iyi aksamlar oncelikle arkadaslar ...
Benim bebisin iki gundur geceleri cok burnu tikaniyor ,uyuyamiyor:bbo:tabii emmekte de gucluk cekiyor ...
yarin doktora goturecegim hem bunun icin hem de tekrar kalca cikikligi kontrolu icin (40 indan sonra risk azaldigi icin daha iyi oluyormus kontrol)
sizde de ayni sorunlar var mi ?burnu tikanan ?cok dikkat ediyorum usutmemesi ici ama :sm_confused:
benim kızımın da burnu tıkalıydı.. doktor tonimer diye bir sterilizasyon damlası önerdi. okyanus suyundanmış ve hiçbir yan etkisi yokmuş. tamamen doğalmış. galiba piyasada bir de fısfıslı olan okyanus damlası varmış. onu önermedi, tamamen doğal değilmiş. doktorumun yalancısıyom ben bilmem.. bir de bunun üşütmekle ilgisi yok canım, nemsiz kalmaktan kaynaklanıyormuş.. bize günde 2 kere filan buhar banyosu önerdi, tabii buhar makinası alana kadar:) mutlaka alın dedi doktorumuz, biz de araştırıyoruz şimdilik ise buhar banyonu, tonimer damla ve odada çaydanlıkla su ısıtıp buhar yapmakla yetiniyoruz..
iyi aksamlar oncelikle arkadaslar ...
Benim bebisin iki gundur geceleri cok burnu tikaniyor ,uyuyamiyor:bbo:tabii emmekte de gucluk cekiyor ...
yarin doktora goturecegim hem bunun icin hem de tekrar kalca cikikligi kontrolu icin (40 indan sonra risk azaldigi icin daha iyi oluyormus kontrol)
sizde de ayni sorunlar var mi ?burnu tikanan ?cok dikkat ediyorum usutmemesi ici ama :sm_confused:
zeppcim buhar makinası aldık biz.. babamız netten sinbo sipariş etmiş. doktorumuz sakın dünyanın parasını verip de markaya takılmayın dedi.. ucuz olanlar da işinizi görür, boşuna para dökmeyin dedi..
bugun kurduk sinbo soğuk buhar makinamızı.. kullanıyoruz şimdi.. gelişmeleri yazarım :)
ben de hep giriyorum foruma ama kimseleri göremiyorum. hatta bazen sorduğum sorulara cevap bile alamadığım oluyor.. aralık annişleri çok yorgun düşüyorlar herhalde.. ama biz herkesleri çok özledik
zeppcim biz memnun kaldık sinbodan. ama alet küllün biraz gereksiz geldi bana. habire buhar üfleyen gıcık bi görüntüsü var. aman ne bilem yavruşum iyi olsun diye aldık, inşallah iyi gelir. ama sehpanın üzerine koymuştuk biz sırılsıklam ıslatmış sehpamı.. şimdi yerde. bu sefer de buhar yükselmiyor gibi geliyor bize. bi yer begenemedik hadi bakalım hayırlısı..
demek herkes bakıp bakıp kaçıyor..
biçare bulmak lazım bu işe..
girenler en azından selam verip öyle gitsinler..
biz de özledik walla eski hareketli günleri..
gözün aydın bacım. başlamak bitirmenin yarısıdır derler ya. bundan sonra kimse tutamaz seni.. gezersin artık. bu arada süt falan bıraktın mı ne yaptın..
ben gecen hafta kızım olmadan 1 saatliğine çarşıya gitmiştim. tabi park yeri bulucam da işimi halledicem diyene kadar o 1 saat istemeden 1 saat 40 dk filan oldu. yavruşum deli gibi acıkmış. eve geldiğimde doğduğundan beri almamakta ısrar ettiği emziği ağzında görünce çok şaşırdım.. bu çarşamba gene çıkmam gerek tek başıma. bakalım ne yapacak kuzum..
yarın da güzel kuzumla gezmeye gitcez. bakalım nasıl olucak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?