Doğum sonrası hasta oldum.

Sanırım midesine bakılmıştı. Eğer geçmezse dediğim gibi kolonoskopi yapılacaktı hatta korktu ondan biraz. Hiç psikolojik denmedi bayılmalar için. Dediğim gibi kalp krizi diye gittik her seferinde öyle sandılar sonradan taş yüzünden olduğu ortaya çıktı kanala girmiş oynuyomuş onun ağrısı vücutta böyle tepki veriyormuş. Acilden hep birşey yok diye gönderildi, uzun süre doktorlara gitti. Böbrek ortaya çıkmasa son çare psikiyatri kalmıştı. Bi de karın boşluğunda kist tespit edilmişti. Ama yanlış değilsem mide sorunu çözülünce ishal ve terleme durumu toparlamıştı. İnanın çok uzun zaman oldu bunlar yaşanalı, ne kadar sürdü hangi tedaviler yapıldı hiç hatırlamıyorum. Şimdilerde de yine karın boşluğu, bacakları ve bazen de kolunun ağrıdığını söylüyor. Halsiz ve çoğunlukla hasta gibi hissediyor kendini. Onun için de henüz kesinleşmiş bir şey yok ortada. Tekrardan genel cerrahiye görünecek

Her şeye bakılmış hiçbir şey çıkmamış. Siz bir de psikiyatriste gidin. Demek ki psikoz geçiriyorsunuz gibi.
Çok geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallah. Allah kimseye hastalık vermesin.

Çok geçmiş olsun ben yazdıklarınızı okuyunca direk kolonoskopi yapılması gerek diye düşündüm.Bagırsakta “şiddetli bir hareket ve ses sonra ishalden “bahsediyorsunuz burası çok önemli, nasıl bakılmaz bağırsaklara? Acaba bir zarar mı verdilerde o bölgeye bakmak istemiyorlar siz kendiniz isteyin kolonoskopi istiyorum diye belirtin.Nornalde bu şiakeyetle gelen hastaysa direk bagırsak muayenesi yapılır.

Anksiyete gibi bir durum olabilirmi sizde bende kendimi gördüm şuan yakın zamanda sezeryandan sonra karın ağrısı olmaya başladı kafaya taktım diyorum bişi var doktora gittim kolonoskopi yapıldı iki tane polip aldılar sonuç bekliyoruz bizde

Doğumda korku falan oldumu yani icinizde bişi olur korkusu varmiydi doğuma gitmeden önce çünkü bende ameliyat a girerken panik atak geçirmiştim haberim yoktu ameliya eden doktor anneme atak geçirdi falan demiş o günden beridir bende benzer şeyler yaşıyorum kemik ağrılarından halsizlik ten doktor doktor geziyorum

Uzman değilim ama içimden bir ses %99 anksiyete bozukluğu diyor. Siz psikolojik problemim yok diyorsunuz ama anksiyete bozukluğu zaten ben geliyorum demiyor çoğu zaman. Bi anlık korku, üzüntü vs anında fiziksel semptomlara neden olabiliyor ve bu sırada psikolojiniz gayet normal gözükebiliyor.
Bir de aklıma safra kesesi taşı, pankreatit vs geldi. Bence diğer arkadaşların dediği gibi kolonoskopi, safra kesesi ve pankreasınıza baktırdıktan sonra her şey temizse hiç oyalanmadan psikiyatriye gidin.

Bağırsak floranı tamir etmelisin bence arkadaşım Allah şifa versin öncelikle bağırsak sağlıklı olursa beyin de tüm organlar da sağlıklı olur . probiyotik kullanmanı tavsiye ederim, beyaz lahanadan sadece su ve tuz ile yapılan salamura suyu ile turşu kur. B12 içeriği çok yüksek oluyor . Evde yoğurt mayala. Glutenden uzak dur olabildiğince . 1 ayda etkileri görmeye başlarsın inşallah . Bir de emzirmeyi etkiler mi bilmiyorum dr a sor ama ısırgan otu çayı iç. Kanı temizliyor . Kan temiz taze olursa dolaşım da iç organlarda rahat çalışır . Madem değerlerin temiz çıktı ben bunları yaparsan toparlanacağımı düşünüyorum inşallah.

Aynısı olmasa da benzer şeyler yaşadım 40 günden sonra. Ani baygınlık yaşadım çok korktum sonra devamı geldi sürekli elim ayağım boşalıyor ben ben değilim sanki. Bakmadığım yer kalmadı araştedım sürekli. Bi yere tek gidemiyorum sürekli düşecek gibiyim benim 7 ay oldu hala toparlanamadım. Eski halimi çok özlüyorum

Bahsettiğiniz belirtileri MS ataklarimda yaşıyorum . Başka bir nöroloji bölümüne görünün tedbirde fayda var.

Konunun sonuna dahi gelmeden ilk aklıma gelen anksiyete bozukluğu oldu . Panik atak krizlerini hemen hemen birçok kişi bilir ama anksiyete krizi pek bilinmez. Kriz gelince aynı sizin anlattiginiz gibi olur . Eğer gereken bütün fiziki tahliller yapıldıysa ve hicbirsey cikmadiysa bir psikiyatri uzmanına görünün derim . Çok geçmiş olsun

Bilmiyorum, ne yaşadığımı inanın bilmiyorum, tüm testleri yaptırdım böbreklere kadar ama birşey çıkmadı, artık bayılma yok ama bayılma hissi eklem ağrısı sol tarafımda yüzümde uyuşma ve ara ara ağırı halsizlik çökmesi var

Bir yerden başlamam gerekiyor ama o gücü kendimde bulamıyorum, midemde sürekli açlık hissi var bir kazıntı bir boşluk, bu sebeple sürekli yemek yiyorum, dediklerinizden de başlarım inşallah

Yani doğumdan korkuyordum tabiki tüm doğumlarıma ağlayarak girdim ama panik atak gibi değil bu anlamıyorum, o bayılır gibi olmalar geçti, üstüme karabasan çöküyor gibi oluyordum, kupondayım konuşamıyorum ama geçti onlar diğer şeyler kaldı maalesef

Peki siz ne yaptını ya da doktorlar ne dedi, baygınlık şurasında bilinciniz kapanıyor muydu, ve vücudunuzda başka şeyler var mıydı?

Bahsettiğiniz belirtileri MS ataklarimda yaşıyorum . Başka bir nöroloji bölümüne görünün tedbirde fayda var.
Nöroloji ye gittim mr tomografi çekti muayene etti birşey yok dedi, siz nasıl yaşıyorsunuz bu atakları, ayrıca eeg çekindim temiz çıktı

Yok herşeye baktırdım temiz çıktı sonuçlarım, hayatımda ilk kes böyle birşey yaşıyorum, kendim değilim artık bir gün iyi gibiysem 5 gün kötüyüm

Siz ne yaşadınız tam olarak?

Nöroloji ye gittim mr tomografi çekti muayene etti birşey yok dedi, siz nasıl yaşıyorsunuz bu atakları, ayrıca eeg çekindim temiz çıktı
Aynı sizin gibi vücut sistemim çöküyor ve hukmedemiyorum , herşeyi duyuyorum ama tepki veremiyorum sadece yere düşme sırasında bilincim yok 2-3 saniye kadar ama sonrasında bilinç var tepki yok. Ani baş dönmeleri , hızlı kalp çarpıntısı sıcak basma ve tansiyon düşüklüğü de oluyor. Atak gelecegini hissettiğim an güvenli bir bölgeye birakiyorum kendimi 5-10 dk sonra yavaş yavaş kendime geliyorum yüzümün bir bolumunde karıncalanma , yanma ve his kaybı yaşıyorum.

Çok teşekkür ederim, çevremde bu şekilde hiç bir kimseyi görmedim ve daha önce tecrübe etmediğimden dolayı hep fiziksel birşey aradım. Çünkü hemen doğum yaptıktan sonra oldu, herşey değişti birden bire..

Yok herşeye baktırdım temiz çıktı sonuçlarım, hayatımda ilk kes böyle birşey yaşıyorum, kendim değilim artık bir gün iyi gibiysem 5 gün kötüyüm
O zaman muhtemelen anksiyete bozukluğu. Çok vakit kaybetmeden psikiyatriye gitseniz iyi olur. Yanında bir de imkanınız varsa terapi alabilirseniz, 1 seneye hiç bişeyiniz kalmaz Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…