ARKADŞLAR çok mutsuz ve çaresizim eşimi çok seviyrm değerr veriyrm mükemmel biri ancak oğlum iki yaşına girmek üzere doğumdan sonra girdiğimiz ilişki sayısı bir elin parmakları kadar kilo aldım şişkoyum hiç çekici değilim kendimi çirkin hissedyrm aynalar küstüm bakımsızım çalışıyrm hiçbir işimi yetiştiremiyrm ne çocuğuma ne eşime ne işime yetiyrm kafayı sıyıracağım yaşadığım yer küçük bir yer bazı ihtiyçlarımı gerçekleştirmyrm zayıflayamıyrm yağ tulumu gibiyim bazen eşim diyor çaktırmdan şişkoluğumu ama anlıyrm tatilde bikinili bir bayana bakarken gördüm başımdan kaynar sular döküldü millet bakımlı bense yağlarımı kapatmak için bol ve uzun şeyler giymek zorundayım alıp başımı kaçıp gidecem ama nasıl oda olmuyr beni istemyr artık eskiden romantikdi isterdi beni şimdi sanki asker arkadşıyız çok kötüyüm paylaşıp anlatamıyrum da çok utangacım bu siteden başka ve sizden başka anlatacak destek isteyeck kimsem yok samimi arkadşım yok olanlara anlatsam millet ne der ağzı kese değil ki ama çözemyrm bir türlü kendimi tabiri cazise yeniden yaratamıyrm eşim beni tekrar sevsin arzulasın istyrm incecik bakımlı anneleri görünce özenip gıpta ediyrm birde kendime bakıyorum pejmurde bakımsız şişko biri ne yapacağım ben çıkmazlardayım depresyon yada ne derseniz deyin psikoloğada gidemem Allah aşkına yardım edin ne olur bir çözüm yolu bulun özelime yazanbilrsinz yada mailimi veririm msn mi veririm lütfen birileri yardım etsin bu son çığlıklarım artık ryhen çöküntüdeyim kimsem yok herşeyim olan eşimde benden uzaklaşyor
canım sıkma canını eğer çok kötü durumdaysan önce bi silkelen kendine gel bence gördüğüm kadarıyla sorunlarının farkındasın bu başarınn yarısı demek ..ARKADŞLAR çok mutsuz ve çaresizim eşimi çok seviyrm değerr veriyrm mükemmel biri ancak oğlum iki yaşına girmek üzere doğumdan sonra girdiğimiz ilişki sayısı bir elin parmakları kadar kilo aldım şişkoyum hiç çekici değilim kendimi çirkin hissedyrm aynalar küstüm bakımsızım çalışıyrm hiçbir işimi yetiştiremiyrm ne çocuğuma ne eşime ne işime yetiyrm kafayı sıyıracağım yaşadığım yer küçük bir yer bazı ihtiyçlarımı gerçekleştirmyrm zayıflayamıyrm yağ tulumu gibiyim bazen eşim diyor çaktırmdan şişkoluğumu ama anlıyrm tatilde bikinili bir bayana bakarken gördüm başımdan kaynar sular döküldü millet bakımlı bense yağlarımı kapatmak için bol ve uzun şeyler giymek zorundayım alıp başımı kaçıp gidecem ama nasıl oda olmuyr beni istemyr artık eskiden romantikdi isterdi beni şimdi sanki asker arkadşıyız çok kötüyüm paylaşıp anlatamıyrum da çok utangacım bu siteden başka ve sizden başka anlatacak destek isteyeck kimsem yok samimi arkadşım yok olanlara anlatsam millet ne der ağzı kese değil ki ama çözemyrm bir türlü kendimi tabiri cazise yeniden yaratamıyrm eşim beni tekrar sevsin arzulasın istyrm incecik bakımlı anneleri görünce özenip gıpta ediyrm birde kendime bakıyorum pejmurde bakımsız şişko biri ne yapacağım ben çıkmazlardayım depresyon yada ne derseniz deyin psikoloğada gidemem Allah aşkına yardım edin ne olur bir çözüm yolu bulun özelime yazanbilrsinz yada mailimi veririm msn mi veririm lütfen birileri yardım etsin bu son çığlıklarım artık ryhen çöküntüdeyim kimsem yok herşeyim olan eşimde benden uzaklaşyor
5 ay oldu doğum yapalı..eşimle kardeş olduk...çünkü ilişki sırasında canım çok yanıyor..böyle olunca da kendimi çok kasıyorum....sezeryanla doğum yaptım...doğumdan önce böyle bir sıkıntım yoktu..daha ne kadar sürecek bu böyle...doğumdan sonra sadece toplasam 5 kez birliktelik olmuştur o da tam anlamıyla değil güç bela..ben de istek falan da kalmadı..dr a gitmeyi düşünüyorum ama bebek olunca değil dr a tuvalete bile gidemez oldum..(((
ben bunu gerçekten anlamıyorum. toplumun bize dayattığı saçma sapan kalıplara girmek için uğraşıyoruz... herkes sıfır beden olmak zorunda değil. eskiden de şişmanlık doğurganlık ve seksapel göstergesiydi mesela... o zaman adamların hormonları farklı mı çalışıyordu?
iş kendine güvenle biter. siz kendinizi ne kadar seksi hisederseniz adama da o sinyali verirsiniz.
40ım çıktığında 76 kilo falandım... karnım hala 7 aylık hamile gibiydi ve kollarımda, tüm karnımda kızılırmak gibi çatlaklar vardı. karnımın altında 25 cm kıpkırmızı kesi dikişim vardı. vs...vs... ama ben o değilim ki.. ben beden değilim. ben kalça , göğüs değilim ki onlar deforme olunca ben de değişeyim.
kusura bakmayın ama kocalarınızın yatağına kalça ve göğüs olarak girdikçe bu sorunlarınız bitmez. ruhunuzla var olabilmeyi öğrenmelisiniz bence. şu yorgunluğu da bahane etmeyin artık. hepimiz yorgunuz. hala yorgunum ki oğlum 8 aylık oldu. hala uykusuzum. kimse de sizden hürremle sülüman gibi tüm gece oynaşın demiyor. eşlerimize de vakit ayırabilmeliyiz. siz dikkatinizi bedeninizin kusurlarına çektikçe, adamın dikkatini de oraya yönlendirirsiniz.
umarım kimseyi kırmamışımdır ama kolik bir bebek ve kocaman çatlak bir göbekle cinsel hayatım tıkır tıkır işlediyse biraz toparlanın demekte hakkım var bence...
arkadaşlar bu konuda doktorlardan destek alıp pozitif sonuca varan varmı??? doğum yapalı 6.5 ay oldu ve 3 aydır doktora gidiyorum öncelikle kadın doğuma gittim psikiyatriye yönlendirdi ilaç yazamam diyip psikoloğa yönlendirdi oda. sonuçmu? hiçbir gelişme yok denecek kadar yani. doktorumdanda memnun değilim, eşimin yaklaşımındanda. doktorumu değiştirmek istiyorum ama olurmuki acaba??? yardım lütfen
yeni üye olduğum için özelden yazma şansım yok :))
öncelikle istek yok hiç yok hemde.
isteksizlikten dolayı kasılmalar olup canım yanıyor.
temizlik takıntısı oldu bende günde 2 defa duş almazsam kötü hissediyorum, kızımıda hergün yıkıyorum. e eşimdende bunu istiyorum devamlı. olmayınca yaklaşamıyorum. ve bu yüzden eşimdende soğudum ona karşı hislerim değişti.
kilolarım baya bi psikolojimide bozdu farkındayım. hem kendimi beğenmiyorum hemde eşimin beğenmediğini hissediyorum.
vede yorgunluk...
baya bi açık açık yazdım umarım tanıdık biri çıkmaz burdan :))
canım kilo ve yorgunluk bence temizlik takıntını kabul edilebilir kılmak için bahanen olmuş.
temizlik takıntın için psikiyatra değil psikologa gitmeni öneririm. işlem sırasında kafanda eşinin duş alıp almadığı ya da kötü koktuğu varsa isteksizliğin normal zaten.
bence temizlik takıntından kurtulunca gerisi kendilğinden gelecektir.
sizi tebrik ediyor söylediklerinize ekleyecek tek kelime bulamıyorum.ben bunu gerçekten anlamıyorum. toplumun bize dayattığı saçma sapan kalıplara girmek için uğraşıyoruz... herkes sıfır beden olmak zorunda değil. eskiden de şişmanlık doğurganlık ve seksapel göstergesiydi mesela... o zaman adamların hormonları farklı mı çalışıyordu?
iş kendine güvenle biter. siz kendinizi ne kadar seksi hisederseniz adama da o sinyali verirsiniz.
40ım çıktığında 76 kilo falandım... karnım hala 7 aylık hamile gibiydi ve kollarımda, tüm karnımda kızılırmak gibi çatlaklar vardı. karnımın altında 25 cm kıpkırmızı kesi dikişim vardı. vs...vs... ama ben o değilim ki.. ben beden değilim. ben kalça , göğüs değilim ki onlar deforme olunca ben de değişeyim.
kusura bakmayın ama kocalarınızın yatağına kalça ve göğüs olarak girdikçe bu sorunlarınız bitmez. ruhunuzla var olabilmeyi öğrenmelisiniz bence. şu yorgunluğu da bahane etmeyin artık. hepimiz yorgunuz. hala yorgunum ki oğlum 8 aylık oldu. hala uykusuzum. kimse de sizden hürremle sülüman gibi tüm gece oynaşın demiyor. eşlerimize de vakit ayırabilmeliyiz. siz dikkatinizi bedeninizin kusurlarına çektikçe, adamın dikkatini de oraya yönlendirirsiniz.
umarım kimseyi kırmamışımdır ama kolik bir bebek ve kocaman çatlak bir göbekle cinsel hayatım tıkır tıkır işlediyse biraz toparlanın demekte hakkım var bence...
Doğum yapalı 2 ay geçti eşimle ben kardeş gibi olduk.Eşim bana doğumdan beri soğuk davranıyor
yanıma yaklaşmıyor beni artık arzulamadığını düşünüyorum bende kendimi eskisi kadar cezbeci bulmuyorum
Eşimin artık beni beğenmediğini düşünüyorum onu kaybetmekten korkuyorum ne yapmalıyım bana yardım edin.
eşinden bi adım bekleme bence çok ayrıntıya giremicem ama birazda bayanlarda bitiyo iş ..
adımları sen at onu istediğini ona belli et hatta abart atla kucağına bence bu duruma hiç bi erkek hayır demez..
biz kadınlar gurur yapıp cinsellilkte ilkleri hep erkekten bekliyoruz..
hayır bunu yanlış buluyorum ben ..
benimde doğumdan sonra kilom kaldı karnım vallahi 5 -6 aylık giibi hala ve vücüdum baştan aşağı çatlak ama umrumda bile değil benim eşimde ilk zamanlar canım yanıcak diye bebeğin verdiği yorgunlukla filan pek yanaşmıyodu ..
ama ilk adımları ben attım hatta onu çok şaşaırttığım anlar oldu ...
ilk doğum yaptığımda dağınık saçlar lohusa teri vücüt sürekli akan göğüsler sarkık karın ve göğüs vs vs vs kızımın sürekli ağlaması........
bidaha hiç eskisi gibi olamıcaz diye düşünüyordum eşimde itiraf etti hatta oda toparalanamıcam sanmış ama 40ım çıktığı gün tamamen farklı bi kadın oldum ..
eşimi dedğim gibi çok şaşırttım şimdi eşim 2 gün ilişkiye girmesek 3. güne resmen kovalıyo evin içinde eskisinden çokdaha iyiyiz diyebilirim..
yani bu cinsellikte herşeyi adamlardan beklemek yanlış canın istiyosa bi yolunu bulup kocana yaklaşıcaksın arkadaşş
cinsellik evliliğin temel taşlarından bence çok dikkat edin ..
herşey çok açıklayıcı çok güzel. ben 3 yıllık evliyim. şuan bebek düşünmüyoruz. ben bi çocuk sahibi olmayı herkes gibi çok istiyorum ama çok fazla endişelerim var. evlendikten sonra 6 kilo aldım. kızken aşırı zayıftım. şimdi normal 52 kiloyum. buna rağmen kilo alımında kalçamda acayip çatlamalar oldu. hamile olduğumda bu çatlaklar dahada artarsa tam bi facia olurum. tüm vücudum yol haritası gibi olur herhalde. bu yüzden çok korkuyorum ve pisikolojik olarak hamile kalmak istemiyorum. bunu nasıl engelleyebilirim. bunu aramızda yaşamış olanlar elbette vardır. bu durum nasıl atlatılabilir yada nasıl önlenebilir. paylaşırsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
Bende senı le aynı endişedeyim veaynı çatlaklar bendee var kalçamda .. Ya doğgumdan sorna göğüslerims arkrsa genişliyor her tarafımız harşta.. off. Ya kalçda gğüsten ibaret değiliz ama kendimi iç öyle ögrmediğim için baya psikoljık tranva yaşarım..