bu sabah da tartıldığımda 80,9 çıktım,,, ama olsun, biliyorum ki bu kilolar bir günde alınmadı bir günde de verilemez,,
sabah,,
domatesli ve peynirli kepekli tost,,
öğlen,,
bugün dışarıdaydık, ve ıkea ya gittik genelde somon yerim ama bugün canım lazanya istedi,,, (istemez olaydı) tadı kötüydü ama yedim,, bir bardakda diyet cola içtim ( 10 gündür ilk defa kola içiyorum,)
eşim de sağ olsun en sevdiğim şeyleri almış, soğan halkası, patates kızartması ve tirumusu,,
ben sadece bir tane soğan halkası , bir tane patates lızartmadı ve bir çatal tirumusu aldım,, ve bununla kaldım,,, tamam yememem gerekiyordu ama en azından birer tane alıp, nefsimi körelttim,,,
eve geldiğimizde,, ben az müsli yedim,, az kalsın unutuyordum yarım gevrekde arada gitti,,,eşimde sağ olsun en sevdiğim dondurmayı almış,,, emziriyorsun olmaz falan dedi, 1 çay kaşığı dondurma yedim,,,
akşam,,
3 tane köfte, bol salata, 5 yk bulgur pilavı ve yarım dilim kepekli ekmek yedim,,,
bugün gerçi bütün gün dışarıdaydık, ,yürüdük gezdik alışveriş yaptık,, umarım tek tek olan yaramaz olan şeylerde eriyip gitmişdir,,,
bu arada erkekler gerçekden çok tuhaf,, geçen cumadan beri diyetteyim,,, ve eşim eve sürekli en sevdiğim çikolata, gofret ve dondurmları alıp duruyor ve bende yemiyorum,,, irademe sahip olabilirim diyorum ama bugün tırtıkladım,, neyse yarın sonuçları görürüz,,:)))
yarın yeni bir ay başlıyor ve umarım yeni başlayan bu ayın sonunda 2 kg gitmiş olur
))