Niye hakaret ediliyor? Eşi herşeyden önce bir anneye terbiyesiz dediği için. Sizde daha korumasını mı bekliyorsunuz?? Her kelimeyi hakediyor o adam. Öyle saygısızca konuşamaz karısının annesine.
Evet eşi terbiyesiz demiş çok ayıp etmiş hayat arkadaşını karısını yeni doğum yapmış bir anneyi incitmiş üzmüş sütten kesilmesine sebep olmuş fakat burda eşi ve annesi için neler yazıldı biraz geriye dönüp okursanız aynı ayıbın bizler tarafından hiç tanımadığımız insanlara yapılmasına gerek olmadığını kendi adıma ifade etmek istedim.
İnan üzüldüm senin adına.
Tam desteğe ihtiyacın olduğu zamanda bu tarz tatsızlıkların yaşanması hiç hoş değil. En kızdığım olay ise eşinin davranışı oldu. Hadi onlar anne ve kayınvalide bir şekilde orta yol bulunur ama eşin iyice karıştırmış ortalığı. Ve benim annem de çalışan bir bayan çok iyi anlayabiliyorum annen o kadar izin almış gelmiş senin için geri dönmek zorunda kalması çok üzücü. Suanda yapman gereken sakinligini korumak sanırım. Umarım düzelir aranız. En çok da eşin ile senin arandaki muhabbet önemli onu sağlam tutun gerisi gelir.
Patladim demissin esin geri adim atmadimi ne bileyim geri adim atmistir dedim belkiEşimle iyi olmak bana en iyi gelen şey zaten. Evet dediğiniz gbi aramızdaki muhabbet normal şartlarda iyi Allaha şükür. Malum, bebekten fırsat bulduğum zamanlarda eşimle,patlamış mısırla birlikte film seyretmekten aldığım keyif kadar hiçbir şeyden keyif almıyorum. Ama ona yaklaşamıyorım artık. En azından bir süre yaklaşmamalıyım..
Patladim demissin esin geri adim atmadimi ne bileyim geri adim atmistir dedim belki
Evet eşi terbiyesiz demiş çok ayıp etmiş hayat arkadaşını karısını yeni doğum yapmış bir anneyi incitmiş üzmüş sütten kesilmesine sebep olmuş fakat burda eşi ve annesi için neler yazıldı biraz geriye dönüp okursanız aynı ayıbın bizler tarafından hiç tanımadığımız insanlara yapılmasına gerek olmadığını kendi adıma ifade etmek istedim.
+8500000
Benim kayinvalidem anneme verdigi ilk emrinde uyaririm ikincisinde kendini bulacagi yer kapinin disi olur. Bunun ustune anneme terbiyesizlik yapacak adami da bosarim. Net..
Ben de dogumda annemi yanima cagirdim gelecek. Zaten dogum yapan kadinin yaninda annesi olur kv ne alaka..
Ama seninki de gidip özür dilememis kiBoşanma kelimesini ne kadar kolay kullanıyorsunuz. Sırf sizin için söylemiyorum. Ortada büyük bir saygısızlık olduğunun farkındayım, herkes farkında. Ama bu boşanma sebebi olamaz. Ha nasıl olur, eşim bana o günden sonra hala diretir o tarz sözlerine devam eder. Ya da aileme saygısızlığında devam eder, Bende onun annesine başlarım saydırmaya bu sefer. Sonra sen mi bana, ben mi sana derken seviye denen bir şey kalmaz. O zaman şiddetli geçimsizlik der boşanırsınız. Böyle değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?