• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yapanların paylaşım alanı

Yok yawrum yokkk..benimkisi çubuk neyim dinlemiyo hiçç..fitil atınca yapıyo..ama bu son..bidaha fitil yok...:((

canım yapılıcak herşeyi yapıyorum inanki..şurubu bile var bağırsak düzenliyici..ek gıdaya 1 haftadır başladım ama çay kaşığıyla bikaç kaşık veriyorum ve mutlaka bir iki damla zeytinyağı damlatıyorum verdiklerimin içine..suda veriyorum...ama olmuyo..bende fitil atıyorum çaresiz:1no2: son 1,5 aydır böyle..ama atmıycam fitil artık..kendi ne zman yaparsa..dayanamadım bugün napıyımmbenneyaptımki

tAkma kafana tatlım benim oğlumda kabız bi görsen nasıl ıkınıyor yaparken kıpkırmızı oluyor ben kuru kayısıyı kaynatıyorum püre haline getirip veriyorum iyi geliyor sen de verebilirsin bi zararı yok faydası inşallah düzelir yavrucunn:teselli:

benimki kabızda değil..yaparken çok rahat ve normal yapıyo kakasını..ay şurup düzeltir inşallahhhh

kızlar yaa.
bizim cmtsi kırkımız cıktı.
36. gün de benim kanamam bitmiş banyomu yapmıştım.
42. gün tekrar kanamam başladı,4 gün oldu hala da devam ediyor.
bu kadar cabuk adet olur mu?
bir de emzirenler aylarca adet olmaz derler.

lohusalık devam ediyor desem,böyle yoğun değildi hiçbir zaman kanamam.

hiçbişeyi takmıcam ama ibadetlerime devam konusunda ne yapacağımı şaşırdım.
40 günü gecen lohusalık desem,özür hali olucak.
o değilse adet görüyorum dicem.

öff sinir oldum ya..
:bbo:

kızlar yaa.
bizim cmtsi kırkımız cıktı.
36. gün de benim kanamam bitmiş banyomu yapmıştım.
42. gün tekrar kanamam başladı,4 gün oldu hala da devam ediyor.
bu kadar cabuk adet olur mu?
bir de emzirenler aylarca adet olmaz derler.

lohusalık devam ediyor desem,böyle yoğun değildi hiçbir zaman kanamam.

hiçbişeyi takmıcam ama ibadetlerime devam konusunda ne yapacağımı şaşırdım.
40 günü gecen lohusalık desem,özür hali olucak.
o değilse adet görüyorum dicem.

öff sinir oldum ya..
:bbo:

canim bence adet goruyorsun ...
oyle dediklerine bakma ...
ben hem ilk cocugumda hemde bunda normal kanamam bittginde hemen adet oluyorum ,oldum ...
hani derler ya bir de sut korur falan diye hep saf sata sakin inanmayin onleminizi alin derim ...

olsun ne sinir oluyorsun takip et bakalim olagan ustu bir durum olursa doktoruna sor bence

canim bence adet goruyorsun ...
oyle dediklerine bakma ...
ben hem ilk cocugumda hemde bunda normal kanamam bittginde hemen adet oluyorum ,oldum ...
hani derler ya bir de sut korur falan diye hep saf sata sakin inanmayin onleminizi alin derim ...

olsun ne sinir oluyorsun takip et bakalim olagan ustu bir durum olursa doktoruna sor bence

sen ne kadar süre sonra olmuştun ki?
yani lohusalıktan kaç gün sonra..
ya cahillikten işte benim sinir olmam.
bu kadar kısa sürede olmaz gibi düşündüğümden belirsizlik hali canımı sıktı.

günaydın kızlar..Asya 4 gündür kakasını yapmıyodu..haliyle dünden beri çok huysuzdu..dayanamadım bi fitil attım yaptı hemen kuzucum..kaç zamandır böyle bebişim..napcam bilmiyorum..düzelir inşallah

keske doktora sormadan vermeseydin fitili ...
burda bir arkadasim var onun cocuguda 3 aylik 9 gunde bir kaka yapiyormus haliyle endiseliydi ve doktora gitti ...doktor birseyi yok gayet saglikli ,normal demis ..
bence bir doktorla gorus ...

sen ne kadar süre sonra olmuştun ki?
yani lohusalıktan kaç gün sonra..
ya cahillikten işte benim sinir olmam.
bu kadar kısa sürede olmaz gibi düşündüğümden belirsizlik hali canımı sıktı.

hic sanini sikma canim :teselli:
1 hafta sonra oldum ...takip et bakalim canim ...

bence de adet cnm.. fıkhen 40 gün dolduktan sonrası özür tabii. ama onun adet olduğunda kani isen özür değil hayız oluyor. 15 gün daha bekleyip sonrasında gusul almak gerek.. bence sevinmelisin.demek ki emzirirken adet olacaksın. olmasa daha kötü bence. her an diken üstünde olurdum ben..

Mrb kizlar ;nerdesiniz ugramaz oldunuz :mymeka:
Arkadasa gitmistim bende ogluslarimla ..
artik acildik biz :) hic durmayiz : )
yarinda bebisimi esime birakip arkadaslar carsiya cikacagiz : )
sizde ne var ne yok ?
Bu arada bebisim kakasini yapamiyor 3 gundur : (
doktorlar 7 gunu normal sayiyor bekliyorum ;SIKINTIda yavrum : (
has zeytinyagi verdim ama :1no2:

bu aralar genel bi kaka yapamama durumu var galiba :bbo:
gecmiş olsun zeppcim..

ya şu gezenlere cok özeniyorum.
ankarada cok soğuk hava.
biz eve tıkıldık kaldık.
kızım henüz hastane ve bizim evden başka bi yer görmedi..
oof of..

Allahım bazen o kadar çok gülüyorum ki kendime. kızım pırtlatınca dünyalar benim oluyor sankim. birgün bir pırtlatmayı bu kadar dört gözle bekliyceemi hiç ummazdım valla..

bhkcım valla ben ankarada olsam tutar kolundan götürürdüm seni gezmeye. ay duramam o kadar evde patlarım sıkıntıdan.. 40 dan önce dışarı çıkmamıza izin vermeyen annem bile haftasonu istanbula kardeşime gidelim dememe itiraz etmedi. kadın korktu bizden, ankara mankara deyince naapsın..

bu aralar genel bi kaka yapamama durumu var galiba :bbo:
gecmiş olsun zeppcim..

ya şu gezenlere cok özeniyorum.
ankarada cok soğuk hava.
biz eve tıkıldık kaldık.
kızım henüz hastane ve bizim evden başka bi yer görmedi..
oof of..

sagol canim ...
SIKI SIKI sar cik canim hic korkma ...
burda da hava soguk ...kar ustune kar yagiyor ...
hala karli yani burasi :bbo:..

Allahım bazen o kadar çok gülüyorum ki kendime. kızım pırtlatınca dünyalar benim oluyor sankim. birgün bir pırtlatmayı bu kadar dört gözle bekliyceemi hiç ummazdım valla..

bhkcım valla ben ankarada olsam tutar kolundan götürürdüm seni gezmeye. ay duramam o kadar evde patlarım sıkıntıdan.. 40 dan önce dışarı çıkmamıza izin vermeyen annem bile haftasonu istanbula kardeşime gidelim dememe itiraz etmedi. kadın korktu bizden, ankara mankara deyince naapsın..

aynen yaa:roflol: yapsa kakasini da oglusum rahatlasak bee:asigim:kaydirigubbakcemile3

yaa napalım biz baya korkar olduk.
kayınvalidenin alt komşu bebeğini zatürre yapmış.
o yüzden bize de tembih tembih üstüne..:bbo:

kızlar ya bi kaka sorunu gidiyo benim kızım da 3 gündür yapmıyo dün akşam yağlı kulak pamuğuyla çok az yaptırdım ne hikmetse benim kızım rahatsız olmuyo anlamadım gitti ben rahatsız oluyorum oğlumu hep fitille yaptırırdım kızıma fitil atmadım ama

bende katıldım aranıza bu başlığı daha yeni gördüm benim 2 ay bitti ve çok şükür kaka sorunumuz falan yok hergün rezene veriyorum 3-4 kaşık sizde denediniz mi bir de kimyonu kaynatıp verin diyorlar
ama ben rezene verdim hep

bende katıldım aranıza bu başlığı daha yeni gördüm benim 2 ay bitti ve çok şükür kaka sorunumuz falan yok hergün rezene veriyorum 3-4 kaşık sizde denediniz mi bir de kimyonu kaynatıp verin diyorlar

hoşgeldin canım..
keşke daha fazla kişi olsak ,özellikle de senin gibi doğum tarihlerimiz yakın olan anneler olarak..

Mrb aramiza hosgeldin ...
Ben hem kendim iciyorum hem de bebisime veriyorum rezene cayi ...
Bugun 4. gun kizlar kaka yapmadi yavrum : (
dun popisine de surdum zeytinyagi bana misin demedi ..
bekleyecegim ama hemen fitil vermek istemiyorum ...
Bugune kadar duzenliydi niye boyle oldu yaa:çok üzgünüm:

hoşgeldin canım aramıza.. ben de bhk cığıma katılıyorum keşke daha da kalabalık olsak..
ben de zepp gibi hergün akşam 1 fincan rezene .ayı yapıyorum. içine de 1 çay kaşığı kimyon atıyorum. 2 çay kaşığı da kuzuma veriyorum. hem ben hem de o rahat ediyor gibi geliyor bana..
bu arada zepp zeytin yağıyla popişi sildin mi ne yaptın?

Back