sizi de götüreyim ben toplantıdayken bi alışveriş merkezine bırakayım orada gezin diyor. ama annem çok kızıyor. asla göndermem diyor. bakalım ne olacak. anlıycaanız biz geziyoz valla fırıl fırıl maşallah.. darısı sizlere kuşlarım

aahh canım benim oğlanla senin kız arasında 1 gün var valla ben adım atamıyorum
her odamız da derece var 22 nin altında ise hemen battaniyeye sarıyom üşütmesin diye
ben mi evhamlığım acaba:bbo:
gerçi sen izmittesin dayım orda oturuyo daha kar görmedik diyo
ben sivasta nerdeyse 2 aydır kar var burda:1shok:her yer buz
hava buz gibi herşeyden önce
sadece ev oturmasına cesaret edeceğim bende ama 2 hafta sonra:roflol:
araştırdım evleri de sıcak oluyormuşkaydirigubbakcemile3
hasta olmasında 2 ay evde tıkılı kalmaya razıyım

kışın doğum yapmanın en zor yanı da bu eve tıkılma,kımıldayamama durumu zaten..
ama ele avuca gelmiş olucak inş bebişlerimiz bahara kadar.

bugün de bi başım ağrıyor ki sormayın,yatıp kalkmaktan olsa gerek..
bişu uykusuzluğa dayanamıyorum ben,gerisi koymuyor :bbo:

evet canım uykusuzluk çok kötü
ben bi de gündüzleri uyuyamıyorum 2 saat dolanıyorum yatakta tam biraz uyuyorum tabi bebek acıkıyo ağlıyo
yattığım yerde evdeki işleri düşünüyorum tabi uyku tutmuyo kaydirigubbakcemile3 iş bahane huyum kurusun gündüzleri uyuyamıyorum sızıp kalana kadar ayakta dolanıyomkafamçokkarıştı

merhaba kızlar bebişler nasıl?
biz bugün doktor kontrolü için dışardaydık üşümesinden bende korkuyorum ama mecbur

aahh canım benim oğlanla senin kız arasında 1 gün var valla ben adım atamıyorum
her odamız da derece var 22 nin altında ise hemen battaniyeye sarıyom üşütmesin diye
ben mi evhamlığım acaba:bbo:
gerçi sen izmittesin dayım orda oturuyo daha kar görmedik diyo
ben sivasta nerdeyse 2 aydır kar var burda:1shok:her yer buz
hava buz gibi herşeyden önce
sadece ev oturmasına cesaret edeceğim bende ama 2 hafta sonra:roflol:
araştırdım evleri de sıcak oluyormuşkaydirigubbakcemile3
hasta olmasında 2 ay evde tıkılı kalmaya razıyım

ademelcim valla burda 1 kere kar yağdı ama öölesine yani .2 gün durmadı toprakta. ama soğuk yine de açıkçası. 0 ın altına düşmüyor belki ama 1-2 derece oluyor genelde.. bugun mesela 6 dereceydi ve hava çok güzeldi. o da bizim nasibimize. ben arabayla gidince dert etmiyorum. evde de 24 derece setlenmiş durumda. başka odaya geçince ihtiyaten battaniye alıyoruz üstümüze, malum oturulan oda nefes sayesinde de daha sıcak oluyor.

:nazar:masallah canim

gunaydin arkadaslar ...a.s.
emre deniz gece beni uyutmadi :bbo: gece 03 de yattim ...sabah esimi ve selim gonderdirkten sonra emre 'yi de uyuttup bende uyumusum yeni kalktim anlayacaginiz :utangac:
hepinizi opuyorum

gunaydin arkadaslar ...a.s.
emre deniz gece beni uyutmadi :bbo: gece 03 de yattim ...sabah esimi ve selim gonderdirkten sonra emre 'yi de uyuttup bende uyumusum yeni kalktim anlayacaginiz :utangac:
hepinizi opuyorum

sana da günaydın Zeppcim..:1hug:
ne güzel yine uyumuşsun gec de olsa :)
biz de her gece en erken 12de uyuyoruz..
tabi daha gece de kalıyor.
dün gece ben de uyuyup uyuyup uyandım kızımı uyuturken.
ayakta rüya bile gördüm walla benneyaptımki

sana da günaydın Zeppcim..:1hug:
ne güzel yine uyumuşsun gec de olsa :)
biz de her gece en erken 12de uyuyoruz..
tabi daha gece de kalıyor.
dün gece ben de uyuyup uyuyup uyandım kızımı uyuturken.
ayakta rüya bile gördüm walla benneyaptımki

kaydirigubbakcemile3 ah canim benim amann dikkat et cocuk kucagindayken uyuma :mymeka:

kaydirigubbakcemile3 ah canim benim amann dikkat et cocuk kucagindayken uyuma :mymeka:

benimde ödüm kopuyor kucağımdayken uyuya kalacam diye
geceleri de hemen uyumayınca baktım gözüm kapanıyo hemen gidip elimi yüzümü yıkıyom
biraz büyüsün kucak kucağa uyumak istiyom ben minik kurbağamla:asigim:

günaydın kızlar..Asya 4 gündür kakasını yapmıyodu..haliyle dünden beri çok huysuzdu..dayanamadım bi fitil attım yaptı hemen kuzucum..kaç zamandır böyle bebişim..napcam bilmiyorum..düzelir inşallah

kabızlık çok kötü bilirim
poposuna biraz zeytin yağı sür işe yarıyo
ek gıdaya başladınızmı

kabızlık çok kötü bilirim
poposuna biraz zeytin yağı sür işe yarıyo
ek gıdaya başladınızmı

canım yapılıcak herşeyi yapıyorum inanki..şurubu bile var bağırsak düzenliyici..ek gıdaya 1 haftadır başladım ama çay kaşığıyla bikaç kaşık veriyorum ve mutlaka bir iki damla zeytinyağı damlatıyorum verdiklerimin içine..suda veriyorum...ama olmuyo..bende fitil atıyorum çaresiz:1no2: son 1,5 aydır böyle..ama atmıycam fitil artık..kendi ne zman yaparsa..dayanamadım bugün napıyımmbenneyaptımki

zeytinyağı daha iyi bence.
bir de adet haline getirmemek şartıyla kulak çubuğuna az zeytin yapı sürüp popiş deliğine biraz sokunca hemen yapıyor..,
doktor arada yapabilirsiniz demişti sıkıntı olunca.
ama daha cok yenidoğanlarda geçerli olabilir bu tam bilmiyorum :uhm:

Back