- 9 Ağustos 2021
- 15.169
- 51.607
Buraya kadar anlaştık ya hani diyorum ki adam bunları yaptı sorunlu biri olduğu belli ya hani neden hala evin anahtarı onda ve sen kilit değiştirmiyorsun bir alışveriş içindesin .ben herkes benim peşimde demedim. bir erkeğin yapmayacağı hareketler mı bunlar allah aşkına sanki olmayan birşeyi varmış gibi iddia ediyormuşum. ayrılalı 1 hafta olmuş madem kaçmış madem koşarak gitmiş neden eşyalarını toplamaya gelmemiş? adam ayrılmak istemediğini bana da anneme de söyledi burada ne gibi bir çıkarım olucak bunyu söylerken? bana madalyon mu takıcaklar ne olucak yani?ısrarla sanki yanımızdaydınız ilişkimizin içindeymişsiniz gibi öyle değil de böyle oldu diye iddia ediyorsunuz. meselenin ne olduğunu da kavrayacak yaşta ve akıla sahibim. adamın normal olmadığını gördüğüm için ayrıldım zaten.
Adam orada eşyalarını bırakır belki cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için o eve girip çıkmak ister ya Jameya hani daha açık mı konuşayım sen tum bunları yaşarken seni gören ve izleyen bir kızın var. O da senin sectigin gibi bir insan seçecek hayatında. Neyse benim de ilgilenmem gereken bir kızım var dönüp dönüp aynı noktaya geliyoruz . Kendin bilirsin