ben oğlumu hiç sallamadım,, ilk başlarda biraz zorlandım ama şimdi rahatım,,, genelde emzirirken uyuyor,, uyumazssa da yanımda eşim olduğunda kendi kendine uyuyor ( buna daha yeni başladı) çok huzursuz olduğunda eşim bazen yalancı meme veriyor ama memeyi tutamıyor,, ( yalancı meme de vermedim oğluma)Haklisin peki bebegini nasil uyutuyon benimki ayakta sallanmak istiyor.besigine koyfum yslniz uysusun diye agladi dayanamadim.ama cok yorucu oluyor 2 saatte bir emmeye kalkiyor hala.2 cay bardagi ek gida verdigim hslde.bide uyaninca uykuya dalmayi bilmediginden gemen emekler pozisyyona geciyor.bende alip ayagimda salliyom tekrardan
Senin oglusun uykuyu sewiyor bence:)ben oğlumu hiç sallamadım,, ilk başlarda biraz zorlandım ama şimdi rahatım,,, genelde emzirirken uyuyor,, uyumazssa da yanımda eşim olduğunda kendi kendine uyuyor ( buna daha yeni başladı) çok huzursuz olduğunda eşim bazen yalancı meme veriyor ama memeyi tutamıyor,, ( yalancı meme de vermedim oğluma)
ben yatağını ve odasını doğar doğmaz ayırmışdım ama geceleri emmek için kalkmadığı için eski yöntem yanıma aldım,, gece sabaha kadar ben uyandıkça uyandırıp emziriyorum oğluşumu,,, arada kendi uyanıyor,, bu tatil fasılları bits,n ekim gibi yatağını ve odasını ayırıcam,,,
sağol tatlım,,,masallah canim sana benim kiz huysuz bu aralar ekmek yemiyorum ama cikolata yemekleri fazla kaciriyorum sanirim egzersiz yapardim onu da yapamaz oldum
şu ana kadar 3 kilo vermişim kızlar sütümde azalma olmadi cok sukur
Bende doğum yapalı 3 ay oldu ve diyete girdim 73 kiloyum çok zor kilo veriyorum aynı zamanda emziriyorum 45 dk yürüyüş yapıyorum hedefim 60 kilo olmak
Teşekkür ederim seninde bebeğini Allah analı babalı büyütsün. . Zaten benim sütüm azdı doğduğundan beri anne sütü + günde 4 ölçek mama veriyorum. . Sıkı bir diyet değil hayatımdan aburcuburu ve hamur işi tatlıları çıkardım diğer öğünlerde bol bol salata yoğurt yiyorum meyve yiyorum mutlaka su içiyorum bu şekilde 1 ayda 4 kilo verdimbebeğin hayırlı olsun analı babalı büyüsün canım. diyet yapınca sütünde azalma oldu mu nasıl diyet yapıyorsun bende 81 kiloyum hedefim 60
Teşekkür ederim seninde bebeğini Allah analı babalı büyütsün. . Zaten benim sütüm azdı doğduğundan beri anne sütü + günde 4 ölçek mama veriyorum. . Sıkı bir diyet değil hayatımdan aburcuburu ve hamur işi tatlıları çıkardım diğer öğünlerde bol bol salata yoğurt yiyorum meyve yiyorum mutlaka su içiyorum bu şekilde 1 ayda 4 kilo verdim
Bebeğim şu an 3 aylık fazla dışarı çıkamıyorum ama evde Leslie yürüyüş programını uyguluyorum sadece diyet yapmakla olmuyor egzersiz yapmak şart bence..ben cayı sekerli icerdim onu biraktim ekmegi az yemeye basladim 3 litre su icmeye calisiyorum yürüyüs ve egzersiz yapiyorum evde ramazan nedeniyle egzersiz yapamaiyorum su an boyle yani yediklerimize dikkat ettikten sonra hepsi olur insallah istedigimiz kiloya düseriz
Merhabalar hikayemiz çok benziyor. Ben de fazla kilomla hamile kaldım, gebelik sürecim riskliydi ve yatmam gerekiyordu 30 kilo civarında aldım 94 kilo doğuma gittimHamileliğim süresinde olan oburluğum yüzünden 30 kg yakın kilo aldım,birde hamile kalmadan önce bir düşüğüm olmuşdu ve düşük sonrası kendimi yemeğe verdim ve o kiloları veremeden hamile kaldım,,, yani fazladan olan kilom 30 kilonun da üstünde :))))
doğuma gittiğimde 97 kiloydum,,, ilk 3 haftada 14 kg kendiliğinde gitti,,,, ama sonrasında o kiloları vermek çok zorlaştı birde kendimi sıkmak istemedim,,, 4 buçuk ay oldu ve artık kilo vermeye hazırım,,,bence psikolojik olarakda kendini hazır hissetmek çok önemli kilo vermeden önce çünkü bu diyeti yarı yolda bırakmaya hiç niyetim yok,,,,
emzirdiğim için çok sıkı bir diyet programı uygulayamam zaten ayda 2 kilodan fazla vermek sütün kalitesini düşürüyor,,,
Bu yolculuğum bir sene sürecek olan bir yolculuk,,,ideal olan 56 kg ma ineceğim,,, bunu yavaş yavaş yapacağım,,,, çok sert kurallar falan da olmayacak, sağlıklı beslenerek ve spor yaparak bu kilolardan kurtulacağım,,,
bir yıl sürecek olan bu kilo verme deneyimine gelin sizde katılın,,,,
ilk hafta sadece bütün çikolata, şeker tatlı, hamur işi gib aburcubırları hayatımdan çıkardım, ikinci hafta akşam yemeklerinde ekmek miktarını azaltmaya çalışdım ama biraz daha zamana ihtiyacım var,,hedefim akşam yemeklerinde bir dilim ekmek, çok az bulgur pilavı veya tam tahıllı makarna bunlardan birini yemek,,
22/05 ---------------81,5 bu dönemde tek yaptığım şey hayatımdan bütün kek- kurabiye- börek-tatlı, çikolata ve asitli içecekleri çıkartmak oldu,,,
29/05---------------80.9 bu hafta abur cuburlara ilaveten akşam yemeklerine çeki düzen vermeye çalışdım bir nebze de olsa başarılı oldum,,,,
05/06---------------80,5 bu hafta akşam yemeklerine çeki düzen vermeye çalışdım çok başarılı olamadım ama ilerleme var,,,
12/06----------------79,8 bu hafta inişli çıkışlı bir hafta oldu ama bir ilerleme de olmadı,, moral bozmak yok olucak bunlar,,, haftaya yakalarım,,,yaparım,,
19/06----------------79.8
TOPLAM-----------1.7 kg
hepimizin hikayesi aynı aslında bende aynı şeyleri yaşadım kilolarımı vereceğime inanmadım hep erteledim süt olsun diye yedim de yedim aynalardan kaçıyordum bir gün cesaret edip tartıya çıktım 80 kilodan 85.8 e çıkmışım şok oldum tabi hemen yeme düzenimi değiştirdim beynimde bitirdim kimse içinde zayıflamıyorum kendim için yapıyorum hemen toparla kendini silkelen benim günlüğüm var gel beraber zayıflayalım benim oğlumda dört aylık 21 haziranda başladım diyeteMerhabalar hikayemiz çok benziyor. Ben de fazla kilomla hamile kaldım, gebelik sürecim riskliydi ve yatmam gerekiyordu 30 kilo civarında aldım 94 kilo doğuma gittimşuanda oğlum 4 aylık ve ben 83 kiloyum. O kadar mutsuzumki. Emzirdiğim için canım acayip tatlı istiyor kendimi alamıyorum, hep karar veriyorum söz veriyorum sonra bir bakmışım abur cuburlarla başbabayım iradesizlik gösterdikçe kendime olan saygım da azalıyor. Eşim de bir an önce zayıflamam için gözümün içine bakıyor. Bu da bende psikolojik baskı oluşturuyor. Ama ben kilo veremiyorum hatta artık bebeğimi emzirmeyi kesmek geliyor aklıma ama hiç istemiyorum hem de hiç. Çünkü o kadar seviyorum ki emzirmeyi. ay bana dua edin nolur. Ben de size edeyim.. Hep beraber gitsin kilolarımız..