- 9 Aralık 2021
- 50
- 84
- 26
-
- Konu Sahibi Gonuldagii
İlk gebelikse korkuyor olabilirsiniz. Bn annemi tercih ederdim.Sizce bir kadın doğum yaptıktan sonra yanında kim kalmalı ? Ben kendimi düşünüyorum bir türlü uygun birini bulamıyorum. Annem gelse desem çocuk bakmaktan pek anlamıyor beni ve kardeşimi babaannem büyütmüş annem sadece emzirmiş. Babaannem gelse desem yaşlı 75 yasında gece uykusuz kalsa rahatsızlanacak kardeşim 18 yaşında o da bilmez pek. Kayınvalidemle kalmamı eşim de istemiyor çünkü pat diye lafını söyleyen kötü sözü esirgemeyen biri loğusa halimle kaldıramam yani normalde bile kaldıramıyorum söylediklerini loğusayken depresyona falan girerim herhalde. Anlayacağınız çok büyük bir çıkmaza girdim arkadaşlar. Hamileyken kitap okusam bilgi edinsem kardeşim yardımcı olmaya gelse eşim kardeşim ben geçiremezmiyiz acaba bu süreci ?sizin yanınızda kim kaldı nasıl atlattınız bu süreci. Kayınvalidesiyle kalanlar nasıl geçirdi? Benim çevremde kayınvalidesiyle kalanlar hiç önermiyor da
Ben de böyle yapmayı düşünüyorum zaten eşim çok yardımcı her konuda doğum sonrasında da çok yardımcı olacağına eminim kardeşimi de alsam yanıma yoldaş olsa yeter üstesinden gelebilir miyim acabaBen kendi kendime geçirdim.Gayet huzurlu idi.Tavsiye ederim.
Evet ilkİlk gebelikse korkuyor olabilirsiniz. Bn annemi tercih ederdim.
Ben iki sezeryan dogum yatim ilkinde kv ve ablam kaldi. Ben tecrubesizdim bisey bilmiyodum .ablam iki dk uyudu kv birasi sicak diye odadan cikti bebek agliyor ,ben agliyorm zorla kalkmistim asla unutamam . bana bakmaya diye gelip kv sabaha kadar uyumiatu ve bebegim komple pisik olmustu agistis sicaginda kat kat giydordigi icin . ikinci de agzimin payini alan ben ,yine ablam geldi sagolsun bu arada bekar bebk falan bakmadi hic . beni yatirip kaldiriken yardimci oldu ben tek basima gul gibi ilgilendim . velhaail esin gelsin en mantiklisi seni yatirip kaldirmak icin sen bak bebegine kafa rahatsa hepsi oluyoSizce bir kadın doğum yaptıktan sonra yanında kim kalmalı ? Ben kendimi düşünüyorum bir türlü uygun birini bulamıyorum. Annem gelse desem çocuk bakmaktan pek anlamıyor beni ve kardeşimi babaannem büyütmüş annem sadece emzirmiş. Babaannem gelse desem yaşlı 75 yasında gece uykusuz kalsa rahatsızlanacak kardeşim 18 yaşında o da bilmez pek. Kayınvalidemle kalmamı eşim de istemiyor çünkü pat diye lafını söyleyen kötü sözü esirgemeyen biri loğusa halimle kaldıramam yani normalde bile kaldıramıyorum söylediklerini loğusayken depresyona falan girerim herhalde. Anlayacağınız çok büyük bir çıkmaza girdim arkadaşlar. Hamileyken kitap okusam bilgi edinsem kardeşim yardımcı olmaya gelse eşim kardeşim ben geçiremezmiyiz acaba bu süreci ?sizin yanınızda kim kaldı nasıl atlattınız bu süreci. Kayınvalidesiyle kalanlar nasıl geçirdi? Benim çevremde kayınvalidesiyle kalanlar hiç önermiyor da
Bebekten ziyade evi derleyip toplayacak insan lazım oluyor. Çünkü Sizin tüm vaktiniz bebeğe gidiyor. İlk günlerde özellikleEvet ilk
Ben de bu süreci en güzel eşimle atlatabileceğimi düşünüyorum fakat çevremden çok tepki alıyorum bilemezsiniz çocuk büyütmediniz siz anlamazsınız gibisindenBen iki sezeryan dogum yatim ilkinde kv ve ablam kaldi. Ben tecrubesizdim bisey bilmiyodum .ablam iki dk uyudu kv birasi sicak diye odadan cikti bebek agliyor ,ben agliyorm zorla kalkmistim asla unutamam . bana bakmaya diye gelip kv sabaha kadar uyumiatu ve bebegim komple pisik olmustu agistis sicaginda kat kat giydordigi icin . ikinci de agzimin payini alan ben ,yine ablam geldi sagolsun bu arada bekar bebk falan bakmadi hic . beni yatirip kaldiriken yardimci oldu ben tek basima gul gibi ilgilendim . velhaail esin gelsin en mantiklisi seni yatirip kaldirmak icin sen bak bebegine kafa rahatsa hepsi oluyo
Yeni nesil eskilerden bin kat daha bilinçli büyütüyor.Ben de bu süreci en güzel eşimle atlatabileceğimi düşünüyorum fakat çevremden çok tepki alıyorum bilemezsiniz çocuk büyütmediniz siz anlamazsınız gibisinden
Aynen değil mi kesinlikle öyle. Biri gelip kalsa yok öyle yapma yok böyle yapılır mı yok ağlatıyosun ben kafayı yerim herhaldeYeni nesil eskilerden bin kat daha bilinçli büyütüyor.
Canim hic korkma ic gudulerinle halledyosun zaten ben sadece altini baglayamam diye korktum ama Allah in izniyle annelik icgudusu devreye giriyo . zaten ozel hastanede yapacaksan dogumu daha kolay hemşireler ilgileniyo . ben devlette yaptim erkek almadilar diye esimi almdm bide buyuk kizim ilk defa tek kaliyodu aglar diye . yoksa esin en rahati herkes anasinin karninda ogrenmiyo ya zamanla ogrenirsin hepsini . hayirli dogumlarun olsun insallahBen de bu süreci en güzel eşimle atlatabileceğimi düşünüyorum fakat çevremden çok tepki alıyorum bilemezsiniz çocuk büyütmediniz siz anlamazsınız gibisinden
Yalnız da yapılıyor hiç sorun olmaz haa illa yardım lazımsa bebege siz bakın 18 yaşında olan kardeşin de ev işi ile ilgilense olur biter ben yalnız baktımSizce bir kadın doğum yaptıktan sonra yanında kim kalmalı ? Ben kendimi düşünüyorum bir türlü uygun birini bulamıyorum. Annem gelse desem çocuk bakmaktan pek anlamıyor beni ve kardeşimi babaannem büyütmüş annem sadece emzirmiş. Babaannem gelse desem yaşlı 75 yasında gece uykusuz kalsa rahatsızlanacak kardeşim 18 yaşında o da bilmez pek. Kayınvalidemle kalmamı eşim de istemiyor çünkü pat diye lafını söyleyen kötü sözü esirgemeyen biri loğusa halimle kaldıramam yani normalde bile kaldıramıyorum söylediklerini loğusayken depresyona falan girerim herhalde. Anlayacağınız çok büyük bir çıkmaza girdim arkadaşlar. Hamileyken kitap okusam bilgi edinsem kardeşim yardımcı olmaya gelse eşim kardeşim ben geçiremezmiyiz acaba bu süreci ?sizin yanınızda kim kaldı nasıl atlattınız bu süreci. Kayınvalidesiyle kalanlar nasıl geçirdi? Benim çevremde kayınvalidesiyle kalanlar hiç önermiyor da
Sizce bir kadın doğum yaptıktan sonra yanında kim kalmalı ? Ben kendimi düşünüyorum bir türlü uygun birini bulamıyorum. Annem gelse desem çocuk bakmaktan pek anlamıyor beni ve kardeşimi babaannem büyütmüş annem sadece emzirmiş. Babaannem gelse desem yaşlı 75 yasında gece uykusuz kalsa rahatsızlanacak kardeşim 18 yaşında o da bilmez pek. Kayınvalidemle kalmamı eşim de istemiyor çünkü pat diye lafını söyleyen kötü sözü esirgemeyen biri loğusa halimle kaldıramam yani normalde bile kaldıramıyorum söylediklerini loğusayken depresyona falan girerim herhalde. Anlayacağınız çok büyük bir çıkmaza girdim arkadaşlar. Hamileyken kitap okusam bilgi edinsem kardeşim yardımcı olmaya gelse eşim kardeşim ben geçiremezmiyiz acaba bu süreci ?sizin yanınızda kim kaldı nasıl atlattınız bu süreci. Kayınvalidesiyle kalanlar nasıl geçirdi? Benim çevremde kayınvalidesiyle kalanlar hiç önermiyor da
Annenizi çağırın bence , siz bebeğe bakarsınız, anneniz yemek, temizlik yapsa yeter. Zaten 2 ay yeter kalmak için sonrasını kendiniz halledersinizSizce bir kadın doğum yaptıktan sonra yanında kim kalmalı ? Ben kendimi düşünüyorum bir türlü uygun birini bulamıyorum. Annem gelse desem çocuk bakmaktan pek anlamıyor beni ve kardeşimi babaannem büyütmüş annem sadece emzirmiş. Babaannem gelse desem yaşlı 75 yasında gece uykusuz kalsa rahatsızlanacak kardeşim 18 yaşında o da bilmez pek. Kayınvalidemle kalmamı eşim de istemiyor çünkü pat diye lafını söyleyen kötü sözü esirgemeyen biri loğusa halimle kaldıramam yani normalde bile kaldıramıyorum söylediklerini loğusayken depresyona falan girerim herhalde. Anlayacağınız çok büyük bir çıkmaza girdim arkadaşlar. Hamileyken kitap okusam bilgi edinsem kardeşim yardımcı olmaya gelse eşim kardeşim ben geçiremezmiyiz acaba bu süreci ?sizin yanınızda kim kaldı nasıl atlattınız bu süreci. Kayınvalidesiyle kalanlar nasıl geçirdi? Benim çevremde kayınvalidesiyle kalanlar hiç önermiyor da