doğum sonrası kilo verme emzirirken

Ben de 1 haziranda başladım diyete 1 buçuk ay oldu 4 kilo verdim emzirdigim için yavaş kilo veriyorum şu an 73 kiloyum hedefim 60 inşallah. .

hepimizin hikayesi aynı aslında bende aynı şeyleri yaşadım kilolarımı vereceğime inanmadım hep erteledim süt olsun diye yedim de yedim aynalardan kaçıyordum bir gün cesaret edip tartıya çıktım 80 kilodan 85.8 e çıkmışım şok oldum tabi hemen yeme düzenimi değiştirdim beynimde bitirdim kimse içinde zayıflamıyorum kendim için yapıyorum hemen toparla kendini silkelen benim günlüğüm var gel beraber zayıflayalım benim oğlumda dört aylık 21 haziranda başladım diyete
Sizi "80-89 kilo aralığındakiler zayıflıyor başlığından tanıyorum, orda da yazmıştım hatta. Ben de kimse için değil en başta kendim için kilo vermek istiyorum, bütün kıyafetlerim 38 bedendi şimdi bi kaç Parça kıyafetim var almıyorum onları giyeceğim günü hasretle bekliyorum ama ama içimden gelen tatlı isteğine dur diyemiyorum. :KK43: zaten uykusuz geçiyor hergünüm o Yüzden düzenli beslenme de yalan oldu :/ Allah'ım yardım etsin. Irademi toplamam Lazım. Arkadaşın da dediği gibi psikolojik olarak hazır olmam Lazım

Ben de 1 haziranda başladım diyete 1 buçuk ay oldu 4 kilo verdim emzirdigim için yavaş kilo veriyorum şu an 73 kiloyum hedefim 60 inşallah. .

tebrik ediyorum canım çok güzel kilo vermişsin sakın az verdiğini düşünme yavaş sağlıklı kalıcı bir şekilde gitmeli zaten hem emziriyorsun acele etme hızlı vermeyince moralin bozulacak iradeni kaybedeceksin hedefine ulaşmadan pes ediceksin ayda 4 5 kilo iyidir

Sizi "80-89 kilo aralığındakiler zayıflıyor başlığından tanıyorum, orda da yazmıştım hatta. Ben de kimse için değil en başta kendim için kilo vermek istiyorum, bütün kıyafetlerim 38 bedendi şimdi bi kaç Parça kıyafetim var almıyorum onları giyeceğim günü hasretle bekliyorum ama ama içimden gelen tatlı isteğine dur diyemiyorum. :KK43: zaten uykusuz geçiyor hergünüm o Yüzden düzenli beslenme de yalan oldu :/ Allah'ım yardım etsin. Irademi toplamam Lazım. Arkadaşın da dediği gibi psikolojik olarak hazır olmam Lazım

evet canım bir ara 80 89 günlüğünede yazdım kendi günlüğüm olduğu için günlüğüme yazıyorum başka günlükleride geziyorum çok motive ediyor destek çok önemli iki gün salmıştım burada ki arkadaşlar sayesinde toplandım sanada tavsiye ediyorum canım bir karar vermen lazım bundan 1 ay sonrasını düşün diyet yapmazsan o yediğin tatlılar sana kilo olarak dönecek 38 bedeni bırak şimdi giydiğin kıyafetler bile olmayacak karar senin canım eğer istersen sonuna kadar desteklerim

Merhabalar hikayemiz çok benziyor. Ben de fazla kilomla hamile kaldım, gebelik sürecim riskliydi ve yatmam gerekiyordu 30 kilo civarında aldım 94 kilo doğuma gittim :KK43: şuanda oğlum 4 aylık ve ben 83 kiloyum. O kadar mutsuzumki. Emzirdiğim için canım acayip tatlı istiyor kendimi alamıyorum, hep karar veriyorum söz veriyorum sonra bir bakmışım abur cuburlarla başbabayım iradesizlik gösterdikçe kendime olan saygım da azalıyor. Eşim de bir an önce zayıflamam için gözümün içine bakıyor. Bu da bende psikolojik baskı oluşturuyor. Ama ben kilo veremiyorum :KK43: :KK43: hatta artık bebeğimi emzirmeyi kesmek geliyor aklıma ama hiç istemiyorum hem de hiç. Çünkü o kadar seviyorum ki emzirmeyi. :KK43: ay bana dua edin nolur. Ben de size edeyim.. Hep beraber gitsin kilolarımız..
Merhaba. Eve abur cubur almasanız bence daha az tüketirsiniz. Eve hiç sokmayin bence o pis şeyleri:63:Eşiniz de zayiflamanizi istiyorsa destek olur size, değil mi?

Kesinlikle öyle istikrarımı bozmayacagim eve abur cubur almıyorum bolbol şu içiyorum bol bol salata yoğurt yiyorum. Seneye yazın kendime beyaz thsortler alacam :))

Merhaba arkadaşlar benim 7,5 aylık bir oğlum var onu emziriyorum. Hamile kalmadan önce zaten fazla olan kilom şimdi zirvede. Oğlum ek gıda yemiyor zorla ağzından bir iki lokma midesine gönderiyorum, ağlaya zırlaya o da. Yemeyen çocuğu olan var mı ne yapıyorsunuz? O büyümüyor diye anne sütü alıyor diye şimdiye kadar hiç diyet yapmadım ( bahane işte).sezeryanla ikinci doğumu yaptım şu an resmen tipim bozuldu. Zaten her zaman kalın kemikliydim hiç çıtı pıtı olamam ama evlendiğimden 22 kilo fazlayım şu an. Artık bu gidişe dur demenin vakti geldi. Eylülde işe başlayacağım ve hiç bir giyisiye sığmıyorum. Tatlı krizim çok tutuyor. Talı ihtiyacımı bastırsam bile biraz farkeder. Ne yapmalı nerden başlamalı sizce?

X