Amin çok sağol canimBaya sıkmış agrıların cnm Allah bir avaz da kurtarsın
Bana doğum sancısı gibi gelmedi ama doğumunuz çok yakın belli ki vücut ara ara böyle kendinj hazırlıyor. Yaşayanlar genelde ağrıların sırttan geldiğini söylüyor.06:24
06.29
06.36
06:46
07:14
07.17
07.20
07.23
Kızlar not aldım bu şekılde sancı gelıyor ama adet sancısı karnımda oluyor 1 dakika sürmüyor baya şiddetli bi ağrı ama üşütmüşte olabilirim hava baya soğuktu gece ayaklarımdan almış olabilirim soğuğu zaten hemen aliyorum.
2. Doğumum ama ilki hastaneye yattım suni sancıyla oldu bu yuzden bilemiyorum38+5 gunluguz sancilar böyle mi başlıyor?
Bebek geliyo o zaman . Ben de hamileyim de aşırı heycanlandim şimdi. Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli kolay bir doğum nasip etsin . İnşallah çok sancı çekmeden meleginizin kokusunu alırsınızNişanda geldi kızlar
Ay çok teşekkür ederim Aminnn inşallah sizde sag saglim kucagınıza alirsinizBebek geliyo o zaman . Ben de hamileyim de aşırı heycanlandim şimdi. Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli kolay bir doğum nasip etsin . İnşallah çok sancı çekmeden meleginizin kokusunu alırsınız
Ay çok teşekkür ederim Aminnn inşallah sizde sag saglim kucagınıza alirsiniz❤ şimdi duş aldım baya bi rahatlamış hissediyorum ama bakalim inşallah hayirlisi halilari vermiştim yıkamaya o kötü oldu halilar gelmeden gidersem :)))
Çookkk teşekkür ederim aminGeçen de bir başka arkadaşı dogurttuk burda. Hadi bakalım sıra sizde. İnşallah her şey yolunda gider ve çok rahat bir doğum olur.
Nisan gelmiş artık en fazla bir hafta var suanki durumunuz nasıl . sancılar devam ediyor mu?Ay çok teşekkür ederim Aminnn inşallah sizde sag saglim kucagınıza alirsiniz❤ şimdi duş aldım baya bi rahatlamış hissediyorum ama bakalim inşallah hayirlisi halilari vermiştim yıkamaya o kötü oldu halilar gelmeden gidersem :)))
Sancilar çokk düzensiz ve hafif geliyor şuanNisan gelmiş artık en fazla bir hafta var suanki durumunuz nasıl . sancılar devam ediyor mu?
Bence ailenize ve eşinizin ailesine haber verin yanınızda olmak isteyeceklerdir. Birileri evde olur halılar vs gelirse onlar halleder. Siz meleginize odaklanin
Muhtemelen yarın gelicek bebek abimin eşi de öyle olmuştu. Rabbim inşallah kolay bir doğum nasip eder hem meleginiz hem de sizin için en sağlıklı şekilde sonuçlanırSancilar çokk düzensiz ve hafif geliyor şuanduşta alınca baya hafifledim sanki, sancı sürelerini not almaya çalışıyorum ama çok alakasız zamanlarda geliyor sancılar
Ay çok tşk ederim inşallahMuhtemelen yarın gelicek bebek abimin eşi de öyle olmuştu. Rabbim inşallah kolay bir doğum nasip eder hem meleginiz hem de sizin için en sağlıklı şekilde sonuçlanır
Ah şu erkekler ben de ne yaşasam psikolojiktir diyoAy çok tşk ederim inşallahcok sabırsızlanıyorum ya eşim hala üşütmüşsündür felan diyip duruyor.
Ama nişan geldi olmasa anlardım herhalde dimi? Sonucta kendini belli eden birsey yanii başka bişeyle karıştırılmaz ki
Ay çok tşk ederim inşallahcok sabırsızlanıyorum ya eşim hala üşütmüşsündür felan diyip duruyor.
Ama nişan geldi olmasa anlardım herhalde dimi? Sonucta kendini belli eden birsey yanii başka bişeyle karıştırılmaz ki
Ben bu rahatlikla 2. Yi nerdeyse evde doguruyordum. Benim de ilki suni sanci oldugundan anlamamistim, hastaneye vardigimda 7 cm aciklik vardiAy çok tşk ederim inşallahcok sabırsızlanıyorum ya eşim hala üşütmüşsündür felan diyip duruyor.
Ben bu rahatlikla 2. Yi nerdeyse evde doguruyordum. Benim de ilki suni sanci oldugundan anlamamistim, hastaneye vardigimda 7 cm aciklik vardiBence gidin siz hastaneye
Ya dimi bu ciddiye almama huyu deli ediyor beni. Bende aynen sizin gibi düşünüyorum evde hastaneye yakin zaten, sancılar halen devam ediyorAh şu erkekler ben de ne yaşasam psikolojiktir diyookuduklarima göre nişan geldikten sonra doğum aynı gün de gerçekleşebilir bir hafta içinde de . Siz zaten yapmanız gereken en doğru şeyi yapiyosunuz sancılarınız düzenli hale gelince hastaneye uzakliginiza göre gidersiniz ben beş dk ya düşünce hastaneye gitmeyi planlıyorum. Çünkü beş dk da bire düşünce doğuma yaklaşım 5-6 saat kaldı anlamına geliyormuş. Zaten arabaya falan binince yol stresi araba sarsıntısı falan sancı aralıkları azalıyomuş . Benim planım 5 dk düşünce evden çıkmak . Sizin sancılarınız şuan ne durumda da böyle durumlarda genelde aşırı can yakıcı olmuyormuş ama gece de uyutmuyormuş . Sancılarınız devam ediyor mu
İlkinde sancim hic yoktu, suyum gelmisti. 12 saat beklediler ne sanci ne acilma. Sonra taktilar suni sanciyi ve evet farklilarİlki neden suni sanciyla oluştu ve normal sanci ile gerçekten farklı mı? Benim 2 doğumun da suni sancıyla oldu. Çok istiyorum bu sefer kendi seyrinde gelişsin en dogalindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?