doğum sonrası kilo verme emzirirken

ben oğlumu hiç sallamadım,, ilk başlarda biraz zorlandım ama şimdi rahatım,,, genelde emzirirken uyuyor,, uyumazssa da yanımda eşim olduğunda kendi kendine uyuyor ( buna daha yeni başladı) çok huzursuz olduğunda eşim bazen yalancı meme veriyor ama memeyi tutamıyor,, ( yalancı meme de vermedim oğluma)
ben yatağını ve odasını doğar doğmaz ayırmışdım ama geceleri emmek için kalkmadığı için eski yöntem yanıma aldım,, gece sabaha kadar ben uyandıkça uyandırıp emziriyorum oğluşumu,,, arada kendi uyanıyor,, bu tatil fasılları bits,n ekim gibi yatağını ve odasını ayırıcam,,,

Senin oglusun uykuyu sewiyor bence:)

masallah canim sana benim kiz huysuz bu aralar ekmek yemiyorum ama cikolata yemekleri fazla kaciriyorum sanirim egzersiz yapardim onu da yapamaz oldum

masallah canim sana benim kiz huysuz bu aralar ekmek yemiyorum ama cikolata yemekleri fazla kaciriyorum sanirim egzersiz yapardim onu da yapamaz oldum
sağol tatlım,,,
tatlım çikolatada kafein varmış, bende çok severim ama çok az yiyordum , şimdide hiç yemiyorum,,canımız illaki tatlı istiyor o zaman sütlü tatlıları dene istersen,,,
benim oğlanda huysuz değil de bütün gün ilgi ve oyun istiyor,,, yoruldum:)

günaydınlar,,,
bu hafta 78 i gördüm genelde 79,3-4 gibi çıkıyordum,,,
ama bu saba bir tartıldım 79,8 çıktım,,, biraz morelim bozuldu tabi ki ama yılmak yok bu gibi inişler ve çıkışlar olucak,,,,,,,,
birde benim ramazan pidesine zaafım vardır,, dün eşimde sağ olsun almış,,, hapur hupur gitti ramazan pidesi,,,,
neyse biraz daha dikkat,,, vericeğim bu kiloları,,,

bugün tartıldım 79,6 çıktım,,,
sanırsam biraz duraklama devrine girdim ama pes etmeye hiç niyetim yok,,,
her zaman dediğim gibi bu kilolar kısa zamanda alınmadı,, kısa zamanda da verilemez,,,,,

şimdi zayıflama nasıl gidiyor çok merak ettim yeni gördüm sayfanızı inşallah bende doğumdan sonra başlayacağım umarım bende verebilirim azminize hayran kaldım

Bende doğum yapalı 3 ay oldu ve diyete girdim 73 kiloyum çok zor kilo veriyorum aynı zamanda emziriyorum 45 dk yürüyüş yapıyorum hedefim 60 kilo olmak

Bende doğum yapalı 3 ay oldu ve diyete girdim 73 kiloyum çok zor kilo veriyorum aynı zamanda emziriyorum 45 dk yürüyüş yapıyorum hedefim 60 kilo olmak

bebeğin hayırlı olsun analı babalı büyüsün canım. diyet yapınca sütünde azalma oldu mu nasıl diyet yapıyorsun bende 81 kiloyum hedefim 60

bebeğin hayırlı olsun analı babalı büyüsün canım. diyet yapınca sütünde azalma oldu mu nasıl diyet yapıyorsun bende 81 kiloyum hedefim 60
Teşekkür ederim seninde bebeğini Allah analı babalı büyütsün. . Zaten benim sütüm azdı doğduğundan beri anne sütü + günde 4 ölçek mama veriyorum. . Sıkı bir diyet değil hayatımdan aburcuburu ve hamur işi tatlıları çıkardım diğer öğünlerde bol bol salata yoğurt yiyorum meyve yiyorum mutlaka su içiyorum bu şekilde 1 ayda 4 kilo verdim

bende oğluma günde bir veya 2 ölçek mama yapıyorum. ne güzel kiloda vermişsin inşallah hedefimize sağlıklı bir şekilde ulaşırız

Evet inşallah istikrarımı bozmayacagim kendime 1 sene verdim seneye baharda kendime beyaz thsort ler alacağım :)

ben cayı sekerli icerdim onu biraktim ekmegi az yemeye basladim 3 litre su icmeye calisiyorum yürüyüs ve egzersiz yapiyorum evde ramazan nedeniyle egzersiz yapamaiyorum su an boyle yani yediklerimize dikkat ettikten sonra hepsi olur insallah istedigimiz kiloya düseriz

Bebeğim şu an 3 aylık fazla dışarı çıkamıyorum ama evde Leslie yürüyüş programını uyguluyorum sadece diyet yapmakla olmuyor egzersiz yapmak şart bence..

Merhabalar hikayemiz çok benziyor. Ben de fazla kilomla hamile kaldım, gebelik sürecim riskliydi ve yatmam gerekiyordu 30 kilo civarında aldım 94 kilo doğuma gittim şuanda oğlum 4 aylık ve ben 83 kiloyum. O kadar mutsuzumki. Emzirdiğim için canım acayip tatlı istiyor kendimi alamıyorum, hep karar veriyorum söz veriyorum sonra bir bakmışım abur cuburlarla başbabayım iradesizlik gösterdikçe kendime olan saygım da azalıyor. Eşim de bir an önce zayıflamam için gözümün içine bakıyor. Bu da bende psikolojik baskı oluşturuyor. Ama ben kilo veremiyorum hatta artık bebeğimi emzirmeyi kesmek geliyor aklıma ama hiç istemiyorum hem de hiç. Çünkü o kadar seviyorum ki emzirmeyi. ay bana dua edin nolur. Ben de size edeyim.. Hep beraber gitsin kilolarımız..

hepimizin hikayesi aynı aslında bende aynı şeyleri yaşadım kilolarımı vereceğime inanmadım hep erteledim süt olsun diye yedim de yedim aynalardan kaçıyordum bir gün cesaret edip tartıya çıktım 80 kilodan 85.8 e çıkmışım şok oldum tabi hemen yeme düzenimi değiştirdim beynimde bitirdim kimse içinde zayıflamıyorum kendim için yapıyorum hemen toparla kendini silkelen benim günlüğüm var gel beraber zayıflayalım benim oğlumda dört aylık 21 haziranda başladım diyete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…