Doğum sancısı mı ki kızlar

Konu sahibi tebrik ederim ne güzel geçmiş süreciniz, hastaneye gidip 45 dk sonra doğum yapmak müthiş maşallah. 9 cm kadar evde dayanmışsınız hamile değilim ama darısı başıma

Kadın doğum hastanesi miydi yoksa normal bir devlet hastanesi mı? Bir de odalar kaç kişilik acaba?
Bu gece hastanede mi kalıyorsunuz ? Refakatçi olmadan
Kadın doğum hastanesi,şuan kaldığım oda 2 kişilik,ama daha kalabalıklarida var ve isterse özel oda tutabiliyormuşuz orda refakatcide kalabiliyormuş evet 1 gece tek kaldım bugün çıkıcaz sanirim inşallah yani

Konu sahibi tebrik ederim ne güzel geçmiş süreciniz, hastaneye gidip 45 dk sonra doğum yapmak müthiş maşallah. 9 cm kadar evde dayanmışsınız hamile değilim ama darısı başıma ❤❤❤❤
Çokk teşekkür ederim inşallahh ❤❤❤ cidden ben de çok şaşırdım kendime

Yaaa doğum yapmış biriyle görüşürken böyle bir mest oluyor
Bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler. Rabbim tüm anneleri ve meleklerimizi korusun

Yaaa doğum yapmış biriyle görüşürken böyle bir mest oluyor
Bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler. Rabbim tüm anneleri ve meleklerimizi korusun
Ne demek asıl ben teşekkür ederim sizde bana çok yardımcı ve destek oldunuz ❤❤başka merak ettiğiniz ne varsa cevaplayabilirim

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…