Doğum sancısı mı ki kızlar

Benim de duzenli degildi, oturabiliyor musunuz koltukta falan, ben rahat oturamiyordum

Normalde çokta hareketli bi bebek değil canim ama hissettirir kendini,şimdide öyle ama dunden beri daha sert gibi hareketleri takla atıyor sanki

Oyyy kuzum maşallah
Sancı çekerken hareketlerde yavaşlama veya durma olması çok tehlikeli o yüzden takipte ol canım.
Peki bu sancıyla uyuyabilir misin?

Benim de duzenli degildi, oturabiliyor musunuz koltukta falan, ben rahat oturamiyordum
Aa ciddenmi aslında keşke öyle olsam bende,ilk doğumda çok çektirdiler ya hayir maalesef uzaniyorum ve sancılar gelince kitleniyorum resmen hareket ettirmiyor

Oyyy kuzum maşallah
Sancı çekerken hareketlerde yavaşlama veya durma olması çok tehlikeli o yüzden takipte ol canım.
Peki bu sancıyla uyuyabilir misin?
Tamam canım çok tşk ederim ay inanırmısın sabah 5de uyandım bu sancıyla, lavaboya sıkışmışım da ondan agrıyor gibiydi gittim daha ondan beri uyanığım kaldı ki uykuya ölümüne düşkünüm:)), şuanda da kesinlikle uyuyamam o kesin

O zaman karnını güzelce doyurup hastaneye git bence canım uyutmayacak kadsr şiddetliyse bebek geliyor demektir. Bir de lohusa bezi ya da hasta bezi aldıysan onu da giy çünkü suyun da gelebilir yolda

Aa ciddenmi aslında keşke öyle olsam bende,ilk doğumda çok çektirdiler ya hayir maalesef uzaniyorum ve sancılar gelince kitleniyorum resmen hareket ettirmiyor
Bakin cok buyuk risk aliyorsunuz. Ben Acilma oldugundan oturamiyormusum zaten. Bir oturmayi deneyin isterseniz

Allah kolaylık versin evde az az yürüyün,bacaklarinizi yana doğru açarak hafif oturup kalkın tabiki bi yerden tutunun, sancılar siddetlendiuse yeniden duşa girin bazı özel hastanelerde ebeyle birlikte duşa aliyolar odada . Siz de evde yapın eşiniz sirtiniza masaj yapsın. Sancıları düzenlemek için göğüs masajınıda yapabilirsiniz. Süt bezlerini caliatiyormus ve sancıları düzenliyoruz.bunlar benim kendim için yaptığım araştırmalar inşallah işinize yarar.
Korkmak yok vücudunuz ilk doğumunuz olsa bile ne yapacağını biliyor doğurmayı biliyo ve bebeğiniz de doğmayı biliyo

Abimin eşi özelde doğum yaptı ama tüm sanciyi evde çekti hastaneye gidince bir saat içinde doğumu gerçekleşti.

Çocuğum yok bebek planı da yakın vadede yok ama şu konular beni tuhaf ediyor ya. Bi duygusal korku karışım bişeyler. İçim geriliyo

Abimin eşi özelde doğum yaptı ama tüm sanciyi evde çekti hastaneye gidince bir saat içinde doğumu gerçekleşti.
Ne güzel ya benim görümcem de öyle olmuş akşam hastaneye gitmiş 3 cm açılması olduğu halde çıkmış gece sancıları artınca gitmiş sabaha karşı doğum yapmış. Benim başımın etini yediler ilk doğumda erken yattım diye ki doğru buyuk bi hataydi. Ama şuanki yaşadığım sancılara çok benziyor kızımdada böyle olmuştu hatta 1 hafta surmuştu ağrılar.açılma hiç yoktu.
Şimdi gülüp oynuyorum sancı yokken.eşimle evi temizledik felan,adam uyudu

Olsun uyusun dinlensin ona çok iş düşecek çok işe koşturacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…