Doğum sonrası yaşananlar

Evet eşi terbiyesiz demiş çok ayıp etmiş hayat arkadaşını karısını yeni doğum yapmış bir anneyi incitmiş üzmüş sütten kesilmesine sebep olmuş fakat burda eşi ve annesi için neler yazıldı biraz geriye dönüp okursanız aynı ayıbın bizler tarafından hiç tanımadığımız insanlara yapılmasına gerek olmadığını kendi adıma ifade etmek istedim.

Ayy insan doğum yapcağınamı sıkıntılansın bu olaylaramı vallahi kına geldi bende yaza doğum yapacam ve korkuyorum simdiden annem uzak yerde oturuyor, ynımda onun kalmasını istiyorm kv aynı şehirdeyiz blmıyorm kaynanam cok cazgır ve kıskanç bi kadın nasıl olcak diye düsünmeye başladım yeminle.. Anneniz her ne kadar öyle bişey söylesede esinizin yaptığı davranış cok yanlış bence sizde babanızla annennizle knusun dahada hvalandırmasınlar davet ederek esinizi. Eşinizde sizi dsünse hala devam etmez ne cocukca bi davranış anlayamıyorum gerçekten. Madem eşiniz çok gururlu evine gelen misafirede bu şekilde davranmamasını bilmesi gerekirdi her ne olursa olsun o senin annen sen onun annesine öyle davransan simdiye kıyamet kopmuştu sinirlerim bozldu of... Annesine diyemezmişmişte o annesiymişmişte kaynananda alıp telefonu oglum sorun yok biz aramızda hallederiz diyeblirdi utanmaz karıı iclerinde var şeytanlık iclerinde ortada nevarda lohusa kadını snir ediyonuz ağlatıyonuz.

Seni çok iyi anlıyorum 1 yıl oldu doğum yapalı yazdıkların gözümün önünde oynadı ama ben senden daha ağır şeyler yaşadım çok yıprandım çok ağladım çok acı çektim anladım ki olan bana bebeğime oluyor artık hiç kimseyi kafaya takmıyorum bebeğinle ilgilen gerisini boşver.

Niye hakaret ediliyor? Eşi herşeyden önce bir anneye terbiyesiz dediği için. Sizde daha korumasını mı bekliyorsunuz?? Her kelimeyi hakediyor o adam. Öyle saygısızca konuşamaz karısının annesine.

Ben tabikide eşime hakaret edilmesini istemiyorum eşimi seviyorum ben. Ama ona çok kızgınım ve hepinizin ortak fikri onun haksız olduğu yönünde. Burası herkesin açıkça eleştirisini dile getirdiği bir platform. Eğer burada bir konu açıyor üyelerin yorumlarını almak istiyorsan 350 farklı yoruma açık olmak zorundasın. Hepsi kadın ve ister istemez koruma içgüdüsüyle hareket ediyorlar. Kadınlar kulübü = kadın dayanışması. Bazen de söyleyemediğim kelimeleri dışa yansıtıyorlar. İnsan sevdiği insana sinir olunca bazen kendince neler neler söylüyor..

durumuna cok üzüldüm cok zor bi durum ama yarabbim ben büyük konusmimda benim esim anneme o lafları o davranisi yapsa kapiya koyarim istediği kdr annem yalnista olsa o adami kapiya koyardim benim anneme saygisi olmyanin yanimda da isi yok

Haklısın tabi canım. Normal şartlarda birileri karşıma geçip eşim için öyle kelimeler kullansa hepsine ayrı ayrı kızarım. Yani her ne kadar eşime kızsam da.. Ama bu platformda o ayar işlemiyor. Milletin ağzı torba değil ki büzesin. Yukarıda bununla ilgili açıklamyıda yaptım. Yorum duymak istemiyorsam öfkeli kullanıcıların kötü kelimelerini konumun altında görmek istemiyorsam, konu açmayacağım o zaman.

İnan üzüldüm senin adına.
Tam desteğe ihtiyacın olduğu zamanda bu tarz tatsızlıkların yaşanması hiç hoş değil. En kızdığım olay ise eşinin davranışı oldu. Hadi onlar anne ve kayınvalide bir şekilde orta yol bulunur ama eşin iyice karıştırmış ortalığı. Ve benim annem de çalışan bir bayan çok iyi anlayabiliyorum annen o kadar izin almış gelmiş senin için geri dönmek zorunda kalması çok üzücü. Suanda yapman gereken sakinligini korumak sanırım. Umarım düzelir aranız. En çok da eşin ile senin arandaki muhabbet önemli onu sağlam tutun gerisi gelir.

Eşimle iyi olmak bana en iyi gelen şey zaten. Evet dediğiniz gbi aramızdaki muhabbet normal şartlarda iyi Allaha şükür. Malum, bebekten fırsat bulduğum zamanlarda eşimle,patlamış mısırla birlikte film seyretmekten aldığım keyif kadar hiçbir şeyden keyif almıyorum. Ama ona yaklaşamıyorım artık. En azından bir süre yaklaşmamalıyım..

Annene üzüldüm açıkçası
Benim eşim anneme o lafları etse heralde kadın ağlamaktan helak olurdu
Kimse cidden seni düşünmemiş ama bence misilleme zamanı değil
Yani kayınlarına eltilerine gorumcelerine reklam olma
Bu seferlik oraya git derim suçlu duruma düşme
Ama ben olsam eşime de kayinvalideme de bu lafları yedirir o eve ayak basmazdım o gelince de def olur giderdim

En başta kv nin önünü kesecektin annene gidecektin ilk iki hafta sezeryan ağrıları çok kötü oluyo ki dediğin gibi doğumda insanın annesi kardeşi yanında olmali ...ben öyle yaptim çünkü kv eltime doğumda gitmiş elini bir ise surmemis kiz sezeryamli haliyle iki prematüre bebege bak ev temizle yemek yap eltim kosmus bu yüzden ben en başta annemde kalacağımi ve doğuma annem ve kız kardesimle gidecegimi eşime söyledim başta alındı ama sonra sustu....ikinci dogumuna öyle yap

Bende aynı durum lari yasadim hamileliğimin bı kaç ayında KV ile hiç görüşmedim gelmedi gitmedi m okadr rahattim kisonra doğum da geldi yanıma stres den dogumum çok zor gecti. Yine de sizi tebrik ediyorum ben sizin yaptığınz gibi sessiz kalamazdim benim annem gelmiyorsa senin annende gelemez derdim ki bu sözü eşim de bana bende eşime söyledik ben herhalde biraz dominant mı yım neyim

İnsanın başına gelmeden büyük konuşmak kolay ama öyle yada böyle çoğunluk morel bozucu geçiyor

Hata sende.Annen de gram hata yok.Kadini kv nin bunaltmasina goz yummussun.Daha basta esine biz boyle konusmamistik annen boyle boyle davraniyor diye konusacaktin.Konusmadigin icin annen artik dayanamamis o söylemiş.E zaten kv anneni kiskandigi icin olay patlamış.

Hala eşim de esim diyorsun ödün patlıyor araniz bozulacak diye kalkmis o kv nin evine gitmissin bir de.Sen anneni nasil ezersin bu kadar bak eşini cok pohpohladigin icin adam iyice naza cekmis umrunda degil.

Annecigine cok üzüldüm kadinin bir gram sucu yok ama kizi bile arkasinda durmuyor vay haline..

Önemli olan iki yetişkin insanın birlikteyken iyi geçinmesi sen onlara göre hayat tecrübesi yönünden toysun kv ve annenen sen mi ayar vereceksin yaşını başını almış kişiler sen ağrılarlamı ,bebeklemi , gazlamı , eşinlemi uğraşacaksın bazı yorumlarda yaşamadan çok acımasız

Patladim demissin esin geri adim atmadimi ne bileyim geri adim atmistir dedim belki

Haklısınız ama aslında bir çoğumuz anne olduğunuz ve hepimiz de birilerinin kızı olduğumuz için daha çok kıyamıyoruz konu sahibine, annesine ve anne sütü alamayan bebişe. Yoksa haklısınız aslında

Boşanma kelimesini ne kadar kolay kullanıyorsunuz. Sırf sizin için söylemiyorum. Ortada büyük bir saygısızlık olduğunun farkındayım, herkes farkında. Ama bu boşanma sebebi olamaz. Ha nasıl olur, eşim bana o günden sonra hala diretir o tarz sözlerine devam eder. Ya da aileme saygısızlığında devam eder, Bende onun annesine başlarım saydırmaya bu sefer. Sonra sen mi bana, ben mi sana derken seviye denen bir şey kalmaz. O zaman şiddetli geçimsizlik der boşanırsınız. Böyle değil.

Ama seninki de gidip özür dilememis ki
Bunun da bi farkı yok hatasında direnmenin
Aksine annenin evine gitmemekle hala sözlerinin arkasında olduğunu gösteriyor
Yani bi yerde saygısızlığa devam ediyor
Ben boşanma kelimesini yersiz buluyorum ama malesef saygısızlığa devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…