Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tıkılmayalım tabii. hatta aralık anneleri eve tıkılmayın atın kendinizi dışarılara diye kampanya bilem başlatalım..
tıkılmayalım tabii. hatta aralık anneleri eve tıkılmayın atın kendinizi dışarılara diye kampanya bilem başlatalım..
BACIM ADIMIZ ÜSTÜMÜZDE ARALIK ANALARIYIZ BİZ, KIŞIN ORTASINDA DOĞURDUK, BIRAK DIŞARI ÇIKARMAYI BİR ODADAN DİĞERİNE GEÇERKEN BİLE TEDİRGİN OLUYORUM -tatlicadiarzu-
ay ben ilk bravoyu alayım o zaman. bugun bir toplantım vardı ve 2 saatten fazla sürecekti. bu sebeple mecburen kızımı götürmem gerekiyordu. attım pusetini arabaya. ilk başbaşa otomobil yolculuğumuzda sıkıntı çıkmadı. gittiğim yerde de çok şükür sorun çıkarmadı kuzucuğum. herkesin sevgilisi oldu. hafta sonu babamız ankaraya gidecek, sizi de götüreyim ben toplantıdayken bi alışveriş merkezine bırakayım orada gezin diyor. ama annem çok kızıyor. asla göndermem diyor. bakalım ne olacak. anlıycaanız biz geziyoz valla fırıl fırıl maşallah.. darısı sizlere kuşlarım
kışın doğum yapmanın en zor yanı da bu eve tıkılma,kımıldayamama durumu zaten..
ama ele avuca gelmiş olucak inş bebişlerimiz bahara kadar.
bugün de bi başım ağrıyor ki sormayın,yatıp kalkmaktan olsa gerek..
bişu uykusuzluğa dayanamıyorum ben,gerisi koymuyor :bbo:
aahh canım benim oğlanla senin kız arasında 1 gün var valla ben adım atamıyorum
her odamız da derece var 22 nin altında ise hemen battaniyeye sarıyom üşütmesin diye
ben mi evhamlığım acaba:bbo:
gerçi sen izmittesin dayım orda oturuyo daha kar görmedik diyo
ben sivasta nerdeyse 2 aydır kar var burda:1shok:her yer buz
hava buz gibi herşeyden önce
sadece ev oturmasına cesaret edeceğim bende ama 2 hafta sonra:roflol:
araştırdım evleri de sıcak oluyormuşkaydirigubbakcemile3
hasta olmasında 2 ay evde tıkılı kalmaya razıyım
ay ben ilk bravoyu alayım o zaman. bugun bir toplantım vardı ve 2 saatten fazla sürecekti. bu sebeple mecburen kızımı götürmem gerekiyordu. attım pusetini arabaya. ilk başbaşa otomobil yolculuğumuzda sıkıntı çıkmadı. gittiğim yerde de çok şükür sorun çıkarmadı kuzucuğum. herkesin sevgilisi oldu. hafta sonu babamız ankaraya gidecek, sizi de götüreyim ben toplantıdayken bi alışveriş merkezine bırakayım orada gezin diyor. ama annem çok kızıyor. asla göndermem diyor. bakalım ne olacak. anlıycaanız biz geziyoz valla fırıl fırıl maşallah.. darısı sizlere kuşlarım
gunaydin arkadaslar ...a.s.
emre deniz gece beni uyutmadi :bbo: gece 03 de yattim ...sabah esimi ve selim gonderdirkten sonra emre 'yi de uyuttup bende uyumusum yeni kalktim anlayacaginiz
hepinizi opuyorum
sana da günaydın Zeppcim..:1hug:
ne güzel yine uyumuşsun gec de olsa :)
biz de her gece en erken 12de uyuyoruz..
tabi daha gece de kalıyor.
dün gece ben de uyuyup uyuyup uyandım kızımı uyuturken.
ayakta rüya bile gördüm walla benneyaptımki
kaydirigubbakcemile3 ah canim benim amann dikkat et cocuk kucagindayken uyuma :mymeka:
kaydirigubbakcemile3 ah canim benim amann dikkat et cocuk kucagindayken uyuma :mymeka:
kabızlık çok kötü bilirim
poposuna biraz zeytin yağı sür işe yarıyo
ek gıdaya başladınızmı