az kaldı hafsacığımm inan kızımı düşünmekten doğumu bile düşünmüyorum...
şöyle kucağıma alıcam yumuk yumuk gözleriyle bana bakıcak heralde tüm acıları çektiklerimizi unuturuz gibime geliyoo..:dance:
EVET CANIM YAA BENDE HEP O ANLARI HAYAL EDİYORUMM.AMA DAHA ÖNCE DOĞUM ÇOK GÖRDÜĞÜM İÇİN HERALDE KENDİ DOĞUMUMUDA DÜŞÜNMEDEN GEÇEMİYORUM.AMA ARTIK HERŞEYİN HAYIRLISI:teselli:
az kaldı hafsacığımm inan kızımı düşünmekten doğumu bile düşünmüyorum...
şöyle kucağıma alıcam yumuk yumuk gözleriyle bana bakıcak heralde tüm acıları çektiklerimizi unuturuz gibime geliyoo..:dance:
valla hergun hıçkırıyo dıyebılşırım kıslar ay bende gelıncık hele bı dogsunlar hammmmmmmmmmmm
Benim bebegim de cok hıckırmaya basladı kızlar yaa gunde 2-3 sefer tutuyo hıckırıgı hele son 10 gundur cok hissedilir oldu acaba neden tutar ki?Elimden de bişey gelmeyince cook uzuluyorum ben yaa
aaa sen doğumlara da giriyodun demiii ghanelii.. :1shok:
başımıza gelecekleri biliyosun yaniii.. bizzat şahit oldun yakından gördünn..
çok kötü yaa ben doğum videosu izlemiştimde 1 ay boyunca gözlerimin önünden gitmedii.
allah yardımcımız olsun Şeniz
ayyy ghanelicim sna birsey soracagim benim dogum sezeryan olacak
esimde girecek sanırım
alırlar mı bilmiyorum ozel hastanede olacak oglusumuz
bir fikrin varmı?
birde bizim koca bayılmasın orada :)))
canım bilmiyorum tabii eşini alırlarmı almazlarmı,hastaneden hastaneye değişiyor ama fikrimi söylemek istedim.sezeryan olacakmışsın,yani bildiğimiz ameliyat.eşinin girmesi ne biliyim iyi olmaz bence.normal doğum olsa bende eşimin yanımda olması taraftarıyım ama sezeryanda değil.kız resmen ameliyat izletecen kocana,bayılır valla.nette gezinirken karsıma cıkıyorda ben bile bakmaya cesaret edemiyorum.yinede karar sizin tabiiki...ayyy ghanelicim sna birsey soracagim benim dogum sezeryan olacak
esimde girecek sanırım
alırlar mı bilmiyorum ozel hastanede olacak oglusumuz
bir fikrin varmı?
birde bizim koca bayılmasın orada :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?