- 15 Kasım 2009
- 1.417
- 632
Bu arada naçizane bir önerim var 'vücudum bozuldu, eşim beni beğenmez diye istemiyorum' diyenlere..
Sakın eşinize 'karnınızdaki,poponuzdaki çatlaklardan, kilonuzdan' dem vurup dikkatini oraya çekmeyin. Daha önce önemsememişse bile ''Hee ya hakikaten öyle'' derse moraliniz daha çok bozulur. Teşbihte hata olmasın bir atasözü vardır, *eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin* :)
Dünyanın en çekici kadınıymış gibi davranın. :)
Tamamen sana katiliyorum :) bende dogum yapali iki ay oldu hersey normal cok sukur esimden yana. Bazen diyorum ay baksana gobege felan diye diyor sen oyle dersen surekli karsindaki de seni oyle cirkin gorur diye her zaman ben guzelim de diyorama genisleme var gibi pisikolojimi bozuyor bu durum ne olcak bu bôyle
Eşin takmıyorsa sen de boş ver. :)
Kavgada denmez yahuBelki taksada demiyordur, bir kere boyle bir atismamiz olmustu yeni evliyken cok genis bir sey hissetmiyoum kuru diyeo yuzden pisikolojim bozuldu beynimin icine resmen yer etti
Simdide tam tersi kuruluk gitti ben bir sey hissetmiyorum
Kavgada denmez yahu
slm afrodit
sen hamile kal hayirlisiyla, hele birde cocuk gelsin..onun sevinci stresi ve yogunluktan emin ol 6 ay seksi hatirlamazsin
ya bunları okuyunca çok mutlu oldum bi bendim zannediyordum isteksiz:) hamileliğimin 3.ayında bırakmıştık seks yapmayı şimdi 4 aylık oğlum var hala bende tık yok.doğurana kadar her gece bizimki yanaştı ben kaçtım, hatta yataktan düştüm. eşimin 3 eşli arkadaşı var, bazen git o sana ayarlasın birini evlen diyorum, gitmiyor adam:) ya bende sevgi de kalmadı, saygı da,istek de.vicdansız da oldum galiba, adam her gece elizabetle takılıyor sanırım, salonda tablet elinde,aklıma bu geldi:) valla param olsa ayrılırdım bu adamdan gitsin evlensin biriyle yazık, benden hayr gelmez ona artık.sırf bu yüzden ayrılan var mıdır?
:))) sanki beni anlatmışsın.benim oğluş 8 aylık oldu hala böyleyim.eskiye dönebileceğimi de hiç sanmıyorum!
Kendini suclu yada garip hissediyormusun peki? Ben cok iyi hissediyorum bi eksiklik gormuyorum kendimde:)
yoo :))bana da herşey çok normalmiş,böyle olmalıymış gibi geliyo.
eşin ne diyor? benimkine aile psikoloğuna gidelim dedim, kabul etmedi. bana yanaşacak diye her gece bi bahaneyle ondan erken veya geç yatıyorum ama bu nezamana kadar böyle devam eder bilemiyorum