Doğum Sonrası Cinsel Yaşam

Yorumlarınız için çok teşekkürler. Esim yaptıkları ve soyledikleri için özür diledi. Herseyden önce bebeğim için affettim ama unutamiyorum hicbir şeyi. Kendimi değersiz hissediyorum. Doğru mu yaptim affetmekle bilmiyorum

Yorumlarınız için çok teşekkürler. Esim yaptıkları ve soyledikleri için özür diledi. Herseyden önce bebeğim için affettim ama unutamiyorum hicbir şeyi. Kendimi değersiz hissediyorum. Doğru mu yaptim affetmekle bilmiyorum

tabi canım bebeğin öncelikli bu konuda.zaman herşeyin ilacıdır.hakkında hayırlısı

kırkımın çıkmasına azkaldı ve yazılanları okuyunca epey korktum...esımı sevıyorum oda benı..bırbırımıze olan ılgımız azalmadı ama bende özguven söz konusu....kendı vucudumdan utanıyorum...eskısı gıbı olmayacak dıye korkuyorumm
çatlakların mı var vücudundan neden utanıyorsun

Alakasiz bi baslik altında yazmis olucam ama durumumu daha önce burada paylastigim için buraya yazmak istedim. Eşimin bu olaylarından sonra bu tarz herşeyi aradim taradim ve belami buldum. Esim beni aldatmis. Kendisi de itiraf etti. Sen hamileydin uzaktaydin uzun zamandır bisey yasamiyoduk dedi yine. Sucunun suç olduğunu kabul ediyor ama üstüne bir de sen benim herseyimi karistiriyorsun yeter artik diye kızdı. Ne dusunecegimi ne diyecegimi sasirdim. Böyle birseyi asla kabullenebilecek bir kadin değilim. Kabullenmek istemiyorum. Bosanicam dedim eşime. Biz daha alti aylik evliyken aldatmis beni. İleride neler yasarim kimbilir. Bebeğim dört aylik simdi. Yavrumu düşünüp ona üzülüyorum sadece. Boyle bir durumda ne yapilir. Kişiliğinden ödün verip anne baba çocuk profiline devam mi edilir yoksa omur boyu aklimda kalacak birseyi şimdiden bitirmek mi en doğrusu.

canım şuan ne durumdasın bilmiyorum ama boşanmak senin ve bebeğin için en doğru seçim olacak mutsuz bir evliliği yürütmek çocuk için daha kötü olur. Sen sanırım öğretmensin kendi ayakların üstünde de durabiliyorsun hayatına yeniden yön ver kendini aşka kapatma karşına seni ve bebeğini seven iyi biri çıkar tekrar evlenirsin sevilirsin belli mi olur bu adam bir kere aldatmışsa dönüşü yok değişmez sürekli aldatır çok onur kırıcı bir hareket bunu kendine yapma güçlü ol bebeğin için hayatla savaş rabbim yolunu açık etsin

zbeyde zbeyde çok tesekkurler. Söylediğim gibi esimle hala birlikteyiz devam etmeyi tercih ettim ama eskisi gibi olmuyor hicbir sey. Allah hakkımızda ne hayirliysa onu yasatsin.

Bunları okuyunca kendimde bi anormallik hissettim. Sezeryanla doğum yaptım doğumdan sonra 33. gün dayanamayıp eşimle birlikte olduk. İlk bir hafta bişey olur mu diye endişe ettik baktık bi sorun olmadı üç güne Bir tekrar ettik. Acaba hormonlarım mı bozuldu doğumdan sonra?

Kizlar yardim... Normal dogum yaptim dikislerim vardi dikis yerinde ck az sislik var 40 gunum bitti esimle iliskiye girmekten korkyrm acaba bi sorun olur mu ??

Kizlar yardim... Normal dogum yaptim dikislerim vardi dikis yerinde ck az sislik var 40 gunum bitti esimle iliskiye girmekten korkyrm acaba bi sorun olur mu ??
Canım korkmana gerek yok. Cesaretli ol. Eşin de yumuşak davransin bisey olmaz.

Sezeryanla doğum yaptım 20 gün oldu bazıları 3 ay ilişki yasak diyor ne zaman eşimle yakınlaşabilirim

Arkadaşlar bu ne yaa.. bebek bekleyenler bence kesinlikle bu konuyu okumamalı, insanın içindeki bütün sevinci, umudu alıp götürüyor yanii.. :KK43: Allah bu zorlukları yaşayan tüm arkadaşlara yardımcı olsun ve kimseye yaşatmasın böyle şeyleri umarım.. :KK43:

Gebelik olur mu sizce kızlar 40'ı beklemeden ilişkiye girdik daha bebeğim minicik hazır değilim korkuyorum, boş mu yoksa endişelerim?

çocuk sevilmez mi ya. hele bi onu kucağına al, kokunu içine çek. bak bakalım dünya umurunda oluyor mu
Sevilmeyedebiliyor demek ki. Benim icimden sizin anlattiginiz duygular gelmedikten sonra, elimden de bir şey gelmez. Aklimin ucundan bile gecmiyor :KK51: benim dunyam boyle iyi, her seyimi bir cocuga gore ayarlayamam :KK43:

Gebelik olur mu sizce kızlar 40'ı beklemeden ilişkiye girdik daha bebeğim minicik hazır değilim korkuyorum, boş mu yoksa endişelerim?
Bi bakayim, hmm tebrikler gebelik olmuş :KK9:
Burasi sadece bir forum, yazarlar da müneccim degil, sevgili yeni üye. Baştan belirteyim de belki ona göre devam edersin :KK53:

Çocuk sevmeyen biri olarak bu konuda ilgisi olmayan biri böyle şeyler yazmamalı! İğneleme yerine susmayı tercih et. Kırk çıkmadan gebelik söz konusu mu yaşayan varsa bilgi versin istedim sadece. Iyice okursan hamile miyim yazmıyor orda.

X