Doğum sonrası hasta oldum.

Gerçekten 2.5 aydır çektiğimi bir ben bilirim bir Allah, artık ağlayamıyorum bile.. çok teşekkür ederim size de.

Bağırsağa bakan kolonoskopi. Bence oraya baktırmalısınız sezeryande bir zarar mı geldi acaba? Ama bence siz çapa, cerrahpaşa gibi bir hastaneden randevu alın

Evet önceki 2 doğumumu da genel anestezi alarak yaptım.
Bende sezeryan genel anestezi oldum ben de hep bi üşüme hissi vardı kendimi iyi hissediyordum emzirme durumu nasıl mastit falan göğüs ucu yarası falan o gibi durumları değerlendirdiniz mi

Gerçekten 2.5 aydır çektiğimi bir ben bilirim bir Allah, artık ağlayamıyorum bile.. çok teşekkür ederim size de.
Maalesef ki anne olunca güçlü olmak zorunda kalıyoruz inşallah bi an önce feraha çıkarsınız insan böyle hasta olunca çocuklarda etkileniyor çünkü

bağırsağınızı kesmiş olabilirler mi? direkt bağırsak kaynaklı geldi bana üstünde durun bağırsağın

Çok çok geçmiş olsun. Umarım bi an önce sağlığınıza kavuşursunuz. Annemde de soğuk ter kendinden geçme baygınlık gibi durumlar oluyordu kaç kere fenalık geçirdi sayamıyorum. Kalp krizi diye yüreğimiz ağzımızda gittik hep acillere. İlk böbrek taşı çıktı. Taş oynadıkça vücut kendini kitleyip böyle şeylere sebep oluyormuş. Sonrasında da bağırsak sorunu devam edince genel cerrahide bir çok test yapıldı yanlış değilsem mideden kaynaklı bi problemin bağırsaklarına vurduğu anlaşılmıştı. Bi süre ilaç kullandı eğer geçmeseydi kolonoskopi yapılıp bağırsaklara bakılacaktı, çok şükür gerek kalmadı. Şu an neredeyse yok diyebilirim maşallah diyim de. Annemler üroloji ve genel cerrahiye gitmişlerdi. Belki vücudunuz anesteziye tepki vermişte olabilir ilk zamanlar.

Kolonoskopi yaptırıp emin olun bence o da temiz çıkarsa bazı epilepsi türlerinin mr ile çıkmadığını duymuştum. Diğer bir ihtimal arkadaşım doğum sonrası bayılmalar yaşadı meğersem kalbi duruyormuş pil takıldı. Yani o kadar ihtimal var ki sırayla baktırmanız en iyisi olacak

Peki durup dururken mi bu şekilde oldu, midede bakteri falan mı çıktı acaba? Bir de bayılmaları ne şekilde oluyordu, bilinç açık oluyor muydu? İlk defa anestezi almadım böbrek taşı ameliyatı da oldum toplamda 7 kere genel anestezi aldım ben. İşin içinden çıkamadık, bunun dışında aşırı yorgunluk kollar bacaklarda güçsüzlük eklem ve kemik ağrıları, göz kapaklarında ağırlık hissi var hala bende. 2.5 ay oldu

Rahim ve yumurtalıklarında kist vardı 2 yıl boyunda tedavi gördü ama sonuç vermeyince rahim ve yumurtalıklarını aldılar. Kapalı diye girdi ama açık ameliyata döndü çok uzun sürdü. bağırsaklara da kistler yapışmış onlar da kazınmış ameliyatta. Üzerinden bi süre geçtikten sonra bağırsak sorunları başladı. Yemek yer yemez tuvalete koşuyordu, sık sık tutamayacak kadar ishal oluyordu. Sonra bayılmalar başladı. Kendinden geçiyordu nasıl anlatsam, böyle yüzü gözü tğm vücut ter içinde rengi bembeyaz dili bişey demeye çok dönmüyor sadece zorlanıyor gibi sesler çıkıyordu. Çok sancılı zamanlardı. Neredeyse her branşa gittiler sonuç alabilmek için. En son genel cerrahi çözüm oldu. Çok şükür ishali de kesildi eskisi kadar sık olmuyor, tutamayacak konuma gelmiyor. Sadece artık çok üzülüp stres yaptığı zamanlar tekrarlıyor. Ama vücut ağrıları hala devam ediyor maalesef

Şuan çok şaşkınım ve iyice meraklandım, genel cerrahi ne tedavisi uyguladı peki, bayılmaları için psikolojik dediler mi? Vücudunda nereleri ağrıyor? Merakımı mazur görün ilk kez kendi şikayetlerime azda olsa yakın birini buluyorum. Bu duruma, bayılmalara terlemelere doktorun yorumu ne oldu? Ve geçti mi bu bayılmaları? Ne kadar süredir böyle? Cevaplarsanız çok mutlu olurum.

Son düzenleme:
Diyabet testleriniz yapıldı mı? Şeker değil insülin seviyesinin ani değişimi ile 1 kez aynı şeyi yaşadım sonrasında bayilma olmadı fakat ağrı yorgunluk kismini defalarca yaşadım. 6 aylık çok katı bir diyet ile rahatlamistim ve cevabı çok zor bulduk evet şeker değeri normal ama insülindeki ani değişim beni zorluyormus+ magnezyum eksikliği denmişti bununda tespiti çok zormuş 24 saatlik testler gerekirmiş ama tüm belirtiler oraya çıkıyordu. Bence bir sorun var daha ayrıntılı bakılmalı ve fiziksel yaralar iyi incelenmeli

Açlık tokluk kan şekeri ve 3 aylık şeker denilen gizli şeker bakıldı. Dediğiniz test nasıl yapılıyor acaba? Bir de sizin bayılmanız tam olarak ne şekildeydi?

Açlık tokluk kan şekeri ve 3 aylık şeker denilen gizli şeker bakıldı. Dediğiniz test nasıl yapılıyor acaba? Bir de sizin bayılmanız tam olarak ne şekildeydi?

Direk insülin seviyesi ve açlık kan şekeri ölçüldü o şeker değerine göre insülin 4 kat fazla çıkmıştı 3 aylık değerde yüksekti tam adını bilmiyorum bir dahiliye Dr u bulmuştu
Bayilma aynı anlattığınız gibi ben yazdım sandim ama o kdr şiddetli 1 kez oldu defalarca halsizlik ile yasadim 4 ay cvp aradım 6 ayda toparlamistim

Çok teşekkür ederim, bunu da muhakkak değerlendirip yaptıracağım dediğiniz testi. Sanırım diğer arkadaşların dediği gibi Cerrahpaşa gibi bir hastaneye gidip ayrıntılı tekrar anlatmalıyım.

Çok teşekkür ederim, bunu da muhakkak değerlendirip yaptıracağım dediğiniz testi. Sanırım diğer arkadaşların dediği gibi Cerrahpaşa gibi bir hastaneye gidip ayrıntılı tekrar anlatmalıyım.

Evet
Bazen karşılıklı değerler arasında ilişkiye bakılarak cevap aranıyor
Birde magnezyum oranı yüksek soda için günde 1 adet size çok iyi gelecek
Ben doktor veremem çünkü yandal yapan bir doktora gittim ve gerçekten ayırdığım vakte acimistim inanmamıştı.
İnşallah sizi anlayan biri çıkar

İnşallah çıkar, ama dediğiniz gibi doktorlar sanki psikolojik sorunlarım varmış gibi dinliyor. Ben elhamdulillah bir ruhi sıkıntısı olan biri değilim, değildim de ama bu konu beni derinden yaraladı ve hayatım 4 duvar arasında her an birşey olacak korkuları ile geçiyor. Vücut ağrılarım da cabası. Çocuklarım var, her anne gibi ben de çok kıyımsızım onlara, bu beni daha da yaralıyor. Şifa Rabbimden, bana dermanımı buldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…