Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumlarınız için çok teşekkürler. Esim yaptıkları ve soyledikleri için özür diledi. Herseyden önce bebeğim için affettim ama unutamiyorum hicbir şeyi. Kendimi değersiz hissediyorum. Doğru mu yaptim affetmekle bilmiyorum
çatlakların mı var vücudundan neden utanıyorsunkırkımın çıkmasına azkaldı ve yazılanları okuyunca epey korktum...esımı sevıyorum oda benı..bırbırımıze olan ılgımız azalmadı ama bende özguven söz konusu....kendı vucudumdan utanıyorum...eskısı gıbı olmayacak dıye korkuyorumm
Alakasiz bi baslik altında yazmis olucam ama durumumu daha önce burada paylastigim için buraya yazmak istedim. Eşimin bu olaylarından sonra bu tarz herşeyi aradim taradim ve belami buldum. Esim beni aldatmis. Kendisi de itiraf etti. Sen hamileydin uzaktaydin uzun zamandır bisey yasamiyoduk dedi yine. Sucunun suç olduğunu kabul ediyor ama üstüne bir de sen benim herseyimi karistiriyorsun yeter artik diye kızdı. Ne dusunecegimi ne diyecegimi sasirdim. Böyle birseyi asla kabullenebilecek bir kadin değilim. Kabullenmek istemiyorum. Bosanicam dedim eşime. Biz daha alti aylik evliyken aldatmis beni. İleride neler yasarim kimbilir. Bebeğim dört aylik simdi. Yavrumu düşünüp ona üzülüyorum sadece. Boyle bir durumda ne yapilir. Kişiliğinden ödün verip anne baba çocuk profiline devam mi edilir yoksa omur boyu aklimda kalacak birseyi şimdiden bitirmek mi en doğrusu.
Canım korkmana gerek yok. Cesaretli ol. Eşin de yumuşak davransin bisey olmaz.Kizlar yardim... Normal dogum yaptim dikislerim vardi dikis yerinde ck az sislik var 40 gunum bitti esimle iliskiye girmekten korkyrm acaba bi sorun olur mu ??
Sezeryanla doğum yaptım 20 gün oldu bazıları 3 ay ilişki yasak diyor ne zaman eşimle yakınlaşabilirim
Tsk edrim40'in cikinca iliski serbest :). Kayganlastirici oneririm
çocuk sevilmez mi ya. hele bi onu kucağına al, kokunu içine çek. bak bakalım dünya umurunda oluyor muOkudukca sogudum zaten cocuklari da sevmem
Sevilmeyedebiliyor demek ki. Benim icimden sizin anlattiginiz duygular gelmedikten sonra, elimden de bir şey gelmez. Aklimin ucundan bile gecmiyor benim dunyam boyle iyi, her seyimi bir cocuga gore ayarlayamamçocuk sevilmez mi ya. hele bi onu kucağına al, kokunu içine çek. bak bakalım dünya umurunda oluyor mu
Bi bakayim, hmm tebrikler gebelik olmuşGebelik olur mu sizce kızlar 40'ı beklemeden ilişkiye girdik daha bebeğim minicik hazır değilim korkuyorum, boş mu yoksa endişelerim?