Doğum sonrası yaşananlar

kesinlikle eşin haksız bunu kabul edip özür dilemeli ben olsam anneme ne yaparsa onun annesine misliyle yapardım ve bende doğumda ikisini yanıma çağırdım büyük bir aptallık çok kötü bi fikirdi kimseye tavsiye etmem

Çok haklısın. Biraz önce telefon etti. Hala iyi olup olmadığımı soruyor. Sinirimden cümleleri zor toparladım ama gereken her şeyi söyledim. Bana diyor ki ben külhanbeyi değilim, hassasiyetliyim. İnanabiliyor musun? Aşırı sinirliyim şuan. Ne hassasiyeti başlarm hassasiyetine! Ben lohusaydım be! Demediğim kalmadı

Öfff böyle şeyler okuyunca sinirlerim bozuluyor resmen.

Eşin de annesi de kafasızın tekiymiş!
Bir evlat kendi annesinin yanında mı rahat eder, kaynanasının yanında mı?
Madem kendi annen var yanında kaynanan ne demeye ayak altında dolanıyor? Sev bebeği defol git!
Sorsan torununu çok sever ama anne sütünden mahrum etmiş!

Azıcık dişli olun yaa! Kimsenin sizin en güzel günlerinizi mahvetmesine izin vermeyin! İster kocanız olsun ister kaynananız. Haklıysanız hakkınızı her koşulda savunun!

Kendi doğursaydı bakalım hassasiyet nasıl oluyormuş görürdük. zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyo

Eşime ailem konusunda her zaman çok kararlı durdum en başından beri. Onun terbiyesizliği benim rahatlığımdan kaynaklanmıyordu. 4 ay oldu hala içimde..
Annenlerin dediği gibi yuvanı bozma olur böyle şeyler benim eşimde çok nadir gider senede bir o da bayramda falan benim babam agresif sinirli biri bnde gelmiyorsa zorlamıyorum gidiyorum görüp dönüyorum 1 gün kalsam diğer gün kalamıyorum.Sende bunun için çocuğun var yuvandaki sıcaklığı bozma ilerde barışılır

Benimki hiç gitmiyor ama hiç gitmek istemiyor. Birde siz bir olay yaşadınız mı? Bizim birde olayımız var. Ben bunu kabul edemem. Yani huzurum bozulmasın diye eşimi alttan almaktan çok sıkıldım. Huzurum bozulsun artık biraz.

Öyle ama hassas dönemdesin eşin son derece kaba ve düşüncesiz bn de olsam ağzıma geleni sayardım ama bunun için yuvamı da bozmazdım bırak gitmezse gitmesin boşver bazı şeyleri insan olsa gider zaten onu da öyle kabullenmelisin yavrun var.Sana şiddet uygulamıyor ,küfretmiyor,seni üzdüğünün farkında ama kendisine de annesine de toz kondurmuyor gamsız insanlar demekki,sen de gamsız ol.Sıkma canını yavruna ver tüm enerjini o da hissetmesin senin mutsuzluğunu.Bende olaylar yaşadım ama bebeklerim ikizdi ve onlar için dayandım sabrettim üzülüp ağlamadım hormonlarım etkilenmesin diye.Kimse bnden ve yavrularımın rızkından önemli değil

Çok haklısınız. Teşekkür ederim düşünceleriniz için. Bende bıraktım artık ister gitsin ister gitmesin. Ama ona karşı tavrımı da düzeltemiyorum.

bebeğinizi güle güle büyütün inşallah. ben sizin yerinizde olsaydım gelecek olan görümce ve kayınlarımı kendi evime davet ederdim. bebeğinizi görsünler diye. ama kesinlikle kayınvalideye gitmezdim evime de sokmazdım. eğer eşim bir şey diyecek olursa da sen benim ailemle görüşmüyorsun bende seninkilerle görüşmek zorunda değilim derdim. nasıl bizimkiler evime gelmiyorlar seninkilerde gelmesinler derdim yok illa gelecekler derse de onların geleceği gün bebeğimi de alır annemlere giderdim. azıcık adalet ya hu. kayınvalideniz sanki bilinçli yapmış bu hareketleri annenizi sinirlendirmek için. yoksa başta tamam deyip sonra lohusayken sizden çıkmaması gerçekten tuhaf. 4 ay boyunca iyi sabredip alttan almışsınız ben yapamazdım. kendinizi de ailenizi de ezdirmeyin lütfen. eşinize de nolur annemlere gidelim deyip bi tarflarını kaldırmayın bence o gitmiyorsa sizde gitmeyin. nasıl oluyormuş bir görsün bakalım.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Hepiniz haklısınız. Kv evine gitme diyende haklı, sen misilleme yapma git diyende haklı, mesafe koy diyende.. Herkes bir açıdan haklı, ben yine ortada.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Hepiniz haklısınız. Kv evine gitme diyende haklı, sen misilleme yapma git diyende haklı, mesafe koy diyende.. Herkes bir açıdan haklı, ben yine ortada.
4 ay boyunca siz adım atmışsınız zaten birşey olmamış gibi gidip gelmişsiniz. eşinizin biraz insaflı olup benim karım bütün yaşananlara rağmen vicdanlı davrandı deyip kendine bir çeki düzen vermesi gerekiyordu. neyin kini bu ayrıca kadın birimiz kalıp bakalım demiş kötü bişey mi demiş ? tabi en doğrusunu siz bilirsiniz yaşayan sizsiniz çünkü hakkınızda hayırlısı olsun huzura kavuşun inşallah.

Daha 1 haftaada anneniz neyden bunalmış da eşinize hem de annesinin yanında ben yapıyorsam o da yapsın o da iş biliyor yoksa ben gideyim gerek yoksa derse tabii ki adam kızar.Anneniz bunu size söylerdi sizde makul şekilde dersiniz eşinize.Ayrıca yaptığı iş yemek kaynanaya değil kızına ve kaynanayı istemeyen sizsiniz iş yapmasını yardımı bekleyende. Kızına yaptığo yemek temizlik çok mu gelmiş. Siz ondan yardım isteseydiniz yapardı. Annen yapıp kadın mı yiyor. Bence daha 1 haftalıkken anneniz sizi üzmemeliydi ama eşinizin annesiyle o şekilde konuşması yanlış.

Sağolun. Çok güzel anlattınız.. Neyin kini hala.. Ona gösterdiğim özveri cabası.. Bugün ona karşı bayağı bir isyankardım ama. Patladım. En nefret ettiğim halim.. Bu konuda eşimle tartışmalarımız kalp ritmi gibiydi. Salı günü iner çarşamba yükselir, cuma kesilir, cumartesi pazar havada kalır, bazen halının altına itilir. Halının altına itildiğinde eşim artık ona ısrar etmediğimi dolayısıyla sorunların çözüldüğünü düşünür.. Ama konu hep gün yüzüne çıkar. Çünkü bebeğimi alıp anneme gideceğim zaman, yalnız gitme ben bırakırım sizi der ve ben o kadar yolu tepip yukarı çıkmayacağını düşününce bizi götürmesi daha büyük saygısızlık der yine konuyu açarım. Ama bugün pat-la-dım

Yalnız annesi; ben yapıyorsam o da yapsın dememiş ki ikimiz de iş biliyor. Ya o kalsın ya ben demiş.kendini çok da güzel ifade etmiş bence. Neresi yanlış anlamadım ki.. iki annenin de aynı anda evde kalmasına ne gerek var ki.. hele hele annesini istediğini çoook önceden söylediği halde, kayınvalidenin bu lafı umursamayıp kalmaya gelmesi terbiyesizlik bence

Eşiniz ve ailesi hakkında yazılan kelimeleri okudukça şok oluyorum.
Eşinize ve annesine hakaret ediliyor sizde destekliyorsunuz
Yaşadıklarınıza gerçekten üzülüyorum yanlış anlaşılmalar ve sancılı bir süreç ama bazı kelimeler cümlelerde kabul edilemez

Cozume ulastimi canim insallah esin seni anlamistir.

Niye hakaret ediliyor? Eşi herşeyden önce bir anneye terbiyesiz dediği için. Sizde daha korumasını mı bekliyorsunuz?? Her kelimeyi hakediyor o adam. Öyle saygısızca konuşamaz karısının annesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…