günaydınlar,,,
bugün tartıldım ve 80,8 çıktım,,,,
dün neler yediğimi anlatırsam da,,,
sabahleyin bir dilim kahverengi ekmek ve içine yağsız peynirle yedim,, peynirin üzerine biraz çörek otu serptim,,
öğlen ; ik çay kaşığı susam ve yarım çay kaşığı çörek otunu kavurdukdan sonra üzerine yumurta kırdım, yağsız peynir ve bir dilim ekmekle yedim,,,
aralarda ise, 5-6 tane malta eriği ve bir kase müsli biraz bal ve bir dilim ekmekle peynir çörek otlu,,
akşam etsote ile pirinç pilavı yedim yanında bol salata,,,ve patates salatası (komşu getirdi) ve bir dilim ekmek,,,
bu arada karşı komşu kek getirmiş ne olduğunu anlamadan küçük bir parçayı yemişim,,, neyse olan oldu birdaha ya daha temkinli olurum,,,,
vee,,,,, 3 lt suyumu da içtim ,,,,,
pirinç pilavına gelince ben çok seiyorum ama ayda 2 kere falan pişiriyorumdur,,, az yağlı yapıyorum zaten,,,, normalde iki kahve fincanı yapıyorum ama bir daha ya bir kahve fincanı ile yapacağım,,, zaten eşim pek yemiyor pirinç pilavını,,,
yaptığım egzersizlere gelirsekde,,, oğluşumla 40 dk yürüyüş ( kanguru ile) ,,
oğluşumla leylek leylek havada 10 dk,,, yatağa yatıyorum dizlerimi kendime paralel yapıyorum oğluşumu yerleştiriyorum, bacaklarıı hareket ettiriyorum,,, inanılmaz karın kasları çalışıyor,,,hemde oğluşumun hoşuna gidiyor,,,,
şimdilik ben hayatımdan abur cuburları çıkarıyorum,,,, belli bir süreden sonra akşam yemeklerinde bir takım kısıtlamaar yapacağım,,,
ben birdenbire çok katı bir diyete girmek istemedim,,,, biraz daha yavaş yavaş ve alışa alışa bir düzen oturtucağım,,,,(umarım :))))))