Benimde 1 tane erkek kardeşim var ve eşi hamile idi tabiki bizi çok umursamadı ilkbaşlardaki biz zaten karışmayız , daha sonra bebekle ilgili sorun oldu vs... özel doktor bulduk parasını verdik özel hastane özel doktor doğum yaptırttık doğumda yanındaydım o çıkıncaya kadar odayı süslettim , hediyelikleri getirttim vs... doğumdan çıkıp odayı görünce şoka girdi , 5 saat sonra annesi kızkardeşi elinde bayram çikolatısı ile geldi hastaneye gelenlere onu ikram ettiler hiç karışmadım gelin hanım benimkileri unuttu annesini övemeye başladı akşam ablam kalsın dedi tamam diyip çıktık biz , gece saat 1 kardeşim geldi ablası bırakıp gitmiş eve gitti ailesi bırakıp gitti tam 3 ay baktık gelin yine ailem dedi , 3 yıl oldu ne yapsak yaranamadık ne kendine ne ailesine , yinede sustuk kardeş ve yiğen hatrına ailesidir dedik , onlar mutlu olsun dedik , kardeşimizede 1 gün bile eşin şunu yaptı demedik demeyizde 2 kız kardeşiz bizde hafta sonları çocuğu alırız başbaşa kalsınlar vs... o yüzden aileler evli çiftlere müdahale etmemeli , eşinizde size hiç birzaman destek olmamış ve senin ailen benim ailem ayrımı olmuş inşallah hakkınızda hayırlısı olur bundan sonra