Doğum yapanların paylaşım alanı

benim kızımın da burnu tıkalıydı.. doktor tonimer diye bir sterilizasyon damlası önerdi. okyanus suyundanmış ve hiçbir yan etkisi yokmuş. tamamen doğalmış. galiba piyasada bir de fısfıslı olan okyanus damlası varmış. onu önermedi, tamamen doğal değilmiş. doktorumun yalancısıyom ben bilmem.. bir de bunun üşütmekle ilgisi yok canım, nemsiz kalmaktan kaynaklanıyormuş.. bize günde 2 kere filan buhar banyosu önerdi, tabii buhar makinası alana kadar:) mutlaka alın dedi doktorumuz, biz de araştırıyoruz şimdilik ise buhar banyonu, tonimer damla ve odada çaydanlıkla su ısıtıp buhar yapmakla yetiniyoruz..

Tsk ederim canim
benim bildigimde usutmeyle ilgisi olmadigi ama insan tereddut ediyor iste ...
evde var deniz suyundan aslinda buyuk oglum hastalaninca ondan kullaniyorum dubai deki doktorum vermisti cok iyi biliyorum ...
dedigin gibi en iyi buhar makinesi almak kalorifer uzerine yas havlu koyuyorum hani buharlasmasi icin su koyuyorum ama demek ki yeterli olmuyor ...
onlar iyi olsun baska birsey istemem :asigim:

zeppciiim benimkilerinde burnu tıkanıyor. üşütmekle alakası yok bence. çünkü doktorumuz daha biz hastaneden çıkarken burnu tıkanırsa diye kullanacağımız ilacı yazmıştı. Gifrer serum fizyoloji kullanıyoruz. bu tuzlu suymuş. ilaç değil dedi doktor. gerektikçe kullan dedi. her burun deliğine ikişer damla kullanıyoruz.

Mrb arkadaslar bebisler nasil ?umarim hepsi iyidir :asigim:
Benim bebis iyi teyzeleri
doktora goturdum bekledigim cevaplari aldim ...deniz suyu (serum fizyolojik) verdi ve buhar makinesi almamizi soyledi ...
en kisa surede alacagiz ...
genel bir kontrolden gecti bir sorunumuz yok cok sukur ....

zeppcim buhar makinası aldık biz.. babamız netten sinbo sipariş etmiş. doktorumuz sakın dünyanın parasını verip de markaya takılmayın dedi.. ucuz olanlar da işinizi görür, boşuna para dökmeyin dedi..
bugun kurduk sinbo soğuk buhar makinamızı.. kullanıyoruz şimdi.. gelişmeleri yazarım :)

en iyisi ve etkilisi tabi gifrer burun damlalarının içinde, ama biraz pahalı. Ama tonimer, sterimar vs de iş görüyor, özellikle baby tonimerler onları kullanırsanız onların daha az fışkırtıyor. Ben baby tonimer almıştım onu kullandım bittikten sonra başını büyük tonimere taktım onu kullanıyorum. Ama bazıları bebeklere önerilmiyor, bunlara dikkat edin.

sagol canim bizde bugun arastirdik ...
sinbo ve king markalarda bulmus esim sanirim bizde sinbo alacagiz ..
yaz canim bekliyorum insallah bebislere iyi gelir :1hug:

kızlar benim bile bu yaşta burnum tıkanıyor ve boğazımda balgam oluyor.kalorifer ve ufo kullanıyoruz.bende almayı düşünüyorum bebek doğmadan hatta.bana bile böle olurken bebeğime ne olur düşünemiyorum.almak gerekir mecbur

rezene çayı iç sütün kalitesini artırıyor hemde çocukdaki gaz sıkıntısını gideriyor bol su içmeye çalış tereyağlı pekmez yap ye bol süt yapıyor inşallah artar.

aaaaaa..topigimiz asagilara dusmus :mymeka:
nerdesiniz arkadaslar ?

Dun oglusuma buhar makinesi aldik (sinbo)cok sukur geceyi rahat gecirdi tavisiye ederim arkadaslar ?
fascigim senin bebise iyi geldi mi ?

evet ya öle oldu..
ben emziriken sürekli netteym walla :)
ama kimseleri göremiyorum..

ben de hep giriyorum foruma ama kimseleri göremiyorum. hatta bazen sorduğum sorulara cevap bile alamadığım oluyor.. aralık annişleri çok yorgun düşüyorlar herhalde.. ama biz herkesleri çok özledik
zeppcim biz memnun kaldık sinbodan. ama alet küllün biraz gereksiz geldi bana. habire buhar üfleyen gıcık bi görüntüsü var. aman ne bilem yavruşum iyi olsun diye aldık, inşallah iyi gelir. ama sehpanın üzerine koymuştuk biz sırılsıklam ıslatmış sehpamı.. şimdi yerde. bu sefer de buhar yükselmiyor gibi geliyor bize. bi yer begenemedik hadi bakalım hayırlısı..

demek herkes bakıp bakıp kaçıyor..
biçare bulmak lazım bu işe..
girenler en azından selam verip öyle gitsinler..
biz de özledik walla eski hareketli günleri..

sevindim canim iyi gelmesine :1hug:
bizim ki ses cikarmiyor 6 litrelik aldik:uhm: ama dedigin gibi koydugumuz yeri sirilsiklam ediyor delikafadulden

demek herkes bakıp bakıp kaçıyor..
biçare bulmak lazım bu işe..
girenler en azından selam verip öyle gitsinler..
biz de özledik walla eski hareketli günleri..

dogum yapinca herkesin hayati degisti tabii ...
Ama ben burayim :jeyyar:yaninizda her daim sositosositoiki velet bile durduramaz beni delikafadulden

Bugun esim evde ...bebisi esime birakip carsiya cikmak istiyorum bakalim :1rolleyes:...Alis veris krizim tuttu :)
gerci her hafta sonu niyetleniyorum her seferinde birseyler cikiyor ;gidemiyorum ...fisfisfis

biz cuma günü alışveriş yaptık kızım ve babası ile. hava soğuktu kermese gidecektik, vazgeçtik. ama kapalı bi alışveriş merkezine gittik. rahatladım valla. evde oturmaktan kafayı yicektim..
bu arada aynı makineyi almışık galiba:) bizimki de 6 ltlik. ses problemi yok ama ıslaklığa devam..

Kizlar bebisimi esime biraktim buyuk oglumla ciktim carsiya ohhh!!bee!!delikafadulden
rahatladim biraz ...sositososito
eve geldik esimi hic uzmemis minik oglusum:asigim:

gözün aydın bacım. başlamak bitirmenin yarısıdır derler ya. bundan sonra kimse tutamaz seni.. gezersin artık. bu arada süt falan bıraktın mı ne yaptın..
ben gecen hafta kızım olmadan 1 saatliğine çarşıya gitmiştim. tabi park yeri bulucam da işimi halledicem diyene kadar o 1 saat istemeden 1 saat 40 dk filan oldu. yavruşum deli gibi acıkmış. eve geldiğimde doğduğundan beri almamakta ısrar ettiği emziği ağzında görünce çok şaşırdım.. bu çarşamba gene çıkmam gerek tek başıma. bakalım ne yapacak kuzum..
yarın da güzel kuzumla gezmeye gitcez. bakalım nasıl olucak:)

sagol canim : )
sut falan birakmadim guzelce karnini doyurdum ,altini degistirdim ...
uyumaya yuz tutmustu esime dedim uyur birazdan ;aglarsa emzigini ver yada kucagina al ...diye ...:asigim:

Iyi gezmeler canim bizde gidecegiz yan blokta arkadas var ona gidecegim ...
Hepten eve tikilmayalim degil mi ama :1hug:

tıkılmayalım tabii. hatta aralık anneleri eve tıkılmayın atın kendinizi dışarılara diye kampanya bilem başlatalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…