doğum sonrası kilo verme emzirirken

bu sabah tartıldığımda 80,5 çıkdım,,, yani iki haftada 1 kg vermiş oldum,,,,
bugünde sağlıklı beslendim dyeblirim,, sabah sadece kahvaltıya ilaveten 2 dilim ekmekle tahin pekmez yedim,,, tahin gerçekten süt yapıyor,,, kahvaltıda bir dilim ekmek peynir domates ,,
öğlen,,,
yumurta , peynir domates yarım dilim ekmek,,,
akşam
balık salata ve bir dilim ekmek,,
aralarda,,
2 dilim ekmek domates ve peynirle,,,,
6-7 kuru kayısı,,,
umarım önümüzdeki cuma tartıdAa 79 lu kiloları görürüm,,,

günaydınlarrr,,,
bu sabah tartıldım ve gözlerime inanamadım,, kilom 79,8 çıktı bayanlar,,,,
ne oldu anlamadım,,,ama çok mutluyum,,,
70 leri görebilmek inanılmaz güzel bir şeymiş,,,,

iyi akşamlar,,,
bu hafta sonu annem geldi ilk gün iyiydik ama bugün azıttık,,,
sabah ve öğlen gayet sağlıklı yedik,,,
sabah normal kahvaltı,,
öğlen, çorba ve balık,,,
akşam,,, çok canım çekti,, annemle pide yedik üstünede suffle ,,,,
sonrada fırından çok az kurabiye aldık,,, onlaır da yedik,,, misssss,,,,
ayda bir kere insanın bunları yemesi gerek sanırsam,,,
yarın yeniden sağlıklı yemek yemeye devam,,,
doğruyu söylemek gerekirse yarın kaç kg çıkacağımı tahmin edemiyorum,,,
yarın bol bol su içerim,,, öğlen çorba içerim,,, bugğnkü yediklerim gider umarım :))))

bu sabah tartıldım,,,veee 79,9 çıktım,,,,
bugün biraz daha dikkatlii olacağım,, bol bol su içeceğim,,,,
nede olsa dünkü yedikleimi toparlamak gerek,,,,,

merhaba .. bayadir giremiyodum kizim hastaydi cok sukur atlattik ..bu arada tabi yememe dikkat ettim ama hic egzersiz yapmadim masallah canim inmissin 70 lere senin adina sevindim :-) ha gayret basaracagiz benimde dun annemgil vardi yemekte biraz kacirdim galiba :p

merhaba .. bayadir giremiyodum kizim hastaydi cok sukur atlattik ..bu arada tabi yememe dikkat ettim ama hic egzersiz yapmadim masallah canim inmissin 70 lere senin adina sevindim :-) ha gayret basaracagiz benimde dun annemgil vardi yemekte biraz kacirdim galiba :p
bol bol su iç ve bugün akşam çorba iç,,,, o zaman arada kş kaçamaklar zarar vermiyor,,,

bu sabah tartıldım ve 79,8 çıktım,,,
artık hergün ne yediğimi yazmıyorum ç
nkü aşağı yukarı aynı şeyleri yiyorum,, hala akşam yemeklerinie istediğim çeki düzeni veremedim ama ilk başlara göre ilerleme var,,,
bugün buraya girmememin sebebi aslında bir çeşit günah çıkarma,,,
dün misafir geld, ve bir güzel kek yaptım,,, veeeee oturdum neredeyse yarım tepsi keki afiyetle yedim,,,, ben bile inanamıyorum nasıl yedim o kadar keki diye,,,,
annem buradaydı o gidince annemi birden daha da özledim,, resmen o kekleri yedikçe mutlu oldum,,,
daha hala bir sürü kek var ama bugün ağzımı bile sürmeye hiç niyetli değilim,,, öğlene de mercimek çorbası yaparım,, oğlumla da yürüyüşe giderim,,, umarım yarın 80 leri görmem tartıda,,,
benden bu kadar,,,

Guzel gidiyorsun canim. Bu yediklerinle eksi olmandaki en buyuk etken emziriyor olman

ohhh afiyet olsun :-) arada kacamaklar oluyor olsun yuruyusle suyu da fazla icersen arti olarak dönmez diye dusunuyorum :-) bakalim bi ay sonra ben kac kilo verecem :-)

ohhh afiyet olsun :-) arada kacamaklar oluyor olsun yuruyusle suyu da fazla icersen arti olarak dönmez diye dusunuyorum :-) bakalim bi ay sonra ben kac kilo verecem :-)
evet bugün çorba yapacağım, bol su birde oğlumla uzun bir yürüyüşe çıkacağım,,,,,
umarım verirsin,,,istedğin kiloyu ,,

Hamileliğim süresinde olan oburluğum yüzünden 30 kg yakın kilo aldım,birde hamile kalmadan önce bir düşüğüm olmuşdu ve düşük sonrası kendimi yemeğe verdim ve o kiloları veremeden hamile kaldım,,, yani fazladan olan kilom 30 kilonun da üstünde :))))
doğuma gittiğimde 97 kiloydum,,, ilk 3 haftada 14 kg kendiliğinde gitti,,,, ama sonrasında o kiloları vermek çok zorlaştı birde kendimi sıkmak istemedim,,, 4 buçuk ay oldu ve artık kilo vermeye hazırım,,,bence psikolojik olarakda kendini hazır hissetmek çok önemli kilo vermeden önce çünkü bu diyeti yarı yolda bırakmaya hiç niyetim yok,,,,
emzirdiğim için çok sıkı bir diyet programı uygulayamam zaten ayda 2 kilodan fazla vermek sütün kalitesini düşürüyor,,,
Bu yolculuğum bir sene sürecek olan bir yolculuk,,,ideal olan 56 kg ma ineceğim,,, bunu yavaş yavaş yapacağım,,,, çok sert kurallar falan da olmayacak, sağlıklı beslenerek ve spor yaparak bu kilolardan kurtulacağım,,,
bir yıl sürecek olan bu kilo verme deneyimine gelin sizde katılın,,,,
ilk hafta sadece bütün çikolata, şeker tatlı, hamur işi gib aburcubırları hayatımdan çıkardım, ikinci hafta akşam yemeklerinde ekmek miktarını azaltmaya çalışdım ama biraz daha zamana ihtiyacım var,,hedefim akşam yemeklerinde bir dilim ekmek, çok az bulgur pilavı veya tam tahıllı makarna bunlardan birini yemek,,

22/05 ---------------81,5 bu dönemde tek yaptığım şey hayatımdan bütün kek- kurabiye- börek-tatlı, çikolata ve asitli içecekleri çıkartmak oldu,,,
29/05---------------80.9 bu hafta abur cuburlara ilaveten akşam yemeklerine çeki düzen vermeye çalışdım bir nebze de olsa başarılı oldum,,,,
05/06---------------80,5
TOPLAM-----------1 kg
Benim de bebegim 8 aylik gNduzleri az emiyor ve faliba yediklerim bana yariyor:KK66: benim derdim tatliyla.heo kurabiye pasta corek yiyesim var.buna engel olamiuorum.tarcin yogurt dut fln iae yaramiyor i pasta ineolurum bilmiyorumcek migdeye.nasilbiradrli

ben ilk 4,5 ay istediğimi yedim, hiç sınırlamadan sonra kendimi ne zaman hasır hissettim o zaman başladım diyete,,
ama bende oturdum geçen gün yarım tepsi kek yedim çünkü annem yanımdaydı ve gitmişdi üzüntümden oturup yedim hepsini,,,
şimdi başka meşgaleler buluyorum kendime,,, dün dışarıdaydım,, bugünde dışarı çıkıcağım,,,

ben ilk 4,5 ay istediğimi yedim, hiç sınırlamadan sonra kendimi ne zaman hasır hissettim o zaman başladım diyete,,
ama bende oturdum geçen gün yarım tepsi kek yedim çünkü annem yanımdaydı ve gitmişdi üzüntümden oturup yedim hepsini,,,
şimdi başka meşgaleler buluyorum kendime,,, dün dışarıdaydım,, bugünde dışarı çıkıcağım,,,
Ben kucuk bi ilcede yasiyorum.burda disari ciksan gezecek biyer yok.herkes ewde:KK43: ewdede mutfaga girdikce atistiriyorum surekli

Ben kucuk bi ilcede yasiyorum.burda disari ciksan gezecek biyer yok.herkes ewde:KK43: ewdede mutfaga girdikce atistiriyorum surekli
illaki yürüyebileceğin bir yer vardır,,
ben sabahları yatağın içinde oğlumu karnumın ustune koyuyorum sonra da karnımı yukarı kaldırıp, indiriyorum, oğlumun hoşuna gidiyor, birde kalça ve göbek kaslarım çalışıyor, onun dışında leylek havada yapıyorum,,, oda ona keza oyle,,,
akşamkları 9 dan 10,30 a bazen 11 e kadar ev temizliyorum,,,
zaten bebekle olduğun için surekli hareket halindesin...

illaki yürüyebileceğin bir yer vardır,,
ben sabahları yatağın içinde oğlumu karnumın ustune koyuyorum sonra da karnımı yukarı kaldırıp, indiriyorum, oğlumun hoşuna gidiyor, birde kalça ve göbek kaslarım çalışıyor, onun dışında leylek havada yapıyorum,,, oda ona keza oyle,,,
akşamkları 9 dan 10,30 a bazen 11 e kadar ev temizliyorum,,,
zaten bebekle olduğun için surekli hareket halindesin...
O saatlerde esim oluyor ve cay meyve fasli oluyor o evdeyken temizlik yapamam ben.ztn oglan durmuo.10 da uyutmaya badkiyom 11 e kadar anca uyuyor:KK43: gecede surekli kalkio.zombi gibiyim.

O saatlerde esim oluyor ve cay meyve fasli oluyor o evdeyken temizlik yapamam ben.ztn oglan durmuo.10 da uyutmaya badkiyom 11 e kadar anca uyuyor:KK43: gecede surekli kalkio.zombi gibiyim.
enim eşim saat 730 da eve geliyor,, saat 8 gibi yemek faslı bitiyor,,eşimle oğlum oynaşıyor,, sonra banyo yaptırıyoruz,,, saat 9 gibi oğlum uyumuş oluyor, uyumazsa da ben eşimle bırakıyorum beraber oynaşıp, uyuyorlar bende saat 9 dan sonra evi temizliyorum,, banyomu yapıyorum,, v.s saat 10 -11 e kadar sonra da bir saat kadar eşimle oturuyorum,,
saat 11 de yeniden oğlumu emziriyorum,,
bazen çok yorgun olduğumda oğlum banyo yaptıkdan sonra, hiçbir şey yapmadığım da oluyor,, ama genel itibari ile boyleyim,,
bir gün uzun yürüyüşe çıkıyorum diğer gün kanguru ile markete gidiyorum,, ama bazen çok yorgun olduğumda iki gün kanguru ile çıkıyorum çok enerjik olduğumda bebek arabası ile uzun yürüyüşe çıkıyorum ik gün,,,
sende kendine göre bir düzen oluşturabilirsin,,, tabi bebekleirmiz var,,, her gün aynı olmaz ama genel hatları ile bir düzenimiz olur,,

enim eşim saat 730 da eve geliyor,, saat 8 gibi yemek faslı bitiyor,,eşimle oğlum oynaşıyor,, sonra banyo yaptırıyoruz,,, saat 9 gibi oğlum uyumuş oluyor, uyumazsa da ben eşimle bırakıyorum beraber oynaşıp, uyuyorlar bende saat 9 dan sonra evi temizliyorum,, banyomu yapıyorum,, v.s saat 10 -11 e kadar sonra da bir saat kadar eşimle oturuyorum,,
saat 11 de yeniden oğlumu emziriyorum,,
bazen çok yorgun olduğumda oğlum banyo yaptıkdan sonra, hiçbir şey yapmadığım da oluyor,, ama genel itibari ile boyleyim,,
bir gün uzun yürüyüşe çıkıyorum diğer gün kanguru ile markete gidiyorum,, ama bazen çok yorgun olduğumda iki gün kanguru ile çıkıyorum çok enerjik olduğumda bebek arabası ile uzun yürüyüşe çıkıyorum ik gün,,,
sende kendine göre bir düzen oluşturabilirsin,,, tabi bebekleirmiz var,,, her gün aynı olmaz ama genel hatları ile bir düzenimiz olur,,
:KK16:Haklisin peki bebegini nasil uyutuyon benimki ayakta sallanmak istiyor.besigine koyfum yslniz uysusun diye agladi dayanamadim.ama cok yorucu oluyor 2 saatte bir emmeye kalkiyor hala.2 cay bardagi ek gida verdigim hslde.bide uyaninca uykuya dalmayi bilmediginden gemen emekler pozisyyona geciyor.bende alip ayagimda salliyom tekrardan

bugün tartıldım ve gördüğüme inanamadım çünkü 78,6 yı gördüm,,, hala tartının bozuk olduğunu düşünüyorum,,, bakalım şu 2-3 gün içinde belli olur,,,
bu aralar sabah kahvaltılarında yulaf ezmesi yemeye başladım,,, yulaf ezmesini su ile pişiriyorum daha sonra üstüne süt ve çok az kahverengi şeker ilave ediyorum,,, (aslında bal daha iyi ama, sipariş ettiğimiz ballar daha gelmedi, malum artık heryerden bal alınmıyor)
akşam yemekleri biraz daha iyi,,,
ama bu aralar akşamları küçük bir dondurma götürüyorum,,,
ve öğlenleri oturup sofra hazırlayıp yemek yiyorum,,, ki bunun çok yararını gördüm,, akşamları daha az acıkmış oluyorum,,,
akşamüstleri oğlumla yürüyüşe çıkıyorum,,,
artık oğlum çok hareketli bir bebek olmaya başladı,,, surekli hareket halindeyim,,,,

X