- 19 Mayıs 2024
- 1.892
- 1.245
- Konu Sahibi Hilalbella
Doğum öncesi süt öyle gelmez bu biraz duygularla alakalı benimde doğumdan önce bir kere geldi oda bir kaç damla şeklinde vücudun kendini hazırlıyor. Gelmemeside normalmyani strese girersen bu sütün etkiler. İlk başta anlamamıştım ama hep şunu düşüm bwnim sütüm var göğüslerine dokun masaj yap ve kendinş mutlu et azla sütün gelmeyecek diye düşünme öyle olursa sütün varsa nile inmez. Mesela sütün vardır ama bebeğin biraz emmesi gerekir süt inmesi diye biley bar ondan kendini rahatsız hissetme sezerhan olursan biraz daha fazla emzirmeye bak narkoz olduğu için sütün biraz etkilenir Allah kolay doğım nasip etsin sağlıkla kucağına al bol sütün olsun çocuğuna şifa olsun inşallahKızlar merhaba doğumuma 1 ay kaldı, doğum şeklim henüz belli değil duruma göre degisebilir. Çevremdeki hamilelerden duyduğum kadarıyla memelerinden süt gelmeye başlamış, bende herhangi bir belirti yok gayet normaller, çok korkuyorum gelmez emziremem diye. Şuan hamileyken doğumdan sonra sütüm olması için yapabileceğim birşey var mı acaba ?