Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yapılıcak herşeyi yapıyorum inanki..şurubu bile var bağırsak düzenliyici..ek gıdaya 1 haftadır başladım ama çay kaşığıyla bikaç kaşık veriyorum ve mutlaka bir iki damla zeytinyağı damlatıyorum verdiklerimin içine..suda veriyorum...ama olmuyo..bende fitil atıyorum çaresiz:1no2: son 1,5 aydır böyle..ama atmıycam fitil artık..kendi ne zman yaparsa..dayanamadım bugün napıyımmbenneyaptımki
kızlar yaa.
bizim cmtsi kırkımız cıktı.
36. gün de benim kanamam bitmiş banyomu yapmıştım.
42. gün tekrar kanamam başladı,4 gün oldu hala da devam ediyor.
bu kadar cabuk adet olur mu?
bir de emzirenler aylarca adet olmaz derler.
lohusalık devam ediyor desem,böyle yoğun değildi hiçbir zaman kanamam.
hiçbişeyi takmıcam ama ibadetlerime devam konusunda ne yapacağımı şaşırdım.
40 günü gecen lohusalık desem,özür hali olucak.
o değilse adet görüyorum dicem.
öff sinir oldum ya..:bbo:
canim bence adet goruyorsun ...
oyle dediklerine bakma ...
ben hem ilk cocugumda hemde bunda normal kanamam bittginde hemen adet oluyorum ,oldum ...
hani derler ya bir de sut korur falan diye hep saf sata sakin inanmayin onleminizi alin derim ...
olsun ne sinir oluyorsun takip et bakalim olagan ustu bir durum olursa doktoruna sor bence
günaydın kızlar..Asya 4 gündür kakasını yapmıyodu..haliyle dünden beri çok huysuzdu..dayanamadım bi fitil attım yaptı hemen kuzucum..kaç zamandır böyle bebişim..napcam bilmiyorum..düzelir inşallah
sen ne kadar süre sonra olmuştun ki?
yani lohusalıktan kaç gün sonra..
ya cahillikten işte benim sinir olmam.
bu kadar kısa sürede olmaz gibi düşündüğümden belirsizlik hali canımı sıktı.
bu aralar genel bi kaka yapamama durumu var galiba :bbo:
gecmiş olsun zeppcim..
ya şu gezenlere cok özeniyorum.
ankarada cok soğuk hava.
biz eve tıkıldık kaldık.
kızım henüz hastane ve bizim evden başka bi yer görmedi..
oof of..
Allahım bazen o kadar çok gülüyorum ki kendime. kızım pırtlatınca dünyalar benim oluyor sankim. birgün bir pırtlatmayı bu kadar dört gözle bekliyceemi hiç ummazdım valla..
bhkcım valla ben ankarada olsam tutar kolundan götürürdüm seni gezmeye. ay duramam o kadar evde patlarım sıkıntıdan.. 40 dan önce dışarı çıkmamıza izin vermeyen annem bile haftasonu istanbula kardeşime gidelim dememe itiraz etmedi. kadın korktu bizden, ankara mankara deyince naapsın..
bende katıldım aranıza bu başlığı daha yeni gördüm benim 2 ay bitti ve çok şükür kaka sorunumuz falan yok hergün rezene veriyorum 3-4 kaşık sizde denediniz mi bir de kimyonu kaynatıp verin diyorlar
ama ben rezene verdim hep
bende katıldım aranıza bu başlığı daha yeni gördüm benim 2 ay bitti ve çok şükür kaka sorunumuz falan yok hergün rezene veriyorum 3-4 kaşık sizde denediniz mi bir de kimyonu kaynatıp verin diyorlar