dogumu haberleyen bir kirmizi akinti yani soyle rahmin tipasi seklinde o düsdümü kirmızı kan seklinde akıntı gelir buna nişan denir soraki 1 hafta icinde dogum olur büyük ihtimal belki o gün belki 1 hafta sora. bnmde nişanim geldikten 5 gün fln sora dogum yaptimNişan ne demek hatunlar
Ya ne kadar teşekkur etsem az Allahım sizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah ❤❤ çok tatlı bi uyku geldi uyudum ama sancı geldiginde uyur uyanıktım ve iyice güçlendi uyutmuyor kesinlikleBeni Dr heycan bastı iyice sancılar düzene girdi mi ? Belli ki bu pıtırcık yarın kollarında olacak . Ben hala her sabah kalkıp aynaya bakıyorum meleğim büyümüşmü diye ama daha yolu yeni yariladikdualarimizdasiniz. Sağlıkla kucağına alın inşallah.
Çantalarınız hazırdır zaten aklıma geldi de hatırlatayım dedim
Ya ne kadar teşekkur etsem az Allahım sizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah ❤❤ çok tatlı bi uyku geldi uyudum ama sancı geldiginde uyur uyanıktım ve iyice güçlendi uyutmuyor kesinlikle4 dk, 3 dk bazem 5 dk arayla geliyor yürümeye calısıyorum evin içinde ama bana doğum hala uzakmış gibi geliyor neden bilmiyorum
Canım sıklaşmis sancılar dayanabilirsen duş alıp hastaneye mi gecsen ki hayırlı haberlerle gel inşallah ❤Ya ne kadar teşekkur etsem az Allahım sizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah ❤❤ çok tatlı bi uyku geldi uyudum ama sancı geldiginde uyur uyanıktım ve iyice güçlendi uyutmuyor kesinlikle4 dk, 3 dk bazem 5 dk arayla geliyor yürümeye calısıyorum evin içinde ama bana doğum hala uzakmış gibi geliyor neden bilmiyorum
Yani bence öğleye kadar yada bu akşama kadar doğurabilirsin. Inşallah kazasız belasız kucağına almak nasip olur06:24
06.29
06.36
06:46
07:14
07.17
07.20
07.23
Kızlar not aldım bu şekılde sancı gelıyor ama adet sancısı karnımda oluyor 1 dakika sürmüyor baya şiddetli bi ağrı ama üşütmüşte olabilirim hava baya soğuktu gece ayaklarımdan almış olabilirim soğuğu zaten hemen aliyorum.
2. Doğumum ama ilki hastaneye yattım suni sancıyla oldu bu yuzden bilemiyorum38+6 gunluguz sancilar böyle mi başlıyor?
Şuan hastanede misiniz? Durumunuz nedir? Muhtemelen artık telefonu elinize alamayacak haldediniz. Rabbim tek nefeste kurtarsın inşallahYa ne kadar teşekkur etsem az Allahım sizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah ❤❤ çok tatlı bi uyku geldi uyudum ama sancı geldiginde uyur uyanıktım ve iyice güçlendi uyutmuyor kesinlikle4 dk, 3 dk bazem 5 dk arayla geliyor yürümeye calısıyorum evin içinde ama bana doğum hala uzakmış gibi geliyor neden bilmiyorum
Teşekkürlerdogumu haberleyen bir kirmizi akinti yani soyle rahmin tipasi seklinde o düsdümü kirmızı kan seklinde akıntı gelir buna nişan denir soraki 1 hafta icinde dogum olur büyük ihtimal belki o gün belki 1 hafta sora. bnmde nişanim geldikten 5 gün fln sora dogum yaptim
Canım maşallah Allah'ım sağlık sıhhat versin inşallahCanlarim ben doğum yaptım. Evden çıkıp hastaneye gelişimiz nerdeyse 8i buldu 8:45de doğum yaptım tam 9 cm ile geldim hastaneye. Ama çok dayandım eşim otobüsle gitmeyi düşündü hastaneye o derece kimse ciddiye almadı beni ya. ama kıvranıyordum cidden.Acildeki Doktor beni gördü ciddiye almıyor sakin durdugum için yalancı sancıda olabilir nstde anlarız felan dedi ultrasonda oyalanıyor başı küçük vs vs diyor. dedim ben artık dayanamıyorum cok sancım var muayene ettiler ki 9 cm bi anda ordan oraya götürdüler doğururken buldum kendimi. Ben 5 cm felan vardır diye dua ederek gittim. Yolda sancım dahada arttı. Ama genede İyiki gece vs gelmemişim beklemek sancıyı evde çekmek bana çok iyi geldi ilk doğumumda yaşadığım travmadan sonra.
Buarada gece evi felan baya temizledim o sancıyla. :)) kaç dikişim olduğunu sordum bebek biraz yırttı dışardan 3 tane var dedi. Toplam kaç bilmiyorum. 2 kilo 875 gr 49 cm doğdu buarada boynunda orta boyda bi et beniyle doğdu kuzum
kızım 2700 doğmuştu bundan daha topluydu. Aşırı ufak . Gelişim geriliğide vardı hamileliğimde. Çocuk doktoru görünce ne diycek bakalım. Allahım herkese kolay doğum nasip etsin hepinize çok çokkk teşekkür ederim ..❤❤❤
Maşallah canım çok işe yaramış baksana 9 cm açılma olmuşKızlar sancı geldiğinde ayakta yatağa doğru hafif öne eğildim ve kalçamla daireler çizdim çok rahatlatıyordu ve açılmayı saglıyormuş.Sancılar geçince resmen ben hastaneye gitmesekmi ki oluyodum sanki tekrar gelmiycek gibi :)
Çok sevindim iyi olmanıza. Bir arkadaşıma 8 dikiş atmışlardı ben dört buçuk kiloydu. Siz kafaniza böyle şeyleri takmayın daha şişman bebek sağlıklı bebek demek olmuyor.siznona misler gibi bakarsiniz bebekler çok çabuk gelişiyorCanlarim ben doğum yaptım. Evden çıkıp hastaneye gelişimiz nerdeyse 8i buldu 8:45de doğum yaptım tam 9 cm ile geldim hastaneye. Ama çok dayandım eşim otobüsle gitmeyi düşündü hastaneye o derece kimse ciddiye almadı beni ya. ama kıvranıyordum cidden.Acildeki Doktor beni gördü ciddiye almıyor sakin durdugum için yalancı sancıda olabilir nstde anlarız felan dedi ultrasonda oyalanıyor başı küçük vs vs diyor. dedim ben artık dayanamıyorum cok sancım var muayene ettiler ki 9 cm bi anda ordan oraya götürdüler doğururken buldum kendimi. Ben 5 cm felan vardır diye dua ederek gittim. Yolda sancım dahada arttı. Ama genede İyiki gece vs gelmemişim beklemek sancıyı evde çekmek bana çok iyi geldi ilk doğumumda yaşadığım travmadan sonra.
Buarada gece evi felan baya temizledim o sancıyla. :)) kaç dikişim olduğunu sordum bebek biraz yırttı dışardan 3 tane var dedi. Toplam kaç bilmiyorum. 2 kilo 875 gr 49 cm doğdu buarada boynunda orta boyda bi et beniyle doğdu kuzum
kızım 2700 doğmuştu bundan daha topluydu. Aşırı ufak . Gelişim geriliğide vardı hamileliğimde. Çocuk doktoru görünce ne diycek bakalım. Allahım herkese kolay doğum nasip etsin hepinize çok çokkk teşekkür ederim ..❤❤❤
Bu Bilgi çok kıymetli.hastaneye girdiğinizde odalarda falan eşiniz yanınızda bulunabildi mi ya da farklı bir refakatçi.mesela nst ye girerken yalnız mıydınızKızlar sancı geldiğinde ayakta yatağa doğru hafif öne eğildim ve kalçamla daireler çizdim çok rahatlatıyordu ve açılmayı saglıyormuş.Sancılar geçince resmen ben hastaneye gitmesekmi ki oluyodum sanki tekrar gelmiycek gibi :)
Hayirli ugurlu olsunCanlarim ben doğum yaptım. Evden çıkıp hastaneye gelişimiz nerdeyse 8i buldu 8:45de doğum yaptım tam 9 cm ile geldim hastaneye. Ama çok dayandım eşim otobüsle gitmeyi düşündü hastaneye o derece kimse ciddiye almadı beni ya. ama kıvranıyordum cidden.Acildeki Doktor beni gördü ciddiye almıyor sakin durdugum için yalancı sancıda olabilir nstde anlarız felan dedi ultrasonda oyalanıyor başı küçük vs vs diyor. dedim ben artık dayanamıyorum cok sancım var muayene ettiler ki 9 cm bi anda ordan oraya götürdüler doğururken buldum kendimi. Ben 5 cm felan vardır diye dua ederek gittim. Yolda sancım dahada arttı. Ama genede İyiki gece vs gelmemişim beklemek sancıyı evde çekmek bana çok iyi geldi ilk doğumumda yaşadığım travmadan sonra.
Ayy canım benim inşallah saglıcakla kucağına alırsın bebişini hayirli haberlerini bekliyorumm ❤❤❤Canım maşallah Allah'ım sağlık sıhhat versin inşallah ❤ Allah'ım analı babalı büyütsün inşallahyarında beni sezeryan a alacaklar bana da dua et insallah bende hayırlı haberlerle döneyim sen gibi
Maalesef bu hastanede refakatçide yok acilde de girdiğimde eşim yoktu yanımda sonrası zaten doğum oldu eşim kayınvalidem teyzem annem 2 saat kadar kaldı gitti doğumdan sonra.abimle yengem geldi gördü. Ama inanın kafam şişti herkes gidince bi rahatladımBu Bilgi çok kıymetli.hastaneye girdiğinizde odalarda falan eşiniz yanınızda bulunabildi mi ya da farklı bir refakatçi.mesela nst ye girerken yalnız mıydınız
Kadın doğum hastanesi miydi yoksa normal bir devlet hastanesi mı? Bir de odalar kaç kişilik acaba?Ayy canım benim inşallah saglıcakla kucağına alırsın bebişini hayirli haberlerini bekliyorumm ❤❤❤
Maalesef bu hastanede refakatçide yok acilde de girdiğimde eşim yoktu yanımda sonrası zaten doğum oldu eşim kayınvalidem teyzem annem 2 saat kadar kaldı gitti doğumdan sonra.abimle yengem geldi gördü. Ama inanın kafam şişti herkes gidince bi rahatladımBirde odalar da başka dogum yapan bayanlarda olabiliyor o yuzden almıyolar kimseyi hastaneye göre de değişiyormuş ama bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?