Benim de duzenli degildi, oturabiliyor musunuz koltukta falan, ben rahat oturamiyordumYa dimi bu ciddiye almama huyu deli ediyor beni. Bende aynen sizin gibi düşünüyorum evde hastaneye yakin zaten, sancılar halen devam ediyor
18.33
18.40
18.55
19.00
19.07
Bundan sonra not almayi unuttum
21.46
21.53
21.58 en son bu şekilde geldi adet olmuşum gibi ağrıyor baya sert hissediyrum ama düzenlide değil
Normalde çokta hareketli bi bebek değil canim ama hissettirir kendini,şimdide öyle ama dunden beri daha sert gibi hareketleri takla atıyor sankiBebeğin hareketleri nasıl canım?
Normalde çokta hareketli bi bebek değil canim ama hissettirir kendini,şimdide öyle ama dunden beri daha sert gibi hareketleri takla atıyor sanki
Aa ciddenmi aslında keşke öyle olsam bende,ilk doğumda çok çektirdiler yaBenim de duzenli degildi, oturabiliyor musunuz koltukta falan, ben rahat oturamiyordum
Aa ciddenmi aslında keşke öyle olsam bende,ilk doğumda çok çektirdiler yahayir maalesef uzaniyorum ve sancılar gelince kitleniyorum resmen hareket ettirmiyor
Tamam canım çok tşk ederimOyyy kuzum maşallah
Sancı çekerken hareketlerde yavaşlama veya durma olması çok tehlikeli o yüzden takipte ol canım.
Peki bu sancıyla uyuyabilir misin?
Devlet hastanesine gidiyorum maalesefDoktorunuzu arayıp haber verdiniz mi?
Tamam canım çok tşk ederimay inanırmısın sabah 5de uyandım bu sancıyla, lavaboya sıkışmışım da ondan agrıyor gibiydi gittim daha ondan beri uyanığım kaldı ki uykuya ölümüne düşkünüm:)), şuanda da kesinlikle uyuyamam o kesin
Bakin cok buyuk risk aliyorsunuz. Ben Acilma oldugundan oturamiyormusum zaten. Bir oturmayi deneyin istersenizAa ciddenmi aslında keşke öyle olsam bende,ilk doğumda çok çektirdiler yahayir maalesef uzaniyorum ve sancılar gelince kitleniyorum resmen hareket ettirmiyor
Allah kolaylık versinYa dimi bu ciddiye almama huyu deli ediyor beni. Bende aynen sizin gibi düşünüyorum evde hastaneye yakin zaten, sancılar halen devam ediyor
18.33
18.40
18.55
19.00
19.07
Bundan sonra not almayi unuttum
21.46
21.53
21.58 en son bu şekilde geldi adet olmuşum gibi ağrıyor baya sert hissediyrum ama düzenlide değil
Ben de devlette planlıyorum.korkma sakınDevlet hastanesine gidiyorum maalesefbu yuzden de korkuyorum erken gitmekten
Ayy inşallah ❤Önümüzdeki yirmi dört saat içerisinde bekliyorum bebeginiziHaydi bakalım bismillah
Ne güzel ya benim görümcem de öyle olmuş akşam hastaneye gitmiş 3 cm açılması olduğu halde çıkmış gece sancıları artınca gitmiş sabaha karşı doğum yapmış. Benim başımın etini yediler ilk doğumda erken yattım diye ki doğru buyuk bi hataydi. Ama şuanki yaşadığım sancılara çok benziyor kızımdada böyle olmuştu hatta 1 hafta surmuştu ağrılar.açılma hiç yoktu.Abimin eşi özelde doğum yaptı ama tüm sanciyi evde çekti hastaneye gidince bir saat içinde doğumu gerçekleşti.
Evet yakınHastane yakın mı bari? Devletin şartlarını bilmiyorum ama durumunuzu iyi değerlendirin
Olsun uyusun dinlensin ona çok iş düşecek çok işe koşturacakNe güzel ya benim görümcem de öyle olmuş akşam hastaneye gitmiş 3 cm açılması olduğu halde çıkmış gece sancıları artınca gitmiş sabaha karşı doğum yapmış. Benim başımın etini yediler ilk doğumda erken yattım diye ki doğru buyuk bi hataydi. Ama şuanki yaşadığım sancılara çok benziyor kızımdada böyle olmuştu hatta 1 hafta surmuştu ağrılar.açılma hiç yoktu.
Şimdi gülüp oynuyorum sancı yokken.eşimle evi temizledik felan,adam uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?